Spedesa transport marfa, pret just, rapid si sigur

Share the joy

Spedesa: transport marfa la pret just, rapid si sigur

Cu toţii avem rude plecate la muncă în străinătate. Pe unii îi reîntâlnim la câte un eveniment special, pe alţii îi mai auzim doar la telefon sau îi mai vedem pe facebook, dar cu toţii au ceva în comun: tuturor le este dor… de acasă. Unii şi-au întemeiat familii acolo, alţii şi-au deschis afaceri dar, tot înspre ţărişoara lor se uită şi încearcă le trimită celor rămaşi câte ceva le mai aline dorul.

Am o vecină a cărui fiu este plecat la muncă în Italia. Tot timpul o vedeam pe biata femeie frământânduse fiul i-a trimis cutare lucru şi trebuia ajungă de o săptămâna şi nu a ajuns, ba trebuia meargă îşi ia pachetul de la nu ştiu ce staţie de autobuz şi tot aşa. Deja ştiam când are de primit ceva, pentru o vedeam foarte agitată.

Înainte de Paşte, Mihai, fiul vecinei mele, a hotărât este timpul se întoarcă acasă şi a început omul şi trimită lucrurile, ba cu un microbuz, ba cu nu ştiu ce cunoştinţă. Într-o lună, abia reuşise trimită câteva genţi şi vreo 4 cutii mari de carton, pe care taică-său le-a aşezat cu mândrie pe balcon. Apoi nimic… Mihai rămăsese blocat în Italia cu mobila și electrocasnicele pe care le lauda ori de câte ori ne întâlneam când venea pe acasă.

transport marfa

Taică-sau mă bombarda toată ziua cu întrebări şi voia să îi caut pe internet firme transport marfa Italia Romania preturi, rute şi alte servicii de transport marfă. De cateva ori l-am ajutat, dar erau prea multe firme si nu stiam care ar fi fost cea mai buna optiune, mai ales ca eu o patisem, am primit odata o bicicleta, trimisa de o ruda cadou pentru ziua fiului meu, la cateva saptamani dupa ce ii serbasem aniversarea.

Noroc cu soţul unei prietene, a cărui şef era foarte mulţumit de serviciile firmei la care apela ori de câte ori avea nevoie de transport marfa international pret just şi rapiditate. Firma se numeşte Spedesa şi l-a adus pe Mihai acasă în 2 zile. Şi pentru că am văzut câţiva oameni extrem de mulţumiţi de această firmă, m-am gândit să vă spun şi vouă câte ceva despre ei, pentru că oricând puteţi avea nevoie.

Spedesa este o companie care îţi oferă servicii de transport de mărfuri în afară ţării,  calitate, rapiditate şi proceduri simplificate. Cu o experienţă de peste 15 ani şi o mulţime de clienţi care o recomandă Spedesa este firma ideală pentru transportul internaţional de mărfuri.

La Spedesa ai avantaje pe care nu le vei gasi nicaieri:

  • nu au tarife de transport fixe şi poţi negocia preţul transportului tău în funcţie de marfă transportată, greutate sau ţară în care va fi livrată
  • procedurile de livrare sunt simplificate la maxim, nu te mai incurci in tot felul de hârtii, avize sau altfel de acte
  • marfă transportată ajunge la destinaţie în deplină siguranţă într-un timp foarte scurt – 48 de ore garantat ,( cel mai bun exemplu este Mihai, fiul vecinei mele)
  • termenele de livrare sunt respectate cu stricteţe

Aşadar, dacă vrei să beneficiezi de servicii de calitate, preţ real pentru transportul tău, proceduri simplificate, rapiditate şi siguranţă, Spedesa este unica firmă de transport marfă internaţional care îţi oferă toate aceste servicii.

Be the first to comment on "Spedesa transport marfa, pret just, rapid si sigur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*