Colectia LAMBRE CLASIC, familia olfactivă lemnos-citric

Share the joy

Colectia LAMBRE CLASIC, familia olfactivă lemnos-citric

Hello dragii mei,

Astăzi vă vorbesc despre două parfumuri masculine, cu arome proaspete, condimentate, din familia olfactivă lemnos-citric by LAMBRE.

INTUIŢIE, Apă de toaletă by Lambre no.2 pentru bărbaţi

Un parfum surprinzător, cu un bagaj de arome foarte originale. Un parfum care de-a lungul timpului purtării, nu pierde nici un pic de graţie, tactil, dulce şi picant deopotrivă, însoţeşte purtătorul, pe durata întregii zile.

Parfumurile LAMBRE sunt deosebite. Parfumuri originale, nu se destramă în timpul purtării, îşi adâncesc aroma stăruitoare, se tatuează adânc în piele, pentru a fi redescoperite minute în şir.

Intuiţie este un parfum cald, de o senzualitate profundă, care acaparează, subjugă şi cucereşte instantaneu. Un parfum misterios şi elegant, cu arome luxoase şi îndrăzneţe, pentru eroul citadin, bărbatul modern, capabil de gesturi măreţe.

Notele de vârf sunt uşor amărui, picante şi condimentate, ne descoperă miresme ale pământului arome crude de salvie, gălbenele şi verdeaţa violetelor, pudrate cu nucşoară.

Imediat ce se risipesc, se insinuează tăcute notele de inimă, clasice, răcoritoare, lemnoase. Aromele de patchouli şi cedru au o întâlnire fascinantă cu un dram de mirodenii, iar nucşoara pare să prindă din nou putere, împrospătând parfumul.

Punctul culminant este dat de de note selecte, senzuale, profund masculine. Notele lemnoase de chihlimbar auriu, împletite cu miresme divine de mir şi tămâie ţinute laolaltă de labdanum.

Un pafum rafinat, elegant, cu note clasice, pentru un bărbat modern, un cuceritor autentic.

UNICUL, Apă de toaletă by Lambre no.17 pentru bărbaţi

No.17 este unic, un parfum exotic în compoziţia căruia se amestecă elegante indicii de citrice zemoase şi mirodenii dulci.

Notele de înaintare sunt proaspete, picante şi răcoritoare. Citricele exotice scufundate în chilli picant, te învăluie cu răceala unei dimineţi de iarnă. Un parfum fierbinte ca focul, linguşitor că otrava, un cavaler serios ce te provoacă la un duel olfactiv.

În inima parfumului vibrează note calde de patchouli şi scorţişoară. Arome profunde, luxuriante care completează discret amalgamul de arome.

Notele de bază sunt fine şi catifelate, te învăluie în arome pătimaşe de chihlimbar şi note elegante de caşmir care se lipesc pasionale de notele puternice de mosc. O bază strălucitoare ca neaua sub clar de lună, adânci că fiorul îngheţat de la miezul nopţii, misterioase şi masculine.

Un parfum bărbătesc de o eleganţă rafinată, pentru un bărbat puternic, nonconformist.

Parfumurile se găsesc în varianta tester de 2 ml, pe care încă o puteţi lua gratis de pe site-ul lambre.ro şi apă de toaletă de 20 şi 50 de ml.

Va invit să testaţi cele mai rafinate parfumuri originale by LAMBRE. Pot fi cele mai potrivite cadouri care sa se regăsească in tolba moşului…

lemnos

Be the first to comment on "Colectia LAMBRE CLASIC, familia olfactivă lemnos-citric"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*