Bijuterii personalizate cu suflet

Share the joy

Hello beauties,
astăzi va invit sa aderați la cel mai hot trend în materie de bijuterii.
Care?… Cum care?
Bijuteriile personalizate, desigur. Dar, nu va invit sa dați iama prin târguri, pe tarabe, sa cumpărați acele mici cubulețe din lemn, cu litere desenate stângaci, din care sa alcătuiți numele vostru sau al persoanei iubite. Ci va provoc sa va deschideți inima și sa priviți înăuntrul ei. Sa alegeți cele mai frumoase și mai pure sentimente și sa le gravați adânc în sufletul unei bijuterii unice, încărcate de sensibilitate și dragoste.

Acest tip de bijuterie l-am găsit pe lovebird.ro. Bijuterii special concepute pentru a emana dragostea și aprecierea celui care ți-o oferă. Bijuterii care poarta în suflet o poveste, de fiecare data alta, unica și speciala cum este fiecare dintre noi.

bijuterii personalizate

Eu am ales de pe site un medalion gravat și cred ca este cel mai potrivit cadou pe care as putea sa îl ofer jumătății mele la aniversarea căsătoriei. Pot personaliza bănuțul cu mesajul meu de dragoste, data nuntii, un citat celebru sau poate doar o fraza pe care noi doi o tăinuim ferecata cu amor, în inimile noastre.

Lânga medalion as putea alege si bratari personalizate cu inițialele noastre, „îl iubesc și ma iubește„, ar sclipi vocea iubirii la încheietura mâinii. Un cadou de suflet, care va fi apreciat la adevărata lui valoare.

Purtata cu mândrie, arătată tuturor, brățara personalizata poate fi haioasa, ca cea pentru tinerii căsătoriți, care mi se pare un dar genial din partea nașilor sau al părinților de exemplu, sau poate fi dulce, cu ingerași și inimioare, steluțe sau alte itemuri și personaje pe care cei mici le adora. Pentru ca șnurul este reglabil aceasta brățara poate fi cadou la botez, la prima aniversare sau chiar de 1 iunie.

Si culoarea șnurului poate fi aleasa în funcție de culoarea preferata. Pe site se găsesc 16 nuanțe din care una sigur e pe placul tău. Iar dacă preferi sclipirea vesela a metalului poți alege aurul alb sau galben.

bratari personalizate

Bijuteriile personalizate vor fi intotdeauna preferatele mele. Un trend in materie de bijuterii, poți alege sa porți numele tău sau al persoanei dragi ție.

Tu cui i-ai oferi o bijuterie personalizata?

Be the first to comment on "Bijuterii personalizate cu suflet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*