Blue holo nail art, manichiura preferata de vara aceasta

holo
Share the joy

Blue holo nail art, manichiura preferată de vara aceasta

Acum ceva vreme am primit de la @Beautybigbang câteva produse pentru unghii, oferite special pentru a vi le prezenta vouă, iubitoarelor de nail art. Despre ele am mai amintit pe blog, dar pentru că am făcut o nouă manichiură utilizând stickerele m-am gândit să v-o arăt și vouă, mai ales ca a ieșit atât de frumoasă.

Pe piața decorațiunilor pentru unghii există atât de multe produse încât cu greu te poți hotărâ să alegi ceva. De aceea eu cred ca review-rile acestora vă pot ajuta să luați o decizie. Cele de la @Beautybigbang sunt foarte atent detaliate, fiecare model fiind perfect vizibil.

holo

 

Dacă data trecuta v-am prezentat o manichiură realizată cu pigmentul multi chrome holographic Flakies, astazi vă prezint unghiuțele mele albastre care au ieșit foarte frumoase doar combinând câteva stickere, cu oja normală și rainbow holo pigment.

holo

Din comanda mea de atunci au făcut parte:

pigmenti holografici

Astăzi am utilizat:

 • baza Eveline 8 in 1, unul dintre cele mai bune tratamente pentru unghii pe care l-am descoperit cu ajutorul fetelor de la TPA
 • oja Rimmel
 • Top Coat BottegaVerde.ro
 • Dreamcatcher water decals SKU:J1476-1C
 • Skull Water Decals SKU: B5502
 • Rainbow holo pigment SKU:J2427

Holo nails

Pe unghii erau deja cateva straturi de baza peste care am aplicat ojă in alte 2 straturi.

Pigmentul l-am aplicat cu ajutorul betisoarelor aplicatoare care vin împreună cu acesta. Tot ce trebuie sa faci este sa freci ușor unghia proaspat lacuita, cu putin pigment. Imediat acesta va forma o pelicula pe toată suprafața aplicată.

holo

 

 

Water decals se aplică la fel ca toate celelalte. Se îndepărtează folia aplicatoare, se decupează modelul dorit, pe care mai apoi îl scufundăm în apă pentru câteva momente până se desprinde de pe suportul de hârtie.

Suportul pe care acestea sunt imprimate este alb, astfel modelul se vede perfect, spre deosebire de majoritatea WD care sunt transparente, doar modelul fiind colorat.

holo nail art

Se sigilează totul cu top coat și  avem o manichiură draguță de vară.

Nu uita ca pentru orice comanda pe site aveţi transport gratuit cu condiţia să luaţi mai mult de un produs, iar pentru că mă citiţi eu am pentru voi şi o reducere de 15 % dacă la finalizarea comenzii aplicaţi codul de reducere darkpassion .

Timpul de livrare este de 2-4 săptămâni, iar produsele mi-au ajuns la poşta locală fără costuri suplimentare.

4 Comments on "Blue holo nail art, manichiura preferata de vara aceasta"

 1. Foarte frumoasa manichiura ta si pozele sunt minunate.

 2. Superbe, tare mult imi plac 🙂

 3. Valeria Chertes | august 8, 2017 at 9:25 pm | Răspunde

  Foarte frumoasa manichiura.

 4. Ar fi o adevarata minune sa pot sa-mi fac si eu o asemenea manichiura. Pot afirma cu certitudine ca fac parte dintre putinele persoane care au doua maini stangi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*