Produse Givenchy – top 3 produse cosmetice, cadouri perfecte pentru ziua îndrăgostiților

Produse Givenchy cadou
Share the joy

Produse Givenchy – top 3 produse cosmetice, cadouri perfecte pentru ziua îndrăgostiților

Sărbătorile au trecut și urmează o nouă perioadă în care cei mai mulți dintre noi se întreabă ce să mai ofere cadou pentru a ghici preferințele celei dragi, de aceea m-am gândit să vă vin astăzi în ajutor și să va propun câteva produse Givenchy pe care orice femeie ar vrea să le aibă.

Desigur, știm cu toții că produsele cosmetice sunt darul preferat de majoritatea femeilor, indiferent de vârstă, unde machiajul, cremele și parfumurile sunt cele trei produse cele mai dorite.

Pentru că uneori să găsim darul potrivit este foarte dificil și sarcina este și mai complicată atunci când destinatarul cadoului este una dintre femeile cele mai iubite din viața noastră, astăzi am selectat doar câteva produse potrivite pentru orice iubitoare de produse cosmetice.

Poți să vezi aici o selecție de capricii care ne ajută să rezolvăm operațiunea cadouri pentru ziua îndrăgostiților sau alege ceva din recomandările mele și nu o să dai greș.

produse cosmetice la reducere

Make-up Givenchy

Noi femeile suntem foarte exigente când vine vorba de cadouri, mai ales când discutăm despre frumusețe și machiaj, pentru că întotdeauna vrem să fim frumoase și să folosim cele mai bune produse pentru pielea noastră. Problema cu produsele de machiaj este că nu poți ști ce culori, texturi sau mărci folosește persoana căreia vrei să îi oferi un cadou, dar există două produse infailibile: rujul roșu și rimelul cu efect alungire.

La acest capitol am ales două produse Givenchy, de o eleganță absolută, pe care orice femeie trebuie să le aibă în portfardul sau.

  • Givency – Le Rouge

Givenchy Le rougeAcest ruj este extrem de confortabil de purtat, are o culoare frumoasă și profundă și are un finisaj superb. Culoarea sa este remarcabilă și bogata în pigmenți intenși, fapt pentru care rujul Le Rouge oferă culoare vibrantă buzelor, dintr-o singură aplicare.

În general colecțiile de rujuri Givenchy au design unic, racestea având ambalajul și carcasa în modele unicat, dedicat fiecărei colecții.

Deși astăzi există milioane de rujuri pe piață, rujurile Givenchy sunt întotdeauna o plăcere seducătoare care nu va lasă indiferent pe nimeni, iar rujul roșu este sofisticarea în formă să cea mai pură.

  • Givency – Noir Interdit Lash Extension Effect Mascara

Givenchy noir-interdit-mascaraAm vrut să amintesc această mascara pentru că aplicatorul său este ieșit din comun, îndoindu-se la 90 de grade. Rimelul Givenchy combină o perie care se pliază și o formulă excepțională pentru finisarea efectului de alungire.

Cu o formulă unică oferă un efect de alungire și un volum spectaculos, fără a afecta genele, lăsându-le perfect definite Noir Interdit Lash Extension Effect Mascara face parte dintr-o colecție inspirată de adâncimea și intensitatea nebuloaselor cerului. O invitație de a vă învălui genele în tonuri intense și strălucitoare.

Aceste două produse Givenchy sunt suficiente pentru un machiaj ușor, impecabil și durabil întreaga zi.

Parfumuri

În fiecare sezon, cu fiecare sărbătoare care trece, este tot mai dificil de ales cadouri pentru cei dragi, în mare parte pentru că pe piață se găsesc miliarde de produse, apoi pentru că este greu să ghicim preferatul celor dragi.

Despre parfumuri vă vorbesc adesea pe blog. Întotdeauna va spun că un parfum se oferă atunci când știi exact preferințele celui căruia i-l dăruiești. Iar parfumurile sunt cadouri perfecte, opulente, rafinate, atât de sofisticate, că nu le rezistă nimeni.  Aici o să mă opresc asupra unui alt produs Givenchy, preferatul meu din toate timpurile: Organza Eau De Parfum.

Organza Eau de Parfum a fost lansat în 1996 și de atunci a cucerit inimile femeilor din întreaga lume și desigur și pe a mea. Un mix clasic între senzualitate și rafinament, notele sale florale atinse de acordurile de ambră și vanilie, simbolizează o rezumare a frumuseții atemporale, un veșmânt diafan pentru zeița din fiecare femeie.

Un clasic al casei Givenchy, Organza este un parfum pe care orice iubitor de parfumuri trebuie să-l cunoască. Eu m-am îndrăgostit atât de aroma sa, cât și pentru ambalajul superb și conceptul în jurul căruia a fost creat.

Este un cadou ideal pentru o femeie senzuală, feminină și elegantă care întruchipează valorile Organzei. Contemporan, dar influențat de o cultură excepțională și de un patrimoniu artistic fara precedent, acest parfum poate fi considerat o legătura între trecut și viitor, exaltarea feminității veșnice.

Crema și gelul de duș

L'Interdit Body LotionCremele și gelurile de duș sunt una dintre cele mai bune opțiuni când vine vorba de oferit produse cosmetice cadou. Aceste produse de îngrijire au texturi incredibile, parfumuri onctuoase și delicioase, care te fac să-ți pierzi capul în opulența notelor ce le compun.

L’Interdit Body Lotion și L’Interdit Shower Oil sunt alte produse Givenchy pe care nu mă sfiesc să le recomand.

L’Interdit este legendar! Emblema casei Givenchy este printre primele parfumuri apărute sub acest brand și a fost dedicat actriței Audrey Hepburn, muza designerului. Notele sale se regăsesc în diferite cosmetice apărute ulterior, printre care și produsele pentru baie.

De la deschiderea Casei sale, în 1952, Hubert de Givenchy cultivă un amestec de fantezie și de eleganță, având-o că prețioasă muză pe Audrey Hepburn.

Astăzi universul Givenchy se dezvăluie prin intermediul unor game de parfumuri elegante, a unei linii de machiaj îndrăznețe și creative și al produselor profesionale de îngrijire, deosebit de senzoriale.

Pentru că urmează sărbători importante pentru noi femeile, unde darul primit are o însemnătate aparte, cred că aceste produse Givenchy sunt o opțiune demnă de luat în seama, putând fi considerate adevărate bijuterii cosmetice.

1 Comment on "Produse Givenchy – top 3 produse cosmetice, cadouri perfecte pentru ziua îndrăgostiților"

  1. Mulțumim pentru recomandări.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*