TPAweeklychallenge2020 nail art – tema 2- Accent Nail

malika colors oje semipermanente
Share the joy

TPAweeklychallenge2020 nail art – tema 2- Accent Nail

Manichiura este astăzi parte importantă a outfit-ului nostru și mulțumită noilor tehnici și materiale apărute în domeniul nail art, experimentarea cu acest aspect este una dintre marile plăceri pe care le avem noi femeile atunci când ne plictisim și vrem să schimbăm ceva. O schimbare drastică a culorii părului sau a tunsorii poate fi un impediment uneori, de aceea un detaliu minim, dar semnificativ, precum aspectul unghiilor noastre, ne poate face să ne simțim mai bine și să ne scoată din plictisitoarea rutină.

Accent nail a început să fie la modă de ceva vreme și pare un trend care nu se va stinge prea curând. Acest nail art nu este nimic altceva decât scoaterea în evidență a unei singure unghii, fie cu un model, fie cu o culoare diferită fata de celelalte unghiuțe.

Indiferent dacă stilul tău este elegant sau conservator sau pur și simplu nu ești atrasa de moda unghiilor extrem de decorate, accent nail este un trend perfect pentru ține.

Unghiile sunt unul dintre elementele aspectului nostru, care sunt mai ușor de schimbat, este suficient să scapi de ojă pe care ai purtat-o anterior și să aplici o nouă culoare pentru a reînnoi imaginea.

Eu de exemplu am purtat săptămâna trecută unghiile în culoarea Pantone de anul acesta: classic blue, care este exact nuanţa Amber de la Malika Colors despre care v-am mai vorbit pe blog la blue manicure.malika colors oje semipermanente

Cum ojele de la Malika Colors sunt foarte rezistente, săptămâna aceasta nu mi-a rămas decât sa modific uşor infăţişarea uneia dintre ele şi gata accent nail și manichiura nouă.

Accent nail, un trend foarte original

Beyoncé a fost printre primele vedete care au apărut cu accent nail, apoi multe celebrități i-au urmat exemplul și au încercat acest tip de manichiură drăguță, în care o singură unghie are o culoare sau un model complet diferit.

Deși există modele complicate, diverse pietre și accesorii, astăzi eu port o unghiuță ștampilată, realizată cu oje semipermanente de la Malika Colors.

Voi însă puteți încerca mii de combinații de la culori simple, la tendințe extravagante precum nuanțele neon combinate cu o unghie neagră. Trebuie doar să schimbați culoarea sau modelul unei unghii.

La început, accentul a fost pus pe unghia inelarului, dar îl puteți pune pe orice deget. Deoarece este o tehnică foarte simplă, o puteți face acasă chiar dacă aveți puse unghiile la salon. Puteți decora o unghiuță cu un tatuaj water decals sau să dați un strat de altă nuanță.

accent nail

Ce culori să alegeți pentru accent nail

Nu există reguli clare cu privire la ce culori să folosești, dar ideal ar fi unele care să aibă un impact mai mare. Pentru a crea contrastul necesar, o culoare trebuie să fie opusă celeilalte sau puteți alege auriu sau argintiu, precum și alte nuanțe metalice.

Această modă nouă și creativă se adaptează ușor oricărui outfit și vă invit să va distrați combinând accent nail cu culorile hainelor sau cu makeup-ul pe care îl purtați, la fel cum au făcut și fetele care au luat parte la provocarea de astăzi.

Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyralukutza/
Oana – https://www.instagram.com/oanaalexandru_beautyblog/
Madalina – https://www.instagram.com/myprettynubs/
Cristina-https://www.instagram.com/cristina_nails_joyas/
Deyutza – https://deyutza.ro/

2 Comments on "TPAweeklychallenge2020 nail art – tema 2- Accent Nail"

  1. Superba mani ai facut si naunta de albastru e tare frumoasa.

  2. imi place albastru asta royal pe care l-ai folosit, mani ta se poate incadra lejer is la tema de saptamana trecuta

Leave a comment

Your email address will not be published.


*