De unde cumperi troller cabina cu dimensiuni potrivite pentru zboruri low cost

troller cabina de calitate
Share the joy

De unde cumperi troller cabina cu dimensiuni potrivite pentru zboruri low cost

Tuturor ne plac vacanțele. Nu neapărat genul acela de vacanță pentru care trebuie să faci rată, ci călătorii scurte în care să vizitezi diverse orașe, să cunoști și mai ales să vezi cu ochii tăi locuri în care s-a scris istoria. Când călătorim, descoperim și experimentăm lucruri noi, care ne fac să ne bucurăm de viața, să vedem totul apoi cu alți ochi. Când călătorim ne infiltram într-o lume diferită decât am fost obișnuiți.

Nu înseamnă că nu vă bucurați de viață dacă nu călătoriți sau că cei care sunt tot timpul pe drumuri sunt cei mai fericiți oameni de pe pământ, dar trebuie să recunoaștem că atunci când vrem sa ne desprindem de rutină, cel mai plăcut mod este să călătorești, să descoperi și să încerci noi arome și gusturi ale gastronomiei altor popoare și să te bucuri de peisaje superbe, de arhitectură și monumentele locului pe care îl vizitezi

Dacă călătoriți frecvent, fie în scop turistic, fie în interes de serviciu este convenabil să aveți o geantă de voiaj bună care să vă ușureze tranzițiile între diferite mijloace de transport, să fie sigure și ușor de întreținut.

Troller cabina pentru zboruri low cost

Alegerea celei mai bune genți voaiaj nu este ușoară, pentru că există numeroși factori care pot influența alegerea acesteia.

Pentru că tot mai mulți dintre noi alegem să călătorim cu companiile low cost, astăzi ne vom concentra pe alegerea unui troller cabina, ideal pentru a face excursii cu avionul pe zboruri low-cost.

După cum știți atunci când cumpărăm un bilet la un operator low-cost, cum ar fi Ryanair, Blue Air sau altele asemanatoare, unul din aspectele care se regăsesc în prețul scăzut al biletelor este faptul că vi se permite să călătoriți cu un mic troller de cabina. Măsurile standard pentru troller cabina de zboruri low-cost sunt 55 cm x 40 cm x 20 cm (inclusiv mânere, buzunare laterale și roți) și de aceea cred că este foarte important să ții cont de unele criterii atunci când îți achiziționezi un troller cabina.

3 Criterii pentru alegerea unui troller cabina

  1. Bineînțeles primul criteriu este alegerea dimensiunilor corecte.
  2. Uită-te cu atenție la compoziția materialelor din care este realizat troller-ul, pentru că nu numai estetica contează ci și calitatea. Un mâner extensibil din aluminiu sau roți de cauciuc cu rulmenți varidica puțin prețul trollerului, fata de un un mâner și roți din plastic, dar adevărul este că primul va dura mult mai mult și în cele din urmă va fi mai profitabil.
  3. Alege un troller care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Mie îmi plac cele rigide pentru că păstrează perfect hainele și sunt mai trainice, nu se udă dacă nimerim în ploaie și te poți așeza liniștit pe un colț dacă ești obosit de drum.
  4. Greutatea este foarte importanta, nu doar pentru ca vei căra inutil câteva kilograme în plus, dar si pentru ca greutatea bagajului este restricționată la zborurile low cost.

Călătoriile nu au fost niciodată la fel de simplu de făcut și economice ca acum. Zborurile low cost din toate aeroporturile lumii către orice destinație au făcut acest lucru posibil. Nu trebuie decât să ai un troller cabina bun și dor de ducă.

Desigur sunt tot tipul de trollere, unele cu dimensiuni impresionante în care încape garderoba de vacanţă pentru toată familia. Pe acestea le găsești la valigeria.ro, alături de multe alte tipuri de trollere și genți de voiaj pentru ca fiecare călătorie a ta sa fie perfectă.

1 Comment on "De unde cumperi troller cabina cu dimensiuni potrivite pentru zboruri low cost"

  1. Am o frica patologica de a zbura cu avionul deci deocamdata, multumesc.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*