Geaca lunga de iarna, confort si caldura pe timp geros

geaca
Share the joy

Geacă lungă de iarnă, confort şi căldură pe timp geros

Da, ştiu… au înflorit de mult ghioceii suntem aproape în aprilie, până şi zăpada mieilor s-a topit dar, pentru că am prins o reducere bună la o geacă de iarnă, nu m-am sfiit să mă aprovizionez pentru iarna ce vine.

Geaca mea arată extrem de bine, destul de lunga si ajustata le corp, eu port un 38-40 si am avut inspiratia sa iau un L care este perfect. Merge luata în diferite combinaţii, purtată zilnic mă încălzeşte pe timp de iarnă, mă fereşte de gerul dimineţilor şi mă protejează de ninsori, acoperindu-mă şi protejându-mă împotriva vântului aspru.

Lungă şi versatilă, această geacă se potriveşte la orice stil casual sau cu niste colanti grosi si o salopeta cu fusta scurta de blugi. Oricum nu ceva elegant.
Geacă este foarte groasă, vătuită şi oferă confortul termic cel mai ridicat dintre toate gecile mele. Eu care sunt extrem de friguroasă, în iernile geroase, tânjesc după o geacă groasă că un cojocel. Este prevăzută cu glugă nedetasabila, cu snur si scai, fermoare decorative şi buzunare. Unicul lucru care nu îmi place este gulerul interior alb, pentru ca fardul de obraz tinde sa se așeze acolo.

Modelul este foarte WOW, se potriveşte ţinutelor casual, la blugi, leggins şi bocanci sau ghete. Partea din spate este asimetrică, iar dungile albe sunt foarte chic. Îmbrăcăminte de iarnă,  este căptușită, cu un strat gros de vatelină în interior. Materialul din care este făcută, este poliesterul cel de toate zilele. Slim, ajustata pe corp, mie îmi ajunge pana sub genunchi. Fermoarul din fata se deschide in ambele sensuri.

Geacă am luat-o de pe yoshop.com şi a costat undeva în jur la 50$. Odată cu ea am luat şi o căciuliţă, prima mea căciulă de iarnă, căci nu am mai purtat din copilărie.

Transportul a ajuns în 24 de zile, la poştă în cartier, frumos ambalat şi sigilat.

geaca

 

Căciuliță tricotată

Modelul fashion, l-am asociat cu o căciuliţă groasă, care mie îmi place teribil de mult. Nu am mai avut căciulă pe cap de când eram puştoaică, asta mi s-a potrivit bine.

Este destul de groasă şi poate fi lăsată pe spate sau dacă este foarte frig se poate purta îndoită pentru a proteja fruntea şi urechile de frig.

Acest model de căciuliţă poate fi găsit pe site în mai multe nuanţe, dar pentru a se potrivi cu geaca mea, am ales negru.

Căciulița se evidențiază prin stilul modern, atractiv , foarte feminină, poate fi purtată cu părul strâns sau pletele lăsate liber, împletită drăguț și modern, îți dă încrederea în propria persoană și iti definește stilul personal. Big Like!

 

 

geaca

Be the first to comment on "Geaca lunga de iarna, confort si caldura pe timp geros"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*