Lambre Parfums, arome oceanice

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Familii olfactive: Oceanic-Activ by Lambre

Uneori vrei sa asculţi marea, să simți pe buze sărutarea valurilor, să vezi un pescăruș și un pescar prieteni pe vecie, să adori apusul și să ramâi uimit de frumusețea răsăritului. Uneori tot ce vrei este să închizi ochii și să inspiri aroma valurilor.

LAMBRE

În ultimul timp v-am povestit despre perechile de parfumuri exclusiviste by Lambre.  Iatăă ca a venit momentul să vă introduc în lumea misterioasă a familiilor olfactive.

Astăzi vom începe cu arome proaspete aparținând familiei olfactive oceanice, parfumuri suave, de vară, ușor de purtat în orice moment al zilei.

parfum lambre

ATLET, Apa de toaleta by Lambre no.18

ATLET, Apa de toaletă by Lambre no.18, este un parfum cu note acvatice, arome proaspete, neobișnuite, iscusit împletite. Un parfum pentru bărbații dinamici, sportivi ambițioși care vor să cucerească.

ATLET by Lambre no.18 îmi aduce aminte de arome marine, oceanice, cu inima de  iasomie și muscată care te învăluie în prospețimea lor , după valul de note de vârf fructate de coacăz negru, grapefruit, lămâie și mandarina. Miresme citrate, care imprimă parfumului o notă exotică.

Urmeaza notele finale, clasice și elegante. Arome inconfundabile, explozive, un cocktail parfumat de vanilie, chihlimbar, vetiver, mosc și lemn de cedru. Acorduri interesante, masculine și puternice . Miresme care se impregnează în piele, făcând bărbatul care le poartă, greu de uitat.

ATLET by Lambre face pereche perfectă cu jumătatea sa, AVENTURA și se găsește pe site în 3 variante: mostra de 2ml, parfum de 20ml și  apa de parfum de 50 ml.

AVENTURA, Apa de parfum by Lambre no.9

AVENTURA este o aroma proaspătă, revigorantă, o compoziție bogat florală dar, rece, cu note marine. O esență aromatică, fantezistă , care te poate învălui în orice moment al zilei.

Ușor condimentat cu note de înaintare răcoritoare de mentă, liliac verde și parfumatul mandarin AVENTURA by Lambre no.9 , este un parfum fin, pentru femei care știu ce vor, pentru exploratoare neobosite, vesele și curajoase.

Inima acestui parfum formează un amestec delicios de crini de apă, amarilis, nufăr, piersic alb și Boabe catifelate ale Paradisului(o specie rară de piper din Guineea).

Nu este un parfum greu, îl poți purta și în zilele însorite, cu temperaturi ridicate dar și sub clarul de luna, în serile de august pârguit, în plimbări pe marginea lacului, cu apa clipocind la picioarele tale, atrasă de parfumul tău.

Notele de bază sunt statice, în perfectă armonie, arome clasice de mosc, cedru albastru și  vanilie.

AVENTURA by Lambre no.9 o puteți proba absolut gratis în mostra de 2 ml, sau o puteți achiziționa în formă de parfum de poseta de 8 sau 20 ml și apa de parfum de 50 ml.

Un ATLET cu AVENTURIERA lui, doi îndrăgostiți de valuri, de soare și de vară.

Lambre parfums

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Lambre Parfums, arome oceanice"

 1. cred ca nu am mirosit niciodata un parfum cu note de menta. Sunt al naibii de curioasa sa vad cm miroase. Mie imi place sa incerc parfumuri noi.

 2. Parfumuri cu note marine… ce bine îmi suna! Cred ca o sa incerc la un moment dat, mi-e mereu tare dor de mare, desi ii vizitez cat pot de des pe ai mei.
  E fain ca au si mostre de vanzare, iti poti face dinainte o idee despre parfum, pentru ca oricat de bine realizata e o descriere, tot in momentul in care testezi iti dai seama daca ti se potriveste sau nu 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*