BioNike, produse cosmetice speciale pentru toate tipurile de piele și afecțiuni

BioNike Pudra compactă Acteen Transparent Touch
Share the joy
 • 64
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

BioNike, produse cosmetice speciale pentru toate tipurile de piele și afecțiuni

Hello ladies,
Bucovina Beauty Event mi-a dat ocazia să cunosc branduri noi și produse cosmetice absolut fabuloase, precum sunt cele de la BioNike, pe care poate nu le-aș fi descoperit prea curând.

După cum deja v-am spus în articolul trecut, la întâlnirea bloggeritelor de beauty din Suceava au fost prezenți doi reprezentanți BioNike România. Aceștia ne-au povestit despre produsele dermatocosmetice, despre acțiunea lor asupra pielii și desigur ne-au prezentat foarte multe produse cuprinse în portofoliu BioNike, produse eficiente, fără conservanți, fără parfum, fără gluten și absolut toate sunt testate pentru nichel.

BioNike reprezintă cele mai bune produse cosmetice pentru femei, bărbați și copii. Pe lângă faptul că sunt libere de adidivi chimici și frendly child, sigure pentru a fi utilizate pe pielea delicata a celor mici.

Printre gamele sale diferite de produse cosmetice găsim produse speciale pentru toate tipurile de piele și afecțiuni, făcute în conformitate cu bunele practici de fabricație, care ajută la îmbunătățirea stării pielii și a conservării acesteia, făcând-o să pară mai sănătoasă și mai frumoasă.

Totodată BioNike este singura linie de produse cosmetice și makeup, complet lipsită de alergeni și conservanți chimici, cum ar fi parabeni, tiazolinone sau formaldehidă, atât de dăunătoare pentru piele.

Dacă nu ați încercat încă aceste produse cosmetice, vă invit alături de mine să cunoașteți produsele pe care le-am regăsit în cadoul primit la eveniment. Veți descoperi de ce sunt o referință pentru cosmeticele premium și cu siguranță veți dori să le încercați.

Bucovina Beauty Event Bionike

Goodie Bag BioNike

Pe lângă prezentarea excepțională, care a fost ea însăși un cadou, am primit câteva broșuri și pliante și niște produse care mi s-au potrivit perfect și m-au cucerit total.

Desigur, foarte multe explicații și prezentări ale produselor găsiți și pe pagina oficiala Facebook BioNike Romania.

BioNike

Pudra compactă Acteen Transparent Touch

Pudra a fost prima probată, mai ales că uneori datorită umezelii din aer și a căldurii, tenul meu are exces de sebum.

Acteen Transparent Touch – pudră compactă ajută la controlul strălucirii pielii creând o peliculă transparentă, incoloră, cu textură impalpabilă și un finish absolut mat.

BioNike Pudra compactă Acteen Transparent Touch

După aplicare pielea se simte moale și mătăsoasă la atingere, iar efectul durează întreagă zi, ceea ce o face ideală pentru fixarea machiajului și un aspect impecabil.

Cu pulberi micronizate care absorb absorbția excesului de sebum și testată noncomedogenic, Acteen Transparent Touch este disponibilă într-o singură nuanță potrivită pentru toate tonurile pielii.

Astfel oferă un finisaj spectaculos în orice anotimp și o poți purta chiar și dacă ai pielea bronzată. Acest lucru mi se pare fantastic, pentru că îmi era greu să folosesc pudre de diferite nuanțe și tot timpul aveam impresia că am ales-o pe cea nepotrivită.

Acteen Transparent Touch – pudră compactă, oferă uniformitate tonului pielii și ajută la combaterea tendinței acneice a pielii grase. Această poate fi aplicată singură pentru a acoperi imperfecțiunile imperceptibile sau împreună cu fondul de ten pentru a obține o acoperire mai mare și rezistența ridicată machiajului.

Vine cu un burețel care ușurează aplicarea, iar cutia este robustă, păstrând în siguranță prețiosul conținut.

Pudra compactă Acteen Transparent Touch

Defence Color Fond de ten cu efect de Lifting 30ml

Fondul de ten Defence Color cu efect de Lifting oferă un ton impecabil de culoare pe tot parcursul zilei și un sentiment de confort maxim datorită texturii sale cremoase. Combinația specială de extracte vegetale garantează o finisare satinată, uniformizează ridurile mici și semne de oboseală. Îmbogățit cu „Factor de strălucire”, revigorează tonul pielii, asigurând un aspect sănătos și radiant.

Această linie de cosmetice super-specializate acoperă toate nevoile pielii: hidratare, antiaging, revitalizare, nutriție și combaterea ridurilor.

Formulele Bionike includ cele mai inovatoare ingrediente active anti-aging. Acestea nu conțin parabeni, nichel sau gluten, astfel încât să poată fi folosite pe toate tipurile de piele, în special cele mai sensibile și intolerante, formulate special pentru a atenua problemele pielii și a împiedica apariția acestora.

Defence Color Fond de ten cu efect de Lifting

Defence Color Fond de ten cu efect de Lifting are SPF 15 și este disponibil în 5 nuanțe.

Aplicați pe față folosind o perie specială, cu mișcări largi și circulare de la centrul feței spre exterior.

O piele sănătoasă este o piele frumoasă, iar mostrele primite au venit să confirme calitatea tuturor produselor BioNike.

Defence tolerance essential cleanser water

 • Defence tolerance essential cleanser water
 • Acteen purifying cleansing gel

Aceste nu prea le-am utilizat, dar sunt destinate rutinei de demachiere și îngrijire zilnică. Sunt micuțe și drăgălașe și se vor strecura în bagajul de vacanță. Nu au parfum și sunt foarte bine tolerate de piele.

Scrub-ul l-am folosit de două ori. Are particule exfoliante, ideale pentru acele porțiuni unde porii se încarcă. Exfoliază cu delicatețe și lăsă pielea foarte curată.

Defence sun loțiune cu protecție 50

Lotiunea această am întors-o pe toate părțile.

Fiul meu se irită foarte tare la soare, se arde imediat și face bubițe de tot felul. În curând mergem la plajă și sunt extrem de fericită că am cu ce să îi protejez față și urechiușele, primele care suferă de efectele negative ale arsurilor solare.

Defence sun loțiune cu protecție 50

Despre BioNike

Italia este sinonim cu designul, calitatea și rafinamentul. Unele dintre cele mai subtile creații artistice ale tuturor timpurilor sunt italiene. Din acest motiv, nu este deloc surprinzător faptul că BioNike s-a născut în Italia.

Compania farmaceutică a fost fondată la Milano în 1930. În anii 60 a început să producă sub marca BioNike, toate liniile sale dermocosmetice pentru persoanele cu piele sensibilă, alergică și reactivă.

BioNike - produse cosmetice "Gluten free"

BioNike – produse cosmetice „Gluten free”

Studiile științifice arată că prezența glutenului în produsele cosmetice poate provoca intoleranță la piele și reacții alergice care dispar numai dacă se elimină complet utilizarea acelor substanțe care conțin surse de gluten.

Acest lucru se aplică de obicei alimentelor, dar poate afecta și pielea, provocând modificări grave și alergii. BioNike s-a specializat în acest domeniu, analizând comportamentul diferitelor tipuri de piele și dezvoltând sisteme de conservare speciale, obținând produse care încearcă să calmeze pielea și să o readucă la starea sa normală.

BioNike – Singurul brand 100% „fără alergeni

Foarte conștient de problemele dermatologice, Bionike a dezvoltat o tehnologie alternativă de formulare pentru a menține sub control orice tip de miros, fără a recurge la utilizarea de parfumuri.

Pentru că nu conțin nichel, fiecare dintre produsele sale respectă PH-ul tuturor tipurilor de piele.

 • 64
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "BioNike, produse cosmetice speciale pentru toate tipurile de piele și afecțiuni"

 1. Valeria Chertes | august 1, 2018 at 4:15 pm | Răspunde

  Imi plac produsele, fondul de ten este super.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*