Calatoreste oricand si oriunde cu bilete avion iefine de la companii low cost

bilete avion wizz air
Share the joy

Călătoreşte oricând şi oriunde cu bilete avion iefine de la companii low cost

O modalitate de a călători rapid şi sigur, oricând ne place, este de a alege o destinaţie bazată pe zboruri ieftine operate de companii low cost, pe care le puteţi găsi foarte simplu pe internet.

Se apropie sărbătorile de Paşte şi de aici nu mai este decât un pas până vom ajunge în momentul în care cu toţii începem să ne pregătim pentru vară, pentru vacanţă, city break sau orice tip de concediu.

În jurul acestor date cam toată lumea a decis deja cu privire la destinaţie şi perioada de călătorie: unii vor profita de o oferta la orice operator de turism, alţii vor avea biletele rezervate printr-o agenţie de turism dar, cea mai îndrăzneaţă şi palpitantă vacanţă este aceea care ţi-o desenezi singur, după câteva minute pe net în căutarea celei mai bune oferte a unui zbor către oraşul pe care vrei să îl vizitezi.

Într-o zi când te plictiseşti, poţi începe căutarea unor zboruri către marile capitale europene şi vei descoperi că poţi avea o vacanţă perfectă şi ieftină, ori de câte ori ai chef. Poţi achiziţiona bilete avion wizz air, cu reduceri enorme.

Eu călătoresc aşa de câţiva ani. Astăzi nu aş concepe să plec undeva în Europa fără să caut zboruri ieftine la compania mea preferată WizzAir. Ori de câte ori simt nevoia să mă destind, tot ce fac este să deschid laptopul şi să caut bilete avion wizz.

Am călătorit singură, împreună cu cel mic sau toată familia. Întotdeauna am fost extrem de mulţumită. Curat în avion, servire ireproşabilă, totul perfect.

bilete avion wizz air

fotografie din arhiva personala

Cine este WizzAir?

Wizz Air, este o companie low cost. Zborurile lor sunt printre cele mai ieftine, având preţuri extrem de mici pe fiecare segment de zbor.

Compania Wizz Air este fondată în 2003 de Indigo Partners. Sediul principal îl au în Budapesta şi operează zboruri low cost în aproape toate marile oraşe europene. Cei de la WizzAir au în flota lor aeronave Airbus A320-200 şi Airbus A321-200. Anual WizzAir transporta peste 15 milioane de pasageri spre destinaţii din toată Europa, dar şi în Asia, cu zboruri către Dubai şi Doha.

Prima dată când am călătorit cu această companie, a fost în 2009. Segmentul pe care am călătorit a fost Madrid – Bucureşti iar wizz air bilete pentru 2 adulţi şi un infant au costat cât 1 bilet adult la orice altă companie care zbura în datele pe care eu le căutam. Aşadar, Wizz Air operează preţuri extrem de mici, fapt pentru care au devenit preferaţii mei atunci când vreau să călătoresc oriunde.

Bilete avion wizz air poţi achiziţiona de la aerolines.ro. Nu practică adaosuri şi nici taxe suplimentare. În plus căutarea rutelor, a datelor precum şi preţuri pentru bilete avion wizz, este extrem de uşoară pe site-ul lor.

Tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi destinaţia şi data la care doriţi să călătoriţi şi aceştia vă vor caută cele mai bune zboruri către locaţia dorită. Rapid şi ieftin, tu nu trebuie decât să alegi oraşul unde vrei să petreci câteva zile.

În acest moment din România puteţi achiziţiona bilete de avion WizzAir pentru zboruri din Bucureşti, Timişoara, Craiova, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Sibiu, Constanţa, Arad şi Iaşi către marile oraşe europene.

Avantaje curse low-cost Wizz Air

  • prețuri scăzute la bilete bilete avion wizz air mai mici decât la cursele de linie ale altor operatori de zbor
  • plecări de pe marile aeroporturi din România, către aproape orice destinație din Europa
  • călătorești rapid și sigur, cu avioane noi
  • foarte multe avantaje și oferte promoționale, la Wizz Air am card de membru club și beneficiez de multe reduceri când călătorim în grup de exemplu
  • poți alege dor zbor dus, sau doar un anumit segment de călătorie
  • în general călătorești doar cu bagajul de mână, așadar sunt timpi mai scurți de pierdut prin aeroporturi, în așteptarea bagajului sau a altor formalități.

Dezvantaje curse low-cost

  • bagajul la cală se plătește ( acesta este un pseudo dezavantaj, pentru că bagajul de mână poate conține absolut tot ce ai nevoie, noi călătorim în 3 și nu am simțit nicicând nevoia de a avea un bagaj suplimentar)
  • ore de zbor târzii ( acesta ar putea fi un dezavantaj doar pentru unii)
  • orar de zbor limitat la 2-3 curse pe săptămână, faţă de zboruri zilnice la curse de linie

Aceste lucruri se aplica tuturor curselor low cost, dar în principiu datorită faptului ca uneori prețul unui bilet la astfel de companii poate fi cu mult mai ieftin decât la cursele de linie, nu sunt chiar dezavantaje.

Așadar iată un truc fantastic pentru a călători ieftin și a vizita marile capitale europene. Îți garantez că după ce prinzi gustul unor preţuri mici la bilete avion wizz air, nu vei mai concepe să călătorești altfel.

bilete avion wizz air

fotografie din arhiva personala

 

Be the first to comment on "Calatoreste oricand si oriunde cu bilete avion iefine de la companii low cost"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*