Gazduire Enterprise, gazduire web de calitate pentru site-ul meu

Share the joy
 • 8
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Găzduire Enterprise oferă web hosting de calitate pentru site-ul tău

Acest articol este o experienţă personală, rezultatul unor întâmplări nefericite prin care am trecut cu blogul şi în care am văzut pe propria piele ce înseamnă să nu ai un hosting de calitate.

Mulţi dintre voi, care mă urmăriţi şi mă citiţi, aţi observat lunile trecute cum blogul meu se încarcă foarte greu, nu puteaţi lasă comentarii şi uneori nu puteaţi accesa paginile sau vizualiza fotografiile. Din păcate unele fotografii s-au pierdut la vechiul hosting dar, vă promit că în limita timpului disponibil voi reveni cu un update la toate articolele şi cu fotografii noi.

Ei bine de ceva vreme totul a revenit la normal, iar blogul se încarcă cu o viteză uluitoare. Cauza? Am achiziţionat gazduire web de calitate. Acum nu mai întâmpin erori de tot felul nici eu… şi cu siguranţă nici voi.

Încă de a doua zi de când mi-a fost mutat blogul, am constatat un număr foarte mare de noi vizitatori, ajunşi aici din căutări pe Google, adică vizite organice, foarte valoroase pentru indexare.

Înainte acestea se pierdeau pentru că blogul se încărca foarte greu şi utilizatorii se plictiseau, plecând mai departe pentru că blogul nu era optimizat şi nu era mobile friendly. Nu voi intra în detalii dar astăzi, în era tehnologiei smart, navigarea se face de pe dispozitivele tip smartphone sau tabletă, iar site-urile trebuie să fie optimizate în aşa fel încât să se încarce foarte repede. S-a constatat că dacă în primele 30 de secunde de la accesarea unui site, acesta nu este disponibil, utilizatorul renunţă la a-l mai vizită şi pleacă mai departe.

Indiferent dacă ai un blog, o revistă online, forum sau un webshop, pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare plăcută, ai nevoie de un host de calitate.

Ce este gazduirea web?

Un web hosting este un serviciu oferit un furnizor care îți închiriază spațiu pe un server conectat la Internet și care poate găzdui toate tipurile de fișiere, astfel încât acestea să poată fi accesate oricând și de oriunde prin intermediul Internetului.

gazduire web

Gazduire web de calitate

În acest sens eu am ales Gazduire Enterprise. Aceştia oferă gazduire web cu IP dedicat, certificat SSL şi trafic de calitate necontorizat, backup, filtru spam, Control Panel specializat, adresa mail personalizată şi multe alte facilităţi, incluse în pachetele de găzduire.

La Gazduire Enterprise, certificatul SSL este gratuit, precum şi configurarea, transferul şi consultanţa. În cazul în care aveţi întrebări, aici beneficiaţi de suport profesional, rapid şi de calitate.

După cum ştii deja pentru a achiziţiona găzduire ai nevoie de domeniul propriu. Practic acesta este casa ta, doar cu regulile tale. Locul unde vei interacţiona liber cu cititorii tăi… şi unde poţi posta absolut tot ce doreşti fără pericolul de a pierde munca ta de ani de zile, cum s-ar putea întâmplă pe o platformă gratuită.

Blogurile pe domeniu propriu au o indexare mai bună în toate motoarele de căutare, o audienţă sporită, credibilitate ridicată şi o imagine profi în cazul în care doreşti să îl monetizezi.

Dacă ai deja domeniu propriu şi nu eşti mulţumit de hostul pe care îl ai te poţi mută la Găzduire Enterprise.

Însă dacă site-ul tău este pe o platforma gratuită, atunci trebuie să ştii că la Găzduire Enterprise găseşti găzduire web WordPress, configurare personalizată şi backup automat.

Toate aceste servicii sunt optimizate şi adaptate nevoilor fiecărui utilizator, Găzduire Enterprise punându-vă la dispoziţie diverse pachete de gazduire la cele mai mici preţuri.

gazduire web

 

De ce să alegi o gazduire web de calitate?

Elimini grija de a avea de a face cu sarcini mai grele şi complexe pentru cineva care nu are cunoştinţe temeinice la instalarea modulelor şi diverselor programe care sunt necesare bunei funcţionari a unui site. Oferă întreţinerea şi securitatea site-ului tău.

Ca specialişti îţi pot oferi la cerere consultanţă (în cazul blogului meu, de exemplu, au fost rezolvate plugin-uri care nu erau compatibile, instalarea certificatului SSL sau optimizarea performanţei, vitezei, etc).

Acest lucru duce în cele din urmă la o mai bună funcţionare a întregului site (viteză, stabilitate, securitate …) şi mă scuteşte pe mine de neplăceri şi griji.

Care este motivul tău să nu ai un host de calitate?

 

gazduire web

 • 8
 •  
 •  
 •  
 •  

6 Comments on "Gazduire Enterprise, gazduire web de calitate pentru site-ul meu"

 1. Eu raman pe Blogspot, mai putina durere de cap!

 2. Pentru cine detine un blog e foarte bine.

 3. Aveti idee daca astia sunt buni la gazduire web ? Am gasit un cupon de reducere de 70%

  EDITAT contra spam.

  • Nu stiu daca cei gasiti de tine sunt buni, eu stiu ca acestia sunt cei mai buni, avand cele mai bune servere si oferind foarte multe servicii gratis. Nu am gasit nicaieri ceva asemanator. Asa ca ii recomand.

 4. Ce parere ai de IdealHost.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.


*