Pensule make-up de calitate, secretul pentru un machiaj perfect

pensule make-up
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pensule make-up de calitate, secretul pentru un machiaj perfect

Te-ai întrebat vreodată care sunt motivele pentru care, atunci când te machiezi acasă iese ceva diferit decât atunci când de makeup se ocupă un profesionist? De ce nu arată la fel de perfect? Răspunsul este: pensule make-up de calitate.

Cu siguranţă nu te-ai gândit niciodată că nu contează doar anii de experienţă, ci şi produse de înaltă calitate pe expertii in make-up le folosesc, începând de la ustensile, cum ar fi perii sau pensule pentru machiaj, diferite tehnici, până la farduri si alte produse cosmetice.

Pensulele make-up de calitate sunt un factor foarte important în obţinerea unui machiaj perfect.

Răspunsul este clar, oricâtă îndemânare am avea în aplicarea fondului de ten cu vârful degetelor, nimic nu se compară cu precizia unei pensule machiaj. Pentru că şi eu m-am lovit de multe ori de această dilemă şi mai ales pentru că sunt atât de multe opţiuni, astăzi învăţăm cum să le alegem şi cum să folosim diferite tipuri de pensule pentru machiaj.

Perie de păr natural sau pensulă make-ul sintetică

Pensulele make-up se împart în două categorii principale: păr natural şi păr sintetic. Pensulele machiaj din păr natural sunt perfecte pentru produse cosmetice pulbere în timp ce pensulele sintetice sunt perfecte pentru produse sub formă de creme dar, depinde întotdeauna de gustul fiecărui.

Formă şi întrebuinţare

Următoarea categorisire se face după forma fiecăreia şi după necesitatea de întrebuinţare a pensulelor pentru machiaj

Drepte, rotunjite, turtite sau ascuţite şi foarte subţiri, acest lucru depinde de zona pe care doriţi machiajul. Pentru bază pensula trebuie să fie plană şi sintetică. Pentru fard de obraz sau culoare, ideală este cea lată şi din păr natural. Pentru a defini ochiul, ar trebui să fie foarte deasă şi tăiată oblic, perfectă pentru a desena umbre neclare. Cele subţiri pentru aplicarea tuşului sau a conturului de buze, în timp ce acele pensule machiaj cu perii lungi sunt potrivite pentru aplicarea rujului.

Şi, în final, amintiţi-va că cel mai important lucru este de a avea câteva pensule de calitate decât prea multe pensule make-up doar pentru a avea plin recipientul de pe raftul din baie. Deci, câteva perii la preţuri rezonabile sunt de ajuns.

Întreținere pensule machiaj

Totodată trebuie să va amintiţi să le păstraţi curate şi bine întreţinute pentru a se menţine într-o stare perfectă. În cosmetică igienă este foarte importantă. Acestea pot fi spălate cu apă simplă sau cu apă şi un sampon sau detergent special. Multe dintre magazinele de cosmetice au şi un dispozitiv din silicon cu ajutorul căruia puteţi spăla perfect pensulele makeup.

Uscaţi-le bine înainte de a le folosi din nou si va veti bucura de ele multi ani.

pensule make-up

Ce să cumpăr?

Pensule de machiaj nu sunt toate la fel şi nu sunt utilizate pentru acelaş lucru. Elle.ro va oferă câteva sfaturi despre cum alegem pensula potrivită, dar pentru că ştiu şi eu câteva, o să vi le amintesc pe scurt.

Fiecare femeie este diferită şi are propriile preferinţe atunci când vine vorba de machiaj. Cu siguranţă, vor exista diverse produse pe care preferaţi să le utilizaţi, însă când vine vorba de pensule machiaj, trebuie să te gândeşti bine ce tipuri de produse cosmetice foloseşti înainte de a cumpăra, pentru că fiecare pensulă machiaj se foloseşte cu un anumit tip de produs şi pe o anumită zonă.

Nu vei putea aplică fondul de ten cu pensule machiaj pentru tuş, iar dacă nu obişnuieşti să aplici tuş de ochi aceasta mai mult te va încurca, amestecată între celelalte pensule pentru machiaj. Aşadar nu cumpăra orice perie, întâi decide ce cosmetice şi ce tip de machiaj obisnuiesti sa foloseşti.

Mulţi experţi în makeup spun că periile care vin cu unele produse cosmetice nu funcţionează la fel cu cele profesionale, pe care le poţi achiziţiona separat, deoarece acestea sunt drepte, în timp pensule make-up profesionale sunt cu margini în formă de cupolă sau tăiate la anumite unghiuri şi lungimi pentru a facilita aplicarea unui machiaj perfect.

Dacă nu utilizezi pensule pentru machiaj, acesta este un moment bun pentru a începe. Alegele pe cele pe care oferă o calitate, durabilitate, moliciune şi experienţă bună utilizare. Nu te lua după preţuri ci alege-ţi pensule machiaj după necesităţi şi preferinţe.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Pensule make-up de calitate, secretul pentru un machiaj perfect"

 1. Estr corect. Ne trebuie doar cateva pensule dar sa fie de calitate.

 2. N-am sa inteleg niciodata cum se descurca unele fete cu ATAT de multe produse, nu numai pensule. Eu le-as incurca, le-as face varza, nu as mai stii care pentru ce sunt. Nu sunt genul care sa ma descurc intr-un haos oricat ar fi el de organizat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*