Review Mad Potion by Katy Perry

Mad Potion
Share the joy

Am primit parfumul Katy Perry Mad Potion exact înainte de crăciun. A fost scos din jobenul moşului Super Blog, pentru una din probele la care am participat şi a cărui sponsor a fost COTY.Mad Potion

După ce scrisesem o poveste   despre o vrăjitoare şi o poţiune magică, eram foarte curioasă să încerc acest parfum şi abia aşteptăm să văd sticluţa într-un magazin şi să probez poţiunea nebună a lui Katy Perry. Super Blog oferă de fiecare dată surprize finaliştilor, aşa că în acest an, parfumul a fost un dar din partea organizatorilor şi am avut ocazia să îl testez.

Mad Potion a fost lansat în 2015, fiind un parfum cu o aromă intensă de vanilie care dezvăluie latura fantastică şi exuberanţa a cântăreţei Katy Perry ce îşi invită fanii într-o lumea magică.

Parfumul e o explozie de culoare, arome condimentate şi energie pozitivă. Un parfum tineresc cu o aromă orientală profundă, a vanilie burbon, mosc şi iasomie.

Notele de ieşire sunt de vanilie tahitiana, orhidee, mosc şi bujor, îmbrăcate în notele de mijloc vanilie Bourbon, mosc şi petale de iasomie . Note de baza sunt de vanilie, mosc şi chihlimbar.

Parfumul tineresc , delicios de aromat, supervanilat, e relativ uşor de purtat în orice moment al zilei. Sticlă apei de colonie este mata, cu capac de plastic mov cu sclipici. Se găseşte în variante de 30, 50 şi 100ml . Eu am primit deodorant natural spray 75 ml. Colonia are culoarea roz, dar nu pătează chiar dacă e pulverizată pe haine.

Pe lângă apă de colonie şi deodorant natural spray , parfumul vanilat a lui Katy Perry se găseşte şi în gelul de dus de 75 ml şi lotiunea de corp tot de 75 ml.

Voi aţi încercat Mad Potion by Katy Perry? Cum vi s-a părut, aromă misterioasă şi seducătoare de vanilie?

Be the first to comment on "Review Mad Potion by Katy Perry"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*