În căutarea sunetului perfect, de unde cumpăr boxe și echipament hi-fi

boxe si echipament hi-fi
Share the joy

În căutarea sunetului perfect, de unde cumpăr boxe și echipament hi-fi

Mi se întâmplă uneori, când mă aștept mai puțin, ca un lucru mărunt din jurul meu, precum un parfum, o imagine sau un sunet, să fie capabil de a trezi sentimente ce rezonează puternic cu starea mea de spirit și să mă facă să tresar cu vibrații înalte ca ale unui diapazon.

Viața este compusă din sunete, miresme și culori și amintirile acestora. Creierul se răsfață și se hrănește cu ele, oferind drept răspuns o stare de beatitudine, o fericire de neegalat.

Dacă un parfum îți poate aminti de cineva drag, un sunet te poate face să încerci senzații nemaiîntâlnite. Poți dansa fericit, te poți întrista sau emoționa, poți deveni alert ascultând atent sau te poți relaxa într-atât încât să adormi.

De-a lungul istoriei muzica a jucat un rol important, evoluând de la simple sunete sparte, lovituri sacadate în pietre sau bucăți de lemn, la compoziții acustice complexe, iar astăzi simplu fapt de a asculta muzică, poate merge dincolo de ceea ce percepem cu urechile noastre, uneori într-un mod atât de distras pentru a evita zgomotele și sunetele ascuțite ale cotidianului ce ne înconjoară.

Tehnologia secolului XXI a adus alte moduri de a asculta muzică, iar evoluția digitală a făcut ca sunetul analogic, greoi și plin de interferențe, să se transforme în sunetul digital de înaltă fidelitate. Astfel că acum când ridici volumul, sunetul clar se revarsă din boxe de ultima generație, încântând auzul oricărui audiofil, oricât de pretențios ar fi acesta.

Putem spune că muzica a evoluat într-atât, încât s-a transformat într-un instrument de explorare și atingere a anumitor nivele de conștiință fiind asemănătoare cu anumite tehnici de meditație. Ascultarea pasivă a sunetului anumitor instrumente muzicale sau sunete din natură, precum valurile sau adierea vântului, ne face și mai receptivi la puterea sunetului și lasă mintea să acționeze în mod liber, încercând o stare de relaxare, de reverie, pe care nu o poți experimenta decât cu aparatură multimedia care permite atingerea unui nivel de fidelitate maxim.

AVmall.ro, locul de unde clientul pleacă întotdeauna mulțumit

Dar experiențele hi-fi nu trebuie să fie elitiste, iar calitatea și prețul realist al echipamentului audio-video performant trebuie să te lase să te bucuri de adevărata valoare a produsului pe care îl consumi.

Mie îmi place să ascult muzică. Ca preferință generală pot spune că genul Tech House e cel care se ascultă la mine în casă. House este o muzică destinată dansului, cu un tempo ridicat și un prag al ritmului care nu ar fi fost posibil fără sintetizatoarele ce produc sunetele electronice, dar care permit un control adecvat asupra sound-ului și oferă posibilități infinite de configurare a sunetului.

Mai pe scurt, e muzica care ne place tuturor să o ascultăm în club, pentru că îți da acea senzație de libertate.

Pentru astfel de gen de muzică, unde ritmurile năvălesc amețitoare, într-o succesiune uneori haotică, ai nevoie de boxe sau difuzoare de ultima generație. Astfel poți auzi perfect frecvențele medii pe care abia le intuiești, vei înțelege dialogurile șoptite sau vei asculta cu sufletul acea melodie din filmul tău preferat.

Desigur, pentru această nu trebuie să îți configurezi un studio muzical acasă, cu limitări de spațiu sau buget mare, ci doar să apelezi la profesioniști care te vor ajuta să faci cea mai bună alegere în funcție de preferințele tale.

Eu am găsit boxa perfectă la AVmall.ro, singurul agregator de produse, oferte și servicii din domeniul Hi-Fi și High-End din România unde poți găsi orice ți-ai dori din domeniul audio-video.
Indiferent dacă ești pasionat de gaming, meloman convins sau împătimit al proiectelor DIY, AVmall îți pune la dispoziție o gamă largă de produse, având probabil cea mai complexă ofertă din țară.

În orice caz, dacă vrei să asculți muzică acasă, la job sau în mașină, te poți bucura de experiența echipei AVmall pentru a alcătui un sistem multimedia complet, cu un buget ajustat portofelului tău.

AVmall

Subwoofer Davis Acoustics Basson 77, o lume multimedia la picioarele tale

Nu trebuie să fii fan hi-fi pentru a te abona la ceea ce este deja un trend: să te bucuri de cel mai bun sunet posibil chiar acasă la tine. De ce să te limitezi la mai puțin și să asculți muzică în carcasa de plastic a televizorului? Achiziționarea unui subwoofer va îmbunătăți la maxim orice experiență multimedia.

Acum, mai mult decât oricând, trăim înconjurați de dispozitive electonice pe care le folosim în mod constant. Subwoofer-ul Davis Acoustics Basson 77 va fi un aliat de nădejde pentru a te bucura mult mai mult de muzică, filme sau jocuri.

Basson 77 este un subwoofer activ special conceput pentru a oferi un sunet de înaltă calitate. Compact, proiectat fără compromisuri, ascunde în incinta de un negru lucios, niște bijuterii de difuzoare. Fracul elegant pe care l-a îmbrăcat a fost special croit pentru a se potrivi cu toată gama de boxe Davis, dar se potrivește perfect și cu mobila mea din salon.

boxe Davis Acoustics

Senzațiile pe care le oferă sunetul revărsat dintr-un Basson 77, în special în frecvențele inferioare sau medii, dau dependență, astfel încât te bucuri la maxim de fiecare detaliu al muzicii tale preferate și vei viziona filme de parcă ai fi pe platou alături de regizor.

Subwoofer-ul Davis Acoustics Basson 77 completează perfect orice ansamblu home cinema și este esențial pentru a putea asculta cu fidelitate toate detaliile audio dintr-un film. Datorită capacității sale de a reproduce tonurile de bass de la 30 la 150 Hz, vei simți efectele speciale în modul cel mai realist, datorită sunetului cu efect surround.

Când vei începe să asculți basul lui Basson 77 va fi ca și cum ți-ai pune ochelarii și brusc, o lume a nuanțelor care a fost acolo întotdeauna, îți va fi dezvăluită în toată splendoarea sa. Uită de difuzorul convențional instalat pe o laterală a televizorului și aruncă-te în lumea sunetului impecabil reprodus de Basson 77.

Basson 77 este partenerul tău pentru jocurile video

Dacă ești pasionat al jocurilor video, vei fi uimit de efectele sonore pe care le vei descoperi în jocul video preferat. Prin redarea unui bas bogat și pătrunzător, ce oferă profunzime sunetului, Basson 77 îți va oferi o experiență minunată, de care nu te vei sătura prea curând.Subwoofer Davis Acoustics Basson 77

Subwoofer-ul aduce muzica de club la tine în salon

Când ascultăm muzică, sunetele grave sunt sufletul oricărei melodii. Basul complex redat de Davis Acoustics Basson 77 preschimbă vibrațiile pe care le-ai experimentat până acum, într-un cântec live. Pentru ca nu-i asa, dacă basul nu este auzit, experiența este superficială… însă cu Basson 77, muzica pe care o asculți va avea calitatea celei pusă în scenă de o echipă întreagă de profesioniști ai sunetului.

Pe piață se găsesc o varietate covârșitoare de modele, iar AVmall le are pe toate, dar eu m-am îndrăgostit de Davis Acoustics Basson 77. Desigur că și tu poți experimenta sunetele grave și detaliile fidele pe care acest subwoofer le reproduce, pentru că la showroomul AVmall poți testa orice îți dorești din portofoliul impresionant pe care aceștia îl au.

Personalul profesionist și experimentat de la AVmall te va ajuta să faci alegerea perfectă care se potrivește cel mai bine nevoilor și caracteristicelor audio-video pe care le cauți.

Boxa ta preferată care este?

Be the first to comment on "În căutarea sunetului perfect, de unde cumpăr boxe și echipament hi-fi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*