Gel Skeyndor Power Hyalluronic- gel racoritor, review

Share the joy

Gel Skeyndor Power Hyalluronic- gel racoritor, review

Nu cred ca există măcar o singură persoană care să nu se privească în oglindă cu o doză de narcisism, să nu ii pese că anii care au trecut , i-au dat câteva bobârnace și în funcție de ce i-a oferit viata au apărut pe ici pe colo, mici riduri de fericire, zâmbet ori voie bună sau… riduri de tristețe.

Skeyndor Power Hyalluronic - Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel

Au apărut tot felul de soluții miraculoase, unele costisitoare sau dureroase cum ar fi chirurgia plastică, peeling-ul chimic sau creme și geluri extravagante, cu denumiri futuriste care promit să șteargă anii în câteva… aplicări. Altele mai ieftine, promit dar… nu se țin de promisiune și cele cu preț just, care chiar își îndeplinesc misiunea. Este foarte important sa iti cunosti tipul de piele, sa recunoști stilul de viată pe care îl ai și mai ales este primordial să te hrănești și să te hidratezi corect.

SKEYNDOR

Peste o astfel de crema am dat și eu întâmplător. Skeyndor Power Hyalluronic – Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel este un gel răcoritor creat special pentru refacerea conturului ochilor și consolidarea liniei genelor. Am stat puțin în cumpănă dacă să îl cumpăr sau nu, dar dorința de a fi din nou … tânără 🙂 a învins.

Gel Skeyndor Power Hyalluronic- gel racoritor

L-am încercat timidă, e a doua cremă pe care o achiziționez pentru a păcăli puțin oglinda și a o face sa îmi întoarcă o imagine mai tânără, cu o piele suplă și revigorată.  Ma am foarte putin si 40 va lua locul lui treizeci și ceva… nu am multe riduri, copilul nu mi-a furat nopțile iar viata mi-a oferit buchete întregi de fericire dar, „laba gâștei” se insinuează discret la fiecare zâmbet. Așadar am cautat soluții să o îndepărtez și să amân puțin instalarea ei .

Skeyndor gel

 

Skeyndor Power Hyalluronic – Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel

Skeyndor Power Hyalluronic – Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel are o formula oarecum multi-funcționala, întrucât se aplica si pe pleoape, chiar lângă gene, dar o picătură ajunge perfect pentru a acoperi toată zona din jurul ochiului. Crema pe care o cumpărasem anterior era doar pentru zona de sub ochi, iar dacă o aplicam și pe pleoape mă trezeam cu ochii umflați și nu îmi plăcea.

Skeyndor Power Hyalluronic – Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel este un produs a cărui eficientă este dovedită științific, cu formula alcătuită din concentrate de extracte din plante pare a face un „eye lift „… fără chirurgie . Acesta este proiectat pentru a consolida și de a defini genele, a ridica pleoapele căzute și de a diminua cearcănele și pungile de sub ochi.
Eu am o piele mixtă, cu zona T grasă, pomeții cu piele normală, iar în jurul ochilor pielea este uscată spre normală , astfel am găsit tratamentul perfect pentru conturul ochilor cu semne vizibile de oboseală sau de vârstă, precum gene slabe, subțiri sau scurte și… riduri fine, de suprafață.

Pielea din jurul ochilor este cea mai delicată și sensibila de pe față, deoarece este întotdeauna expusă la elementele exterioare, cum ar fi acțiunea razelor soarelui, frig, vânt, fum și poluare. Ba uneori utilizăm diverse produse cosmetice a căror agresiune asupra acestei porțiuni, este pur si simplu brutală.

Gelul Skeyndor aduce o reîmprospătarea instantanee, întinerind conturul ochilor și a genelor. Formula cu acid hialuronic și biotină GHK, ridică pleoapele căzute și oferă un sentiment de ușurare când te privești în oglindă și constați că cearcănele nu mai sunt vizibile, iar pungile de sub ochi au dispărut. În același timp, întărește pleoapele întinzând cu un bisturiu invizibil pielea acestora, făcând genele mai puternice și parcă mai lungi și mai viguroase.

Skeyndor Power Hyalluronic – Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel are o textură fină, nu curge, astfel încât poți aplica doar o picătură. Are un aplicator rece la atingere pentru ca eu păstrez crema în frigider, cu ajutorul căruia masez zona până la absorbția completă, iar efectul optic apare imediat , observându-se o îmbunătățire și o întinerire aproape instantanee.

aplicator Sckeyndor
Acesta a fost motivul pentru care va vorbesc despre acest gel. Își face treaba perfect, chiar dacă prețul ar părea oarecum piperat pentru 15 ml, îl folosesc de aproape o lună și pare sa îmi ajungă pentru cel puțin încă una.

Il aplic seara și dimineața și este recomandată evitarea contactului cu zona interioara a pleoapelor.

Componente principale: Acidul hialuronic, Biotin-GHK, extract de mătase , Darutoside; Are o ușoară aromă de parfum fin, de fapt pe ambalaj este specificat ca are în compoziție parfum.

Skeyndor Power Hyalluronic - Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel

Rezultatele : exact cele pe care mi le-am dorit, netezirea ridurilor de suprafață, ridicarea ușoară a pleoapelor, dispariția cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Genele devin mai…  hai sa zicem evidente, datorită efectului de netezire a pielii pleoapelor.

Cu alte cuvinte Skeyndor Power Hyalluronic- gel,  înlătură imediat… efectele îmbătrânirii. Sper ca pe timp îndelungat dar, când se va termina flaconul voi achiziționa altul astfel încât voi încerca să păcălesc oglinda cât mai mult timp.

Cutia conține tubul de gel cu aplicator și instrucțiuni de utilizare precum și toată lista de ingrediente.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*