Avantajele folosirii unor produse cosmetice bio

Share the joy

Avantajele folosirii unor produse cosmetice bio

Nu ştiu cum eşti tu, dar eu pur şi simplu m-am săturat de produsele cosmetice de la diverse firme de prestigiu, produse pe care le alegi din cataloage, după ce admiri fotografii frumoase care să-ţi fure ochii, produse pe care le cumperi şi apoi realizezi că nu sunt ceea ce îţi doreşti. Însă, dacă m-am săturat de acestea, nu înseamnă că nu mai folosesc produse cosmetice. Folosesc acum însă produse cosmetice mult mai calitative. Am descoperit de curând un magazin online produse naturiste şi de atunci îmi cumpăr cele necesare de aici. Primul produs comandat de mine de la Puterea plantelor.ro a fost o crema de faţă cu celule stem . E o crema de zi care reduce ridurile, creşte densitatea pielii, hidratează şi catifelează tenul şi aduce o mulţime de alte beneficii.

Pentru că am văzut efectul unei creme bio, m-am gândit să-i comand una şi mamei mele. Şi ea trebuie să fie frumoasă, indiferent de vârstă pe care o are. I-am cumpărat o crema de fata cu venin de albine , care este o crema special pentru reîntinerire. Îi place mult şi chiar îi ajută tenul.

Ultimul produs cumpărat de la acest magazin online e o crema de ochi cu colagen . E o crema care reduce şi previne ridurile din jurul ochilor, ajută la regenerarea celulelor şi lasă pielea netedă şi catifelată.

Avantajele produselor cosmetice bio

Ei bine, toate aceste produse m-au făcut să mă gândesc mai mult la avantajele produselor cosmetice bio. Iată care sunt acestea:
• sunt fabricate din ingrediente 100% naturale, ceea ce înseamnă că riscurile folosirii lor sunt aproape inexistente;
• reduc riscul apariţiei alergiilor;
• acţionează blând la nivelul pielii şi o lasă fină şi catifelată;
• sunt recomandate oricui, indiferent de vârstă;
• nu conţin substanţe chimice, substanţe atât de toxice pentru organsim;
• lasă tenul să respire atât ziua, cât şi noaptea.

Acestea sunt o parte din beneficiile produselor cosmetice bio. Chiar dacă acestea au o mulţime de beneficii, ele sunt de multe ori evitate de consumatori din cauza preţului. Preţurile nu sunt exagerate, însă sunt puţin mai mari decât preţul produselor cosmetice care conţin substanţe sintetice. Trebuie să fii conştientă de faptul că preţul reflectă calitatea, o calitate care nu o să se regăsească niciodată la produsele cosmetice cu substanţe sintetice.

Ce preferi, să-ţi protejezi tenul cu cele mai bune produse fabricate din ingrediente organice, sau să ţi-l distrugi folosind cele mai ieftine produse de pe piaţă, produsele cu un conţinut ridicat de substanţe sintetice?!

3 Comments on "Avantajele folosirii unor produse cosmetice bio"

  1. cosmeticele bio sunt cele mai bune pentru tenurile sensibile, ca al meu: Folosindu-le nu ai cum sa te trezesti cu iritatii.

  2. Si eu folosesc, pe cat posibil, produsele bio. De la firme mai mari sau mai mici, in functie de cat de mult bine reusesc sa ma impac cu ele. In ceea ce priveste pretul… ele sunt mai scumpe, dar poti sa ajungi sa cheltuiesti mai putin pe ele reducand numarul lor, cautand diverse promotii…

  3. Consider ca poti gasi cosmetice bio si la preturi destul de o mai ales daca sunt si la promotii. Le prefer pe acestea datorita ingredientelor naturale si a calitatii. Folosesc produse pentru ten si corp, am pielea destul de sensibila si nu prea pot sa folosesc orice produs. De curand mi-am cumparat o crema cu extract de melc bio care m-a fermecat ( o comand de pe https:/
    /rfresh.ro ). O recomand cu drag.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*