Puterea și estetica sunetului – boxe Geneva Sound Systems

Boxe Geneva Sound Systems
Share the joy

Puterea și estetica sunetului – boxe Geneva Sound Systems

Sunetul este la fel de important precum imaginea. Fără un sunet perfect nu poți avea o experiență multimedia care să te impresioneze. Așadar, în momentul în care vă doriți să achiziționați un sistem audio sau o boxă audio este foarte important să știți cum să măsurați și să evaluați calitatea sunetului acestora și eventual să îl comparați cu cele mai bune boxe Geneva pe care vi le prezint azi. În acest mod vă veți asigura că alegeți produsul ideal în funcție de nevoile și așteptările voastre.

Ideea că achiziționarea unui televizor performant este suficientă pentru a avea un sunet perfect este complet greșită și dacă te bazezi pe asta, curând vei realiza că cerințele pe care le-ai avut până acum pentru boxele televizorului tău nu au nimic de a face cu sunetul oferit de un sistem audio performant sau de niște boxe care oferă fidelitate maximă. În plus sistemele audio moderne, precum boxele Geneva de exemplu, sunt alcătuite din boxe portabile, astfel poți avea muzica preferată oriunde îți dorești în timp ce televizorul te ține legat de canapea.

Dar secretul unui sunet fidel nu este de a obține cele mai puternice zgomote, ci trebuie să alegi cele mai potrivite boxe pentru scopul și spațiul unde vor fi instalate.

Boxe Geneva pentru o experiență multimedia de senzație

Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că instalarea unor boxe prea puternice într-o încăpere prea mică ar putea da același rezultat că și încercarea de a plasa cel mai mare clopot într-un turn de porțelan de aceea astăzi vom analiză câteva date importante atunci când ne dorim un sistem de sunet de înaltă fidelitate.

Pe lângă calitatea sunetului niște boxe perfecte trebuie să aibă și o estetică care să se potrivească încăperii unde vor fi așezate. Și pentru că eu am analizat câteva criterii pe care trebuie să le stăpânească un sistem audio modern, astăzi vreau să îți prezint… puterea și estetică sunetului: Geneva Sound Systems

Sistemele Geneva Sound sunt fabricate din materiale de înalta calitate și finisate la un standard absolut. Luxoase și elegante boxele Geneva impresionează de la prima vedere. Sunt acele detalii care desăvârșesc designul interior al oricărei încăperi, sunt acele lucruri pe care odată ce le cunoști ți le dorești doar pentru tine. Așadar din punct de vedere estetic, boxele Geneva sunt perfecte, întocmai că niște opere de artă înțelese de fiecare altfel.

Cele mai bune boxe – Geneva Sound Systems

Toată lumea știe că o boxă audio este formată din două elemente de bază: traductoare electroacustice și difuzor. Primele sunt responsabile pentru transformarea energiei electrice în unde sonore, în timp ce difuzoarele sunt responsabile de a permite sunetului să ia o formă și de a o transmite în mod mai corect urechilor noastre.

Ambele elemente nu ar avea sens separat și modul în care sunt legate între ele este foarte important pentru o performanță optimă a sistemului, iar boxele Geneva sunt perfect echilibrate.

Calitatea redării muzicii este măsurată prin… ascultare. Cu boxele Geneva simțiți fiecare notă a sunetului pe care ați decis să-l reproduceți. Și este atât de simplu, căci cavitate dublă stereo + unitate de procesare audio digitală cu algoritmi proprietari sunt cea mai bună formulă pentru o redare fidelă și perfectă.

Veți putea vedea cum difuzoarele vă oferă noi frecvențe și vă permit să ascultați notele care au trecut neobservate sau să vă lăsă aproape „să vedeți”, să localizați cu urechile unde se află un anumit instrument, ca să nu mai vorbim, de senzațiile pe care vi le va oferi atunci când le veți conecta la televizor sau calculator pentru că aceste mici giuvaiere sunt compatibile Chromecast Audio.

Totuși, dacă sunteți cunoscători ai acordului fin, ar putea să vă intereseze mai mult să cunoașteți alți parametri tehnici care măsoară calitatea sunetului: impedanța, sensibilitatea, puterea și frecvența răspunsului unei boxe audio.

Ei bine, dacă aveți boxe Geneva nu trebuie să vă faceți griji. Impecabil alcătuite din punct de vedere tehnic, au amplificatoare de înaltă performanță în clasa D / AB și oferă un sunet stereo de înaltă calitate.

Geneva Sound Systems este primul producător de sisteme audio high-end care a oferit experiență unui sunet perfect, cu două difuzoare incluse în aceeași incintă.

În cele din urmă nu uită dimensiunea boxelor. Uneori acest lucru poate induce în eroare, dar în cele mai multe cazuri duce la redarea mai bine a frecvențelor în cazul în care acestea sunt mai mari.

Boxe Geneva

Desigur, ca orice producător care se respecta Geneva Sound Systems are boxe pentru fiecare… ureche.

Echipate cu Bluetooth 4.1 și FM DAB boxele portabile Geneva ascund mulți decibeli sub carcasa elegantă. Nu trebuie decât să le conectezi la telefon sau la playlist-ul de pe YouTube și vei avea cea mai senzațională experiență audio fără să te deplasezi la un concert.boxe Geneva Sound Systems

Boxele active Geneva au stație incorporată. Așadar sunetul oferit de o astfel de boxă este de o calitate audio desăvârșită. Acestea conțin o stație de amplificare construita pe exact aceleași principii ca și o stație independenta de amplificare a sunetului, de aceea nimic nu poate fi la fel de performant ca sunetul redat de o astfel de boxă:

 • Boxa Activa Portabila Geneva Touring XS – Cu o autonomie de până la 20 de ore, redă muzica preferată cu un sunet clar, coerent, echilibrat, vibrant și natural. O singură rotiţă de aluminiu pe panoul de comandă te conectează într-o clipă la Touring XS datorită conexiunii Bluetooth sau analogice Jack 3.5mm
 • Boxa Activa Portabila Geneva Touring SBoxa portabila cu Bluetooth, DAB+, si Radio FM, oferă o experienţă unică HiFi ce poate dura de pana la 20 ore cu ajutorul acumulatorului integrat. Conexiunea Bluetooth îţi oferă posibilitatea de a face streaming în timp real cu ajutorul smartphone-ului, tabletei, PC-ului sau pur și simplu te poți conecta cu mufa  Jack de 3.5mm.
 • Boxa Activa Portabila Geneva Touring M – Dotată cu un acumulator ce oferă până la 30 de ore de autonomie, redă muzica preferată cu o performanţă greu de egalat. Un bas care începe de la 60Hz oferă o experienţă unică HiFi în timp ce faci streaming cu ajutorul smartphone-ului, tabletei, PC-ului sau al cablului analogic Jack de 3.5mm.
 • Boxa Activa Portabila Geneva Touring L – 30 ore de autonomie,6 memorii pentru posturile favorite sora mai mare din gama Touring are multe surprize placute de dezvaluit
 • Boxa Activa Geneva Classic S – Aceasta boxa vine cu telecomanda, conexiune Bluetooth, FM radio cu DAB+ si un sunet cu adevarat cristalin, coerent si echilibrat. O boxă perfectă ce poate fi folosită ca boxa de raft, boxa de calculator, sau boxă clasică activă, putând să o legi direct la televizor.
 • Boxa Activa Geneva Classic M – Bluetooth, DAB+, FM, funcție alarm clock și toate celelalte dotări excepționale oferă un sunet fără compromis cu ajutorul celor 2 tweetere, 2 difuzoare de joase si 4 amplificatoare digitale incorporate.
 • Boxa Activa Geneva Acustica – Dotata cu amplificare digitala integrata, difuzor woofer dedicat, bas 50Hz, este usor de utilizat datorita conexiunii Bluetooth. Are doua intrari una analogica de Jack 3.5mm si una USB unde poti conecta un dongle Google Chromecast Cast.
 • Boxa Activa Geneva Model L Walnut – modelul de top al producătorului elvetian, oferă o calitate audio desăvârșită. Dotata cu Bluetooth apt-X wireless streaming, DAB/DAB+ radio cat si de CD Player incorporat, tuner radio FM cu RDS, suport extern pentru AirPlay with Apple AirPort Express, Sonos via intrarea analogica Jack 3.5mm sau intrare stereo RCA, acest produs Geneva este cu adevărat un sistem stereo deosebit.

Boxe Geneva Sound SystemsFinisajele în diferite culori și texturi, transformă boxele Geneva în cadouri perfecte atunci când vrei să oferi ceva ce va impresiona.

Ţie cum îți place sa asculți muzică?

De pe avmall.ro poți achiziționa  boxe Geneva pentru o experiență multimedia de senzație!

1 Comment on "Puterea și estetica sunetului – boxe Geneva Sound Systems"

 1. Valeria Chertes | august 3, 2018 at 2:37 am | Răspunde

  Multumesc pentru recomandari.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*