Biberoane de calitate, un ajutor pentru mama, o alinare pentru sugar

biberoane de calitate
Share the joy
 • 24
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Biberoane de calitate, un ajutor pentru mama, o alinare pentru sugar

Atunci când devii mamă, sufletul tău este cuprins de un amalgam de sentimente. La doar câteva secunde după naştere şi din momentul în care le-ai îmbrăţişat pentru prima dată, lipindu-l de pieptul tău, te-ai îndrăgostit iremediabil de făţucă lui mică, ai descoperit că-l iubeşti nebuneşte şi dintr-o dată te invadează nevoia urgentă de a-l proteja. Iubirea care se naşte între voi este unică, unul dintre cele mai puternice şi durabile sentimente pe care le experimentează fiinţa umană.

Cu toate acestea, pentru multe mame, mai ales pentru cele care traiesc aceste minunate sentimente de fericire care însoţesc naşterea primului copil,de multe ori acestea vin însoţite cu multe întrebări şi cu anxietate amestecate cu nesiguranţă. Nu există nici o îndoială ca il adori dar, întrebarea firească pe care chiar şi eu mi-am pus-o „Voi face totul bine?“

Dragostea maternă este cea mai intensă emoţie pe care o pot simţi mama şi pruncul încă din primele momente. Imediat după naştere copilul îţi va fi pus la piept, cel mai cald şi confortabil loc din câte există şi toate durerile şi stresul naşterii vor dispărea pentru amândoi. Aceasta va fi prima dată când îl vezi, îl atingi, îl miroşi, îl hrăneşti … Sentimentul este de nedescris.

Alăptarea este modul optim de hrănire a nou-născut, însă uneori laptele matern nu e suficient, sau lactatia întârzie să apară ori din motive medicale nu poate avea loc. Cu ce înlocuim sânul pentru că micuţul să  fie hrănit corespunzător?

Biberonul Dr. Brown’s Natural Flow® Standard un ajutor pentru mame, o alinare pentru sugar

Sugarii care dintr-un motiv sau altul nu pot fi alăptaţi la sân, trebuie să primească o formulă de lapte care suplineşte laptele matern din biberoane de calitate. Pentru aceştia dar şi pentru mamele care extrag laptele cu dispozitivele speciale, a apărut Biberonul Dr. Brown’s Natural Flow® Standard.

Obiectivele Dr. Brown sunt crearea de produse alimentare şi dispozitive pentru copii, precum sunt aceste biberoane de calitate, întotdeauna inovatoare, pentru a promova o stare bună de sănătate dar şi de nutriţie optimă pentru copilul nostru. Dr. Brown oferă produse unice, concepute pentru a fi practice şi funcţionale.

Dintotdeauna, fiecare mamă a fost în căutarea unor biberoane de calitate, celor mai bune tetine şi sticle pentru biberoane, care sunt rezistente, uşor de curăţat şi cel mai important, să aibă sisteme de reducere a aerului pentru a elimina colicele dar, mai ales să nu aibă în compoziţia materialelor din care sunt fabricate, substanţe care pot deveni nocive.

Biberoane Individuale Standard Dr. Brown’s Natural Flow

Biberonul Dr. Brown’s Natural Flow® Standard este disponibil în formă tradiţională, îngustă, preferată de părinţi. Tetina din silicon are formă standard.

 • Reduce Colicii, Eructat, Regurgitat şi Gaze
 • Sistemul intern de ventilaţie elimină presiunea negativă şi bulele de aer, ajutând la reducerea problemelor de hrănire, cum ar fi colicii, eructatul şi gazele.
 • Ajută la Păstrarea Vitaminelor C, A, E + Lipide

Este dovedit că sistemul intern de ventilaţie elimina bulele de aer, astfel se reduce oxidarea laptelui şi ajută la conservarea vitaminelor şi lipidelor, substanţe nutritive importante pentru sănătatea copilului.

 • Hrănire Fără-Vacuum asemănător hrănirii la san
 • Biberonul ventilat total asigura o hrănire liberă, fără vacuum similară cu alăptatul şi reduce acumularea lichidului în urechea bebeluşului.

biberoane de calitate

Biberonul este compus dintr-o sticlă normală cu un sistem de ventilaţie intern inovator, care ajuta pentru a preveni gazele şi crampele abdominale, ce duc la apariția colicilor. Alimentaţia sugarului cu ajutorul acestui biberon, este similară cu alăptarea naturală.

Biberoanele cu fluxul natural de la Dr. Brown îmbunătăţesc experienţa de hrănire a copilului, reducând în acelaşi timp problemele de alimentare şi colici. Cu 2 piese care formează un sistem patentat de aerisire intern ce creează un flux de presiune pozitivă, sticlele Dr. Brown elimină bulele de aer din formulă sau lapte şi ajută la reducerea tuturor problemelor de alimentaţie la sugar.

Acest sistem a fost de asemenea dovedit că ajută la păstrarea nutrienţii din lapte, fie că este vorba de formulă sau laptele matern, inclusiv a vitaminelor C, A şi E , care sunt esenţiale pentru sănătatea copiilor. Prin crearea unui complet ventilat, fără a se crea vid în sticlă, Biberonul individual Dr. Brown’s Natural Flow® Standard oferă o experienţă de ingestie a laptelui mai uşor şi este mai aproape de modul natural de alăptare decât orice alt biberon.

Sistemul de ventilaţie şi tetina de silicon, este un sistem brevetat international. Acestea lucrează împreună pentru a crea un controlat optim pentru ca sugarul să se alimenteze în ritm propriu.

Toate biberoanele Dr. Brown’s® includ

 • Sistemul Patentat Intern de Ventilaţie
 • Tetină din silicon nivel 1
 • periuţă de curăţat sistemul intern
 • instrucţiuni de utilizare

Când alimentația naturală nu este posibilă oferă-i micuțului tău o alinare, hrănește-l cu ajutorul unor biberoane de calitate.

 • 24
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Biberoane de calitate, un ajutor pentru mama, o alinare pentru sugar"

 1. Am trecut cam de mult prin asa ceva dar imi aduc aminte cu placere.

 2. Cand baiatul meu era mic nu prea aveai de unde sa alegi, dar acum, bani sa ai.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*