Best summer perfumes for men – Versace Eros, review

Versace Eros
Share the joy

Best summer perfumes for men – Versace Eros, review

Parfumeria este un fel de arhitectură olfactivă efemeră, pusă în slujba celor mai pretențioase nasuri. Vara este probabil cel mai potrivit sezon să o admirăm și să o purtăm, iar când vine vorba de parfumuri pentru bărbați, Versace Eros este probabil unul dintre cele mai impresionante și impunătoare.

Evident în aceeași gama putem include și Armani Code, un parfum seducător irezistibil ce vă invită să savurați puterea de a cuceri orice femeie. Apa de toaletă pentru bărbați Armani Code vă îmbracă într-un parfum inedit, citric-picant, de genul folosit de bărbații misterioși și sofisticați, în general potrivit pentru seara. Compoziția parfumului debutează cu un cocteil de lămâie și bergamotă, urmat la scurt timp de aroma delicată a florilor de măslin. La final, tonurile pământii ale lemnului de guaiac și esența dulce a boabelor de tonka formează o bază caldă și seducătoare.

Orele dimineții, temperatura blândă și odată cu ea, ritmul vieții estivale schimbă obiceiurile pe care le au domnii noștri când vine vorba de parfum. Noul sezon aduce cu sine și o multitudine de noutăți pe piața parfumurilor pentru bărbați, dar readuc în atenție și aromele cele mai iubite din sertarul cu esențe. Tot acum putem etala toate acele parfumuri arabești, atât de misterioase și seducatoare.

Sunt multiple motive pentru a opta pentru un nou parfum în fiecare vara, pentru că toate aceste esențe care includ note citrice, florale sau lemnoase alcătuiesc un univers olfactiv cu arome lejere, vibrante și răcoritoare pe care ni le-am putea imagina că fiind sculpturi aromatice. Iar între toate, compoziția Versace Eros este una care atrage toate privirile.

Versace Eros EDP

Inspirația pentru acest parfum magnific a venit din mitologia greacă, de la zeul grec al iubirii – Eros și a fost lansat în 2012. Conform creatorilor săi îl putem defini în trei cuvinte: eleganță, modernitate și avangardă. Parfumul său este de o prospețime uluitoare ce oferă purtătorului o nota echitabilă de masculinitate și siguranță.

A ce miroase Versace Eros?

Hmmm… ca un fougere proaspăt, masculin, sexy și aromat, cu o deschidere puternică de notă de mentă ce fuzionează perfect cu prospețimea și dulceața care provine din amestecul suculent de măr verde și parfumul remarcabil al boabelor de tonka. Pe măsură ce se evaporă, evoluează într-o compoziție pe bază de vanilie, tare și expansivă, cu o notă ușoară de acorduri verzui și lemnoase. Aroma de citrice astringente nu poate fi validată cu ușurință, dar expresivitatea pe care a dat-o lămâia acestui parfum este surprinzătoare.

Versace Eros

Prospețimea aromei este dată de notele de frunze de mentă, coajă de lămâie și măr verde. O senzualitate captivantă este oferită de notele orientale și fascinante de boabe de tonka, chihlimbar și vanilie senzuală. Tonurile lemnoase de lemn de cedru din Atlas și Virginia se amestecă cu vetiverul intens și mușchiul de stejar, ceea ce adaugă compoziției putere și rafinament.

Note vârf

  • coajă de lămâie, măr verde, mentă

Note inimă

  • ambroxan, vanilie, geranium, tonka

Note bază

  • mușchi de stejar, vetiver, lemn de cedru

Când să porți Versace Eros?

Versace Eros este un parfum cert pentru toate anotimpurile, cu o ușoară tendință de a se potrivi mai bine în zilele puțin mai reci. În general, îl poți purta pe tot parcursul anului. În ceea ce privește ocazia, cred că este o opțiune de noapte perfect făcut pentru ieşirile în club, iar toată dulceața și nuanțele aromatice se potrivesc mai bine pe niște jachete din piele și eșarfe elegante. Este un parfum îmbietor, amuzant, prietenos, sexy și rece, ce vă va prezenta înainte de a vorbi și va atrage atenția tuturor oriunde te vei afișa.

Cu siguranță nu vei trece neobservat purtând Versace Eros!

Be the first to comment on "Best summer perfumes for men – Versace Eros, review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*