Bioderma Hydrabio Brume Spray – Apa calmanta, cu efect racoritor, hidratant – review

Bioderma Hydrabio Brume Spray - review
Share the joy

Bioderma Hydrabio Brume Spray – Apa calmantă, cu efect răcoritor, hidratant – review

Hello ladies,
Astăzi vă vorbesc despre un produs de care m-am îndrăgostit iremediabil… ba chiar mă gândesc că o să devin dependentă, atât de mult îmi place: Bioderma Hydrabio Brume Spray

Pentru mine Hydrabio Brume Spray a fost o noutate. Recunosc, până acum nu am folosit niciodată un astfel de produs. Pentru fixatul machiajului am folosit doar pudră, pentru că nu îmi închipuiam că un spray cu apă poate îmbunătăți atât de mult aspectul machiajului și mai ales că te poate face să te simți atât de fresh.

Eu am o piele normală spre mixtă, cu tendințe de a avea exces de sebum în zona T, mai ales în anotimpul cald. De obicei folosesc pudră matifiantă… multă pudra. Acest lucru poate face ca machiajul meu de ansamblu să arate ok, însă în general mă simt inconfortabil sub masca uscată de pudra. Bioderma Hydrabio Brume Spray face ca machiajul pe care îl porți să redevină din nou compact, așezat și reîmprospătat, iar senzația răcoritoare face toți banii din lume.

 

Îmi place foarte mult Hydrabio Brume Spray, deoarece este super super-fin, cel mai frumos lucru pe care l-am încercat până acum. Nu lăsă picături mari de apă pe față care ar putea distruge machiajul, iar senzația pe care o simți pe pielea ta e atât de fină și plăcută, încât de când l-am primit, uneori îl aplic doar pentru plăcerea de a-l simți pe față.

De asemenea, îmi place foarte mult modul în care acest produs este multifuncțional și poate fi utilizat înainte și după machiaj, oricând pielea se simte deshidratată sau are nevoie de un boost răcoritor, totodată poate să calmeze pielea iritată și poate fi utilizat chiar și pentru copiii mici.

Bioderma Hydrabio Brume Spray – review

Flaconul are 300ml, este un pic cam mare de strecurat în poșetă, dar atât de satisfăcător când știi că ai o cantitate suficientă să îl aplici chiar și pe tot corpul. Poți să îl ții în mășină, să îl aplici pe față ori de câte ori simți că aerul a devenit uscat, în sertar la birou să îl folosești când aerul condiționat nu merge sau când căldura este dată la maxim, îl poți lua în vacanță și dacă te arde soarele îl vei folosi pentru calmarea pielii și este potrivit chiar și pentru pielea delicată a celor mici.

Hydrabio Brume Spray este o apă calmantă, cu efect răcoritor și hidratant. Formulă curată, fără ingrediente iritante, este perfectă pentru pielea sensibilă, deshidratată, alergică și iritată și poate fi folosit în toate situațiile când simți nevoia de reîmprospătare:

  • dacă te-ai iritat de la epilat, de la folosit aparatul de ras, de la o haina prea apretată său prea strânsă, Hydrabio Brume Spray îți aduce alinarea
  • Hydrabio Brume Spray este un „puf” revigorant, un boost de hidratare și prospețime instantanee, ori de câte ori ai nevoie.
  • Imaginează-ți că te-ai întors de la servici și iubitul te așteaptă să ieșiți în oraș. Ei bine, doar două pufuri de Hydrabio Brume Spray și vei arata ca și cum ai petrecut 20 de minute aplicând un make up sofisticat, pentru că acest spray reîmprospătează imediat machiajul ofilit.
  • Îl poți utiliza chiar și pentru îndepărtarea măștilor cosmetice, pentru a simți acel sentiment de curățenie desăvârșită.
  • Calmează orice senzație de arsură și disconfort, chiar și când te-ai expus la soare, sau chiar te-ai „jucat” cu focul…
  • Este un real ajutor când pielea este sensibilizată după tratamentele dermatologice sau procedurile estetice.

 

Bioderma Hydrabio Brume Spray - pareriBioderma Hydrabio Brume este un produs apt pentru toate tipurile de piele, are toleranță cutanată foarte bună, este hipoalergenic și non-comedogenic, nu conține alcool, parabeni, parfum sau conservanți.

Totodată Bioderma Hydrabio Brume primește un punct în plus pentru că formula sa izotonică permite pielii să se usuce în mod natural, fără a fi nevoie sa se șteargă sau sa se tamponeze după aplicare.

Tehnologia D.A.F. este brevetată ca un complex natural ce conține săruri minerale ce vor contribui la creșterea pragului de toleranță a epidermei în cazul stresului extern, ceea ce va face posibil aplicarea acestui produs în orice situație.

Asadar Bioderma Hydrabio Brume Spray este un produs care are toate calitățile de a deveni un elixir pentru pielea ta, un must have în orice situație în care epiderma are nevoie de un răsfăț suplimentar.

Sunt sigură că acest produs își va ocupa un loc binemeritat în ritualul tău de îngrijire.

Prețul unui flacon de 300ml este în jur de 50 lei.

Ai folosi Hydrabio Brume Spray de la Bioderma? Cum ți s-a părut?

#bioderma #biodermaromania

1 Comment on "Bioderma Hydrabio Brume Spray – Apa calmanta, cu efect racoritor, hidratant – review"

  1. Un produs foarte bun, numai lucruri frumoase am citit despre el.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*