Photoderm Bronz SPF 30 de la Bioderma, protecție solară pentru corp, față și păr

bioderma ulei plaja
Share the joy

Photoderm Bronz SPF 30 de la Bioderma, protecție solara pentru corp, față și păr

Pielea ușor bronzată, de un auriu strălucitor, a fost întotdeauna râvnită pentru imaginea frumoasă pe care o oferă. Dar dacă razele soarelui aduc multiple beneficii pentru sănătate, deoarece stimulează sinteză de vitamina D și ajută la circulația sângelui, nu trebuie să uităm că expunerea la soare în orele amiezii sau fără protecție solară, va duce la îmbătrânirea prematură a pielii și posibile patologiile cutanate.

De aceea Bioderma a creat gama Photoderm.

Chiar zilele trecute v-am vorbit despre Bioderma Photoderm KID SPF 50+, o cremă solară sub formă de spray ce la fiecare pulverizare așează pe pielea copilului o bezea pufoasă și catifelată, invitându-ne la joacă , astăzi vă vorbesc despre un ulei de plajă uscat, autobronzant, cu filtru de protecție SPF 30, ce protejează pielea de efectele nocive ale razelor soarelui în timp ce oferă un bronz rapid și uniform.

Uleiul a ajuns în gentuța mea de plajă direct de la Bucovina Beauty Event și deja l-am pus la treabă, iar pentru că în această perioadă toată lumea merge la plajă vă reamintesc că în mod normal, atunci când ne expunem razelor soarelui, trebuie să alegem un produs de protecție solară care să ofere un bronz progresiv și o bună protecție contra radiațiilor nocive.

Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 30 Bioderma

Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 30 – fotoprotecție înaltă pentru fototip mediu-închis

Uleiul bronzant se aplică cu ușurință, are o textură ultra-lejeră, invizibilă, care este absorbită imediat asigurând protecția pielii aproape instantaneu. Este complet incolor, nu lasă reziduuri albe și nu este lipicios, îmbrăcând pielea cu o peliculă transparentă, parfumatăcu miresme exotice, ușor fructate, care asigură o senzație delicată, satinată si fără strălucire. Delicat, conferă pielii un sentiment de moliciune extremă, hidratând-o și protejând-o în același timp.

Uleiul uscat de la Bioderma activează, intensifică și prelungește durabilitatea bronzului, poate fi aplicat pe pielea umedă sau uscată și este rezistent la apă și transpirație.

Dar asta nu e tot! Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 30 poate fi utilizat pe față și chiar pe păr, unde protejează și facilitează pieptănarea.

Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 30 oferă o protecție optimă celulelor pielii, în timp ce activează producția de melanină. Melanina este cea care ne protejează în mod natural de lumina soarelui și este responsabilă pentru culoarea pielii. Uleiul favorizeaza distribuția omogenă a melaninei, astfel încât bronzul obținut să fie complet uniform.

Se comercializează în două versiuni:

  • Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 30
  • Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 50

Permițând un bronz natural de o calitate mai bună, mult mai intens și uniform, aducand pe piele o culoare frumoasă care durează mai mult, Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 30 este indicat și pentru pielea cea mai sensibilă.

Este rezistent la apă, fotostabil și nu conține alcool, nici parabeni și este hipoalergenic. Protejează împotriva razelor solare care conțin UVB / UVA, având o eficiență ridicată împiedicând arsurile solare și îmbătrânirea prematură a pielii.

Photoderm Bronz SPF 30, ulei uscat autobronzant, este aliatul perfect atât la plajă, cât și la piscină sau prin curte, se aplică prin pulverizare foarte confortabil și ușor de utilizat. Recipientul transparent are pompiță dozatoare, conține 200 ml de produs și valabilitatea acestuia este de 9 luni după deschidere.

Photoderm Bronz SPF 30

Despre Bioderma

Cosmeticele Bioderma se bazează pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice de apărare. Această abordare științifică garantează o compoziție a produselor create special pentru a se adapta diferitelor tipuri de piele.

Produsele Bioderma nu conțin ingrediente nocive pentru piele, fapt care garantează toleranța perfectă a produselor, deoarece sunt compuse numai din ingrediente active curate, prezente în pielea însăși. Toate produsele de îngrijire a pielii de la Bioderma au fost supuse unor studii clinice stricte și au fost create sub supravegherea unor experți în dermatologie, alergologie și toxicologie.

Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 30 Bioderma

Brandul oferă diferite game de produse pentru îngrijirea feței, a corpului sau a părului, care se potrivesc diferitelor tipuri de piele.

Mai multe informații despre produse și protecția solara puteți găsi pe site-ul oficial sau pe pagina Bioderma România.

1 Comment on "Photoderm Bronz SPF 30 de la Bioderma, protecție solară pentru corp, față și păr"

  1. Bioderma numai lucruri bune ne ofera.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*