Ingrijeste-ti tenul cu produse api cosmetice de la Apidava

produse cosmetice de la Apidava
Share the joy

Îngrijeşte-ţi tenul cu produse api cosmetice de la Apidava

Hello beauties,
Anul acesta vara ne-a dat multe bătăi de cap, nu-i așa? Organismul nostru a resimțit din plin aceste nehotărâri climatice, iar între toate, tenul și părul au suferit cel mai mult. De aceea astăzi vreau sa îți prezint două produse api cosmetice de la Apidava care te ajută să contracarezi aceste efecte.

Probleme cu tenul apar la toate vârstele, cu ele se confruntă atât femeile cât şi bărbaţii în egală măsură. Acneea în diferite forme, punctele negre, petele, excesul de sebum, pielea uscată, ridurile inestetice şi multe alte probleme care ne fac viaţa un calvar și care în general se accentuează când temperaturile urcă mercurul termometrelor, sunt cele mai comune lucruri care ne fac să ne strâmbam în oglindă.

În loc să le îndepartam, cele mai multe dintre noi preferăm să le acoperim cu diferite fonduri de ten, prelungind astfel leziunile microscopice care apar în straturile superioare ale epidermei şi care dacă nu sunt tratate se aprofundează lasând urme urâte pe faţa noastră.

Una din cauzele apariţiei diverselor probleme este curăţarea ineficientă a tenului. Resturile de machiaj, poluarea, apa dură și diverse produse cosmetice inadecvate tipului de piele pe care îl avem, contribuie la ”urâţirea” și îmbătrânirea prematură a tenului.

Însă o bună rutină de îngrijire a pielii poate întârzia semnele naturale ale îmbătrânirii și poate preveni probleme care afectează tenul precum ar fi acneea, pielea uscată/grasă, eczeme și arsuri solare etc.

ingrijeste tenul cu produse api cosmetice de la Apidava

Crema Gommage cu miere și argilă de la Apidava

Demachierea este unul dintre cei mai importanți pași în rutină de îngrijire a fetei. Apoi exfolierea tenului este un alt pas necesar, care nu ar trebui să lipsească din rutină noastră de îngrijire.

În plus, față de îngrijirea de zi cu zi cu demachiante, produse de tonifiere și hidratare pentru ten, este recomandabil să se urmeze un tratament săptămânal precum gomajul și aplicarea de diverse măști care să curețe și să hrănească epiderma până în cele mai profunde straturi.

Între acestea, crema Gommage cu miere și argilă de la Apidava este una dintre cele mai minunate produse api cosmetice pe care le-am încercat vreodată.

După cum știți eu particip la diverse testări marca @Brander, iar între aceste testări produsele care provin din rodul stupului îmi sunt cele mai dragi și vă povestesc și vouă despre ele.

Crema Gommage cu miere și argilă de la Apidava este extrem de suavă și cremoasa, cu un parfum delicat și cu particule fine exfoliante. Nu se aseamănă cu nimic încercat de mine până acum.

Crema Gommage de la ApidavaMajoritatea exfoliantelor au particule abrazive ușor agresive care trebuie utilizate cu grijă, dar această cremă gommage curăță cu atâta delicatețe, încât nu ai zice că efectuezi o exfoliere a tenului.

Îndepărtarea celulelor moarte de la suprafață pielii, precum și eliberarea porilor de diverse impurități este necesară dacă vrem să avem un ten strălucitor și sănătos. Crema Gommage cu miere și argilă de la Apidava efectuează această rutină în cel mai delicat mod posibil, lăsând pielea fină, luminoasă și uniformă.

Față de alte produse gommage, crema de la Apidava are în compoziția să ingrediente care nu doar curată ci și hrănesc pielea, lăsând-o moale și catifelată, fără senzația de piele uscată.

Ingrediente 100% naturale, precum mierea, argila, extractul din sâmburi de măsline, uleiul de Jojoba şi din sâmburi de struguri, alcătuiesc împreună un elixir magic care curăţa porii în profunzime, lăsând un ten luminos şi radiant.

Cutia în care vine produsul este simplă și funcțională. Din plastic opac, cu un capac care se înfiletează, este sigilată cu bandă de hârtie și aduce 50 de ml de produs direct din laboratorul cosmetic al albinuțelor.

Masca Cleopatra de la Apidava

Bun… despre Cleopatra știm cu toții. Putem spune că a pus bazele serviciilor cosmetice efectuate cu miere, ulei de măsline și lapte de capră. Iar Cleopatra a fost renumită pentru atenţia cu care îşi îngrijea tenul.

Pe măsură ce trece timpul și inevitabil îmbătrânim, pielea devine mai subțire, mai fragilă, produce mai puține uleiuri naturale și este mai sensibilă față de factorii agresivi. Dar prin adoptarea unor obiceiuri simple de îngrijire a pielii, putem avea o piele mai sănătoasă și mai frumoasă pentru mulți ani.

O îngrijire atentă cu produse naturale, va păstra pielea hidratată la orice vârstă și va arăta întotdeauna mult mai frumoasă.

Nu ai nevoie de un buget imens pentru a te îngriji, esențiale sunt produsele pe care le folosești.

Masca Cleopatra de la Apidava

Desigur, rutină zilnică este întotdeauna aceeași pentru toate tipurile de piele, singura diferență în funcție de tipul de piele, este produsul pe care îl folosiți și cum îl folosiți.

Doar produsele naturale din miere sunt apte tuturor tipurilor de piele. Mierea de albine în combinaţie cu uleiul din sâmburi de struguri vă hrăni epiderma într-un mod natural, iar Vitamina E şi

Lăptişorul de matcă acţionează eficient împotriva apariţiei ridurilor.

Atunci când vorbim despre îngrijirea tenului, nu trebuie să uităm pielea gâtului și decolteul. Masca Cleopatra se aplică pe faţă, gât şi decolteu, în strat mai gros şi se lasă să acţioneze timp de 10 minute, după care se îndepărtează cu apă călduţă.

Masca Cleopatra de la Apidava, cu miere, argilă, lăptișor de matcă, ulei din sâmburi de struguri, hrănește tenul în mod natural și este eficientă împotriva apariției ridurilor. Masca Cleopatra de la Apidava

Proprietăţi Masca Cleopatra :
  • hidratează şi protejează epiderma;
  • revitalizează şi hrăneşte pielea;
  • reface ţesuturile şi tonifică musculatura;
  • protejează pielea de acţiunea factorilor agresivi externi.

Eu am folosit produsele alternativ. La fiecare trei zile am aplicat tenului meu fie mască, fie gommage. După aproape 3 săptămâni, tenul este curat și luminos, nu au mai apărut puncte negre sau coșulețe care se infectează iar ridurile fine încep să se estompeze datorită gradului de hidratare pe care îl proporționează produsele.

Pot spune ca aceste două produse cosmetice cu miere și alte ingrediente naturale, au șters efectele negative ale acestei veri de pe fața mea.

Tu ai încercat api cosmetice de la Apidava? Care este preferatul tău?

apidava

1 Comment on "Ingrijeste-ti tenul cu produse api cosmetice de la Apidava"

  1. Valeria Chertes | iulie 27, 2018 at 2:21 pm | Răspunde

    Imi plac produsele pe baza de miere de albine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*