Șampon Tresemme cu Keratina de la Triodeluxe Cosmetics, review

Sampon Tresemme cu Keratina
Share the joy

Șampon Tresemme cu Keratina de la Triodeluxe Cosmetics

Hello pretty girls
Încă suntem în plină vară, când ne place să purtăm părul desfăcut și unghiuțele in culori neon, pentru un summer vibe complet. Așadar astăzi vă vorbesc despre hidratarea profundă a părului, ideală în anotimpul cald și un șampon foarte drag mie: Șampon Tresemme cu Keratina de la Triodeluxe Cosmetics.

Acest șampon este unul dintre cele mai bune șampoane pe care le-am folosit de la Tresemme și credeți-mă, am folosit multe șampoane de la acest brand, unele dintre acestea putând fi regăsite în oferta TrioDeluxe.

Acesta este de fapt unul dintre cele mai bune șampoane pe care le-am folosit până în prezent și așezat pe un păr decolorat, oarecum ars pe vârfuri, face adevărate minuni în cazul meu.

Îl folosesc împreună cu Keratina Lichidă despre care v-am vorbit într-un articol trecut, iar rezultatele sunt cu adevărat excelente, îmi face părul incredibil de neted, strălucitor și ușor de pieptănat.

Șampon Tresemme cu Keratina

Părul meu nu este creț, dar are tendința de a se ondula, iar umezeală excesivă din acest an a avut un efect inconfortabil asupra lui și am tot căutat să utilizez produse pentru a controla tendința această enervantă a părului de a avea voință proprie. Unele produse însă fac părul ascultător, dar totodată îl lasă și fără volum, cu tendința excesivă de îngrășare, astfel încât Șamponul Tresemme cu Keratină de la Triodeluxe Cosmetics a fost o surpriză foarte frumoasă!

Șampon Tresemme cu Keratina, pareri personale

Șamponul are un conținut scăzut de sulfați, curăță și lasă părul neted și mătăsos, fără a-l lipi de cap. Este acel șampon care poate fi utilizat pe toată lungimea părului fără a-l usca și agresa, din contra, oferă toți nutrienții necesari pentru un păr frumos și sănătos.Șampon Tresemme cu Keratina

Șampon Tresemme cu Keratina promite 48 de ore de control contra încrețirii părului. Are o textură cremoasă și lasă o senzație plăcută de curățenie. Parfumul bogat, subtil și ușor fructat persistă în păr chiar și a doua zi.

Îmi place foarte mult mirosul și cât de eficient este. Părul se simte sănătos și strălucește intens. Uleiul de marula, unul dintre ingredientele principale, face minuni pentru îngrijirea scalpului și ajută la repararea profunda a părului degradat.

După cum am spus și în articolul trecut, pentru a activa keratina se folosește căldura unui uscător, iar rezultatul este impecabil. Părul strălucește, așa cum îmi place, are fluiditate, al meu fiind trecut bine de umeri și rămâne moale și mătăsos.

Recipientul este destul de masiv, dar are capacul care se deschide prin apăsare, ceea ce face dozarea mult mai ușor. Pentru că este un flacon mare (675 ml) la costul pe care îl are (doar 42 lei) și rezultatele pe care le dă sunt foarte fericită că îl pot achiziționa și în România.

Formula specială închide cuticulele firelor de păr pentru a lupta împotriva umezelii și a tendinței de încrețire, lăsând părul mătăsos, strălucitor, ușor de pieptănat și gata pentru o coafură de vis.

Se folosește ca orice șampon: se aplică pe părul umed, se masează cu delicatețe spălându-se părul pe toată lungimea lui. Se lasă câteva minute sa acționeze, apoi se clătește din abundenţă.

Tratament Tresemme Diamante 60 secunde

Tratament Tresemme Diamante 60 secundeAm utilizat o fiola de Tratament Tresemme Diamante 60 secunde și pentru ca am fost impresionată de efectul acesteia,  vă voi spune câteva cuvinte și despre ea.

Tratament Tresemme Diamante 60 secunde acționează prin etanșarea cuticulelor firelor de păr, ajutându-le să se refacă. Formula sa cu o combinație specială de ingrediente active, pătrunde ale straturile profunde ale firelor de păr, oferind instantaneu un tratament intensiv.

Vitalitatea și sănătatea părului este recuperată instantaneu. Părul rămâne hidratat în totalitate, mătăsos și strălucitor.

Tratamentul se aplica odată pe săptămână sau ori de cate ori părul are nevoie de îngrijire și reparare profundă.

Se aplica doar pe lungimea parului, se lasă să acționeze 60 de secunde, apoi se clătește.

Pentru că rareori luăm în considerare părul ca parte a corpului nostru și numai atunci când nu ne mai ascultă începem să îi acordăm atenție, produsele profesionale de îngrijire a părului pe care le puteți găsi la Triodeluxe, vă ajută să regăsiți sănătatea și strălucirea podoabei capilare.

Voi ce produse profesionale pentru un păr sănătos folosiți?

Be the first to comment on "Șampon Tresemme cu Keratina de la Triodeluxe Cosmetics, review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*