Pieseautomix.ro are ulei Ford si orice piese vrei pentru masina ta

Share the joy

Pieseautomix.ro are ulei Ford si orice piese vrei pentru masina ta

Iarna este un anotimp mirific, bucuria copiilor, care dau buzna pe derdeluş să profite de fulgii pufoşi şi săniuţă dar, totodată iarna este şi coşmarul şoferilor care ridică ştergătoarele să nu îngheţe sau mai rău, pornesc maşină la fiecare 2-3 ore să nu se congeleze motorina pe instalaţie.

În timpul iernii, mai ales dacă nu avem garaj şi locul în care este parcat autoturismul temperaturile sunt foarte scăzute, trebuie să acordăm o atenţie specială  întreţinerii maşinii, pentru a rămâne în stare bună de funcţionare. Aceste măsuri de precauţie includ atât  întreţinerea, cât şi consumabilile,  pentru ca maşina să funcţioneze impecabil în anotimpul rece.

Ca regulă generală încălzirea motorului este deosebit de importantă cand temperaturile scad sub 0 grade. Sintagma cunoscută între şoferi este să „îi dai o cheie şi să o laşi să toarcă” , sau mă rog… definiţia lui taică-miu, ulterior adoptată de mine. Aşadar, indiferint de combustibilul pe care îl foloseşte maşina, înainte de a porni de pe loc, motorul se încălzeşte cel puţin câteva minute.

Scopul acestei manevre este de a permite tuturor fluidelor care tranzitează motorul să ajungă la o temperatura potrivită, pentru a asigura o funcţionare optimă.

La pornirea motorului, indiferent de marca maşinii şi tipul motorului, elementul cheie este bateria. Dacă acesta da rateuri şi maşina porneşte la a doua cheie în timpul toamnei cand temperaturile incep sa scadă, iarna nu va face faţă, de aceea trebuie să achiziţionaţi una nouă.

Bateria va avea o viaţă mai lungă cu o întreţinere adecvată, cum ar fi curăţarea prafului  de sulfiţi care se aşează lângă borne şi completarea nivelului de acid dar, cel mai indicat este achiziţionarea unui acumulator nou, pentru că utilizarea redresorului pentru a o încarca pe timpul nopţii, este o pierdere inutilă de bani.

Antigelul este universal, iar carburantul specific anotimpului rece are aditivi speciali şi conţine parafină, astfel scade punctul de îngheţ şi creşte lubrifierea. Mai puteţi folosi un aditiv anti-îngheţ turnat direct în rezervor, dar pentru a păstra proporţiile corecte, cel mai indicat este să achiziţionaţi carburant dedicat, la pompă.

Pieseautomix.ro are toate piesele originale de care are nevoie maşina ta Ford

Combustibilul de calitate, uleiul pentru motor şi antigelul, sunt deosebit de importante în timpul iernii. De exemplu dacă ai un Ford, trebuie să cumperi ulei Ford, nu toate uleiurile se potrivesc la maşina ta. Indiferent de marca autoturismului  trebuie să aveţi în motor un ulei pentru iarnă. Puteţi afla cât de vâscos trebuie să fie uleiul la temperaturi scăzute, după primele 2 cifre din codul SAE.

ulei Ford

Pentru bătrânelul meu autoturism, am luat ulei Ford de la cel mai dotat magazin de piese auto şi consumabile pentru masini din România pieseautomix.ro. Tot aici am găsit ştergătoare originale Ford Motorcraft, deosebit de importante pentru menţinerea vizibilităţii în timpul intemperiilor.

Având în vedere probabilitatea mare să fie necesar să faci uz de ştergătoare din cauza ninsorii, trebuie să facem o bună întreţinere a acestora, astfel încât atunci când avem nevoie de ele să lucreze perfect şi să nu creeze probleme de vizibilitate.

Că să ai o imagine clară asupra caii de rulare, este foarte important că lamele stergătoarelor să fie întreţinute şi înlocuite periodic.

Ştergătoarele Ford Motorcraft de exemplu, cele pe care le utilizez eu la maşină, au construcţia integral metalică, cu protecţie anticorozivă. Lamele pot fi plate sau obişnuite, fiecare având avantajul ei, cum ar fi echilibrarea presiunii în momentul ştergerii, pentru a permite o vizibilitate maximă, la orice viteză.

De ce pieseautomix.ro?

Pe site-ul pieseautomix.ro  am gasit si  pentru baranul meu Ford piese originale dar, se găsesc pentru aproape toate mărcile de maşini, iar căutarea unei piese se face foarte uşor. Trebuie să selectezi , marca, modelul, anul de fabricaţie, combustibil, motor şi caroserie şi vei găsi exact piesă originală potrivită la maşină ta. Un mare avantaj pentru că scutesti nişte bani şi ocoleşti meşterul de la atelierul auto.

Cumpăra-ţi pentru maşină numai piese originale, de pe site-ul pieseautomix.ro, au garanția calității și vei fi îndrumat de specialiști . Din proprie experienţă vă spun că cele achiziţionate de la dezmembrări sau din bazar, după ce vânzătorul ţi-a şoptit că sunt universale, vor ceda exact când ai mai mare nevoie de maşină.

Aşadar, echipează-ţi maşina corespunzător, nu uita de cauciucurile de iarnă care sunt singurul contact cu solul şi trebuie sa ofere aderenţă maximă şi bucură-te de peisajele de frumoase si strălucitoare.

3 Comments on "Pieseautomix.ro are ulei Ford si orice piese vrei pentru masina ta"

  1. Am dat si eu o comanda la ei de stergatoare si de cateva piese. Recomand!

  2. Nu stiam pana acum nimic despre acest site, am intrat acum si chiar gasesti o gama larga de produse.

  3. Magazinul online necesita un redesign pentru ca acum eu nu l-as alege, sa fim sincere.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*