Oricand, oriunde, in miscare cu Bayo.ro

Share the joy

Oricand, oriunde, in miscare cu Bayo.ro

Ca orice mămică contemporană cochetez si eu cu mersul la sală, pentru că tinereţea nu este vesnică, dar prin sport ,mişcare şi o atitudine sănătoasă putem arăta fabulos la orice varsta…

Imi place să am un corp tonificat şi mai tot timpul am fost atrasă de exercitiile cardio făcute intr-o locaţie unde ai un antrenor profesionist. Dar, ca să ai randament la sală, trebuie sa te simţi bine in pielea ta. Astfel am inceput sa-mi caut haine speciale pentru fitness , în care să nu simt că ma tage sau mă ţine ceva … cum paţesc tot timpul cand imi cumpăr cate un compleu sportiv dintr-un magazin de duzină de exemplu… Şi că pielea mea respiră, nefiind sufocată de un material inadecvat pentru o activitate sportivă… Şi foarte important, să imi placă ce vad in oglindă atunci cand fac exercitiile.

Deci.. tot cautand eu prin eter,am descoperit un magazin de haine de sport care mi-a placut foarte mult. Site-ul e usor de frunzărit, cu meniuri simple impărţite pe categorii şi descrieri ample  ale articolelor prezentate. Bayo.ro este o companie tanăra, creată din pasiunea pentru mişcare şi artă. In vitrina lor găsiti haine, accesorii, incăltaminte si echipamente sportive, dar si articole vestimentare urban style… elemente chic ( agrafe, bentiţe , sclipici) pentru doamne si domnisoare mai mari sau mai mici şi haine tematice pentru piese de teatru sau carnaval.

Oricand, oriunde, in miscare cu Bayo.ro – echipament sportiv

Bayo.ro oferă o colectie variată de produse sub semnatura unor braduri consacrate printre care,Adidas, Disney,Hello Kitty , 1st Position, Atelier, Bayo, Bunheads, Darcey Bussell, Fabrica de Magie, Gama, IDS, La Gear, Lonsdale, Lucy, Miss Fiori, Pinneaple, Rubies, Sansha, Snazaroo Glitter, Spanish Dancewear.  Articole vestimentare care va vor da culoare timpului petrecut la sală, pe scena sau pe stradă si care se gasesc la doar un clik distantă. Produsele expuse sunt pentru toate nivelurile de la micile dansatoare care iubesc sa se imbrace elegant si sa danseze , pană la dansatoarele profesioniste sau pasionatele de fitness.

Bayo.ro se preocupă de calitatea, aspectul si durabilitatea produselor, expunand doar articole de calitate premium, extrem de functionale, toate la preturi fantastice. De exemplu la fiecare comandă peste 250 roni aveti un voucher gratuit de 50 roni, 10% reducere la prima comandă pe site, promoti cu reduceri cu pana la 60 % la articolele semnalate, in plus blogul site-ului vă oferă informatii despre miscare, nutritie si fashion sport, provacandu-vă la discutii interesante si utile si surprinzandu-vă cu multe articole, fotografii si video.

Pentru mămicile si micuţele amatoare de balet sau pentru doamnele şi domnişoarele care cochetează cu această arta, Bayo.ro are o gamă amplă de produse de la accesorii, costume,salopete , dresuri şi colanţi la flexibili si poante. Toate articolele sunt de o calitate exceptionale, ce ofera siguranţa şi comfort. Astfel practicarea acestui minuat sport va fi o placere.

Si pentru ca am o prietena a carei fetiţă practică balet, am zăbovit cateva zeci de minute admirand micuţele fustiţe tutu si poantele delicate din satin. Iar aici m- am indragostit de fustita tutu princess, care este lucrată manual, realizată din tulle , cu volane in trei culori. Spuneţi si voi… nu sunt minunate ? Ce mamică nu işi doreste asa o drăgălăşenie pentru fiica sa ?  Pe site găsiţi un tabel de marimi pentru a achiziţiona masura potrivită, dar si instrucţiuni speciale cum ar fi recomandarile pentru spălare şi călcare a produselor.

Foarte frumoase sunt si costumele de balet , pentru ca orice balerina are nevoie de diversitate şi culoare pentru antrenamentele din fiecare zi.

Dacă şi tu ţi-ai propus ca sportul să fie pe primul plan în acest an, Bayo.ro are grija de tine şi iţi ofera ţinute sportive complete şi haine care să-ți scoată stilul în evidență şi să te faci remarcată oriunde vrei sa-ţi petreci timpul liber. Fii vesela şi nonconformista adoptand stilul sportiv.

Be the first to comment on "Oricand, oriunde, in miscare cu Bayo.ro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*