Nail mail – plăcuțe de calitate pentru stampilarea unghiilor de la BeautyBigBang.com

Beautybigbang stamping nail art
Share the joy

Nail mail – plăcuțe de calitate pentru stampilarea unghiilor de la BeautyBigBang.com

Dacă există o tehnică nail art care are rezultate cu adevărat spectaculoase, aceasta este ștampilarea. Cu ajutorul plăcuțelor tip matriță și a unor ștampile de silicon putem crea modele super drăguțe într-un mod simplu și rapid, dar cu finisaje spectaculoase.

Mie îmi place foarte mult site-ul web beautybigbang.com pentru că are tot ceea ce avem nevoie pentru manichiura clasica sau cu gel și oje semipermanente, iar în cazul stamping nail art au atât de multe produse și atâtea designuri, încât ori de câte ori dau clik pe site aleg ceva pentru că și prețurile sunt super WOW.

Desigur așa cum am spus de multe ori calitatea este foarte bună și am decis din nou să cumpăr mai multe plăcute și alte produse pentru a-mi crește colecția. Singurul lucru care nu-mi place este faptul că această ultima comandă a ajuns în mai mult timp decât în ​​mod normal, dar având în vedere că se apropie sărbătorile, cred că poștă va fi din nou „turtită” de numărul mare de pachete și întârzierile vor fi uriașe.

Vă las un cod de reducere 10% la orice comandă: CROIT10 în cazul în care sunteți interesate să cumpărați și să creați propriile modele cu ajutorul plăcilor de unghii. Aceste matrițe se deosebesc de altele pentru ca modelele sunt mai bine și mai adânc executate, astfel transferul se face mai ușor.

Plăcuțe de calitate pentru ştampilarea unghiilor de la BeautyBigBang.com

Sunt o mare colecționara de oje și plăci pentru ștanțarea unghiilor, am luat acest „microb” de la Oana și ale ei Unghiutze Colorate și în prezent am colecția mea care crește tot mai mult, iar printre ele nu pot lipsi cele de la Beautybigbang, deoarece atât design-urile, cât și calitatea lor mi se par incredibile.

Beautybigbang stampilarea unghiilor

Nu cred că trebuie să vă mai spun că a pune un imprimeu sau un desen pe unghii cu ajutorul unei matrițe și a unei ștampile de transfer se numește Ștampilarea unghiilor . Vă veți întreba ce este sau cum puteți face această tehnică atât de frumoasă și moderată, nu ? Ei bine, vă spun că aplicarea ștampilelor este un lucru foarte simplu cu plăcile de unghii și un ștampilele de la Beautybigbang.

Și pentru tutorialul de astăzi vă voi arătă cum se face un design ușor și simplu, care arată spectaculos, amestecând tehnica de ștampilare cu cariocile și care sper că vă va plăcea, am învățat-o de pe Instagram și am rămas uimită de cât de ușor se fac.

dream catcher nail art

Astăzi vă arăt câteva modele simple, dar data viitoare voi încerca să utilizez ștampila pe unghiile cu gel și mai ales să folosesc geluri colorate pentru a crea modelele.

Astfel aceste matrițe vă vor oferi un aspect cu totul nou al manichiurilor, spectaculos și modern, întocmai ca cele făcute la salon.

Încearcă și tu cea mai recentă modă din lumea manichiurii, încearcă matrițele Beautybigbang!

Beautybigbang ştampilarea unghiilor

Healthy Fast Soak Off Magic Nail Remover For Nail Polish/UV Gel

Cod* SKU: U0965

Este o imensă plăcere să descopăr produse noi care sunt cu adevărat revoluționare, menite să ne ușureze munca și să scurteze timpul de îndepărtare a gelului sau a ojei semipermanente fără a mai traumatiza unghia cu pila electrica.

Cu siguranță că ați auzit despre Removerul Magic și poate chiar l-ați văzut, dar eu l-am achiziționat și o să va arăt cum funcționează într-un clip pe Youtube.

Healthy Fast Soak Off Magic Nail Remover For Nail PolishUV Gel

Powder Brush Silver Handle Makeup Brush Soft Blusher Brush

Cod* SKU: 25139

Tot de la BeautyBigBang am luat o perie makeup care mi se pare foarte drăguță. Are perii moi și fini, ideală de întins blush-ul pe față. E și tare cochetă și sincer am luat-o mai mult gândindu-mă că va fi un decor grozav în fotografiile de pe Instagram.Powder Brush Silver Handle Makeup Brush Soft Blusher Brush

Be the first to comment on "Nail mail – plăcuțe de calitate pentru stampilarea unghiilor de la BeautyBigBang.com"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*