Arome rafinate, decembrie parfumat by LAMBRE

Share the joy

Arome rafinate, decembrie parfumat by LAMBRE

Hello December,

Iată-ne ajunşi la ultima poteca din 2016. Luna decembrie a sosit cu emoţiile şi parfumurile ei de sărbătoare. Fulgii pufoşi dansează pe străzi, îmbrăcând totul într-o mantie argintie.
Mai sunt 2 zile şi începe oficial perioada de împărţit cadouri. Domnilor, v-aţi gândit ce puneţi în ghetulele doamnelor voastre?
Dacă nu, haideţi cu mine în lumea fascinantă a parfumurilor franţuzeşti by LAMBRE. Astăzi va povestesc despre 3 fragancias feminine care aparţin familiei olfactive floral-pudrate.

arome

DIVINITATE, Apă de parfum by Lambre no.19 pentru femei

O aromă blândă, fină, magică, în ton cu aceste sărbători feerice. DIVINITATE este un parfum elegant şi rafinat, iar mie îmi aduce aminte de o aromă franţuzească, super scumpă a unui brand renumit.

Este compusă din note bine definite, statornice şi încântătoare. Un parfum luxos şi rafinat, ideal pentru o doamnă stilată, căreia îi place să se răsfeţe.

Între notele de vârf ne ia cu asalt coriandru, o mirodenie care temperează orice parfum, dându-i supleţe şi elegantă. Alături de note proaspete, verzi şi citericele note de bergamotă, parfumul începe că o expresi proaspătă şi răcoritoare. O magie efervescenţă, care te înfioară cu energia să.

DIVINITATE e un parfum care evocă trăirile unei femei cochete, o eternă răsfăţată, o nobilă doamnă rafinată.

Notele de inimă sunt luxuriante în simplitatea lor. Bujorul alb şi aromele de cafea, sunt note calde, senzuale, care vibrează energice alături de cele condimentate oferite simţurilor olfactive, încă de la primul puff. Bujorul delicat acaparează cu puritatea şi delicateţea lui, iar aromele fierbinţi de cafea, stăruitoare şi misterioase, acoperă sclipirile de rouă de pe petalele catifelate, pudrând parfumul.

Peste perfecţiunea acestor note, plutesc notele de bază, lemnoase, mistice, extravagante, de mosc alb şi santal.

Parfumul no. 19, este puternic, încărcat de note luxuriante care te învăluie cu opulenţă lor.

arome

AMETIST, Apa de parfum by Lambre no.21 pentru femei

AMETIST este un giuvaer exotic. Un buchet de arome delicioase, fermecătoare și delicate, ce te cucerește cu dulceața lui suavă.

Notele de înaintare răspândesc un parfum diafan și feminin, gata sa te însoțească la fiecare apariție

Radiante şi efervescente, primele petale ale buchetului olfactiv, te ademenesc cu dulceaţa suculentă a unor fructe delicate. Caisele pufoase, cu parfum de vară pârguită, se împletesc cu adâncimea pădurii, scufundându-se în sucul proaspăt al coacăzei negre, ambele fiind răsfăţate de prospeţimea unui grapefruit exotic.

Notele de mijloc sunt delicate, pudrate, de crin regal şi iasomie. Arome încântătoare ce dau volum parfumului. Priveliştea notelor floral-pudrate, armonia fructelor delicioase, suculente şi a florilor cu petale delicate, se aşează pe baza compusă din miresme distinse, note de santal, vanilie, boabe tonka şi mosc , întruchipează puterea olfactivă a acestui parfum.

Rafinamentul notelor clasice de mosc şi santal, lemnoase , cremoase şi catifelate, se scufundă în dulceaţă vanilată, pudrată, a boabelor de tonka.

O compoziţie veselă, modernă şi atrăgătoare, pentru femeia contemporană, cochetă, plină de energie şi de sex-appeal.

ENIGMĂ, Apă de parfum by Lambre no.7 pentru femei

ENIGMA, este un parfum subtil, eleganţa şi fineţea lui fiind dată de aromele delicate care îl compun. Un parfum misterios, seducător, captivant, pentru o femeie rafinată şi modernă.

Structura aromatică a notelor de înaintare, începe cu acorduri fine de de petale albe a crinilor de apă, apoi continuă cu deliciosul rambutan, exotic şi enigmatic. Arome delicate ce se completează şi încep să contureze un parfum voluptos, plin de dulceaţă şi feminitate . Notelor de vârf li se alătură piersicul alb. Elegan, luxuriant, cu atingeri cremoase, perfect nuanţate ce scufundă întreagă compoziţie în vâltoarea florală a notelor de mijloc.

Frezii, muşeţel, violete, iris, toate pudrate, cochete, languroase, înmiresmate, discrete şi elegante, miresmele inimii acestui parfum reprezintă o esenţă pentru o femeie rafinată, a cărei elegantă nu are cusur. Corpul parfumului este extrem de delicat. Note florale, luminoase, curate şi vibrante, transformă acest parfum într-o esenţă uşor de purtat.

Baza este clasică, lemnoasă, cu accente picante. Lemnul de santal şi vetiver formează un amestec elegant scăldat în cea mai cremoasa aromă de vanilie. Un condiment nobil exact ca parfumul pe care îl creează.

Toate parfumurile se găsesc pe site în varianta: Tester (Mostră) 2ml, Parfum 8ml, Parfum 20ml şi Apă de parfum 50ml. În această perioada puteţi profita de teduceri semnificative, iar la fiecare comandă primiţi gratis 3 mostre delicate.

De asemeni, puteţi cere absolut gratis un tester care va fi livrat direct la tine acasă.

arome

 

Be the first to comment on "Arome rafinate, decembrie parfumat by LAMBRE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*