Prima vizita la dentist, albirea dintilor la clinica si sigilarea maselelor la copii

albirea dintilor
Share the joy
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Prima vizita la dentist, albirea dintilor la clinica si sigilarea maselelor la copii

Orice părinte vrea tot ce este mai bun pentru copilul său, dar înainte de toate îşi doreşte să fie sănătos. Iar sănătatea începe cu o nutriţie bună care este esenţială pentru a menţine o dentiție sănătoasă. Sănătatea orală nu înseamnă doar un zâmbet frumos și albirea dintilor la clinica, înseamnă şi masele puternice care vor mesteca fiecare firmitură şi vor ajuta stomacul să digere mai bine. Aşadar totul este un lanţ ale căror zale trebuie să fie puternice, astfel vom avea o sănătate de fier toată viaţa.

Noi părinții suntem cei care trebuie să fim un exemplu pentru copii, să-i învatam să se spele pe dinți în mod corespunzător și să le stabilim obiceiuri bune de igienă orală, pentru că ceea ce învață în primii ani de viaţă va fi rutina pe care o vor respecta mai târziu.

În curând începe anul şcolar şi este timpul să reconsiderăm obiceiurile întregii familii. Deşi ştim cu toţii că trebuie să ne spălăm pe dinţi după fiecare masă, nu se poate întotdeauna, de aceea sigilarea maselelor la copii este cea mai bună soluţie.

Sigilarea dintilor pret mic pentru beneficii mari

Chiar dacă igienă dentară a copilului tău şi curăţarea dinţişorilor a fost un pas important în rutina zilnică, ştim cu toţii că există locuri în care periuţa de dinţi nu ajunge şi unde posibilitatea apariţiei cariilor este foarte mare, mai ales că la şcoală copiii nu ştiu să îşi clătească gură după pauză de masă şi obişnuiesc să mănânce multe dulciuri. În acest caz, sigilarea dinţilor la copii este soluţia optimă de prevenire a cariilor.

Sigilarea măselelor la copii are un rol important in dezvoltarea sănătoasă a dentiţiei copilului şi se poate face atât pe dentiţia de lapte cât şi pe cea definitivă. Sigilarea dinţilor la copii este o procedura simplă, rapidă, nedureroasă care protejează smalţul dinţilor de atacul acizilor ce produc carii.

Astfel că sigilarea dintilor pret de câteva luni înseamnă că în tot acel timp dinții micuțului vor fi protejați de carii. Pentru ca cei mici sunt în continuă dezvoltare este bine să ne prezentăm împreună la controale regulate la fiecare 6 luni. Astfel vom contribui la sănătatea gurii copilului nostru.

albirea dintilor

Sigilare dentara și albirea dintilor

Unul dintre primele lucruri pe care le observi când te întâlneşti cu cineva este zâmbetul. O imagine a unui surâs radiant, de un alb strălucitor, produce întotdeauna o impresie mai bună decât un zâmbet neîngrijit. Astfel că în ultimii ani a crescut numărul de servicii profesionale din domeniul stomatologic pe probleme de albirea dinţilor.

Din nefericire pasta de dinți care promite acest lucru nu se ridică la înălțimea unor servicii profesionale care pot albi dinții cu până la 3 tonuri. Asadar alaturi de sigilare dentara, albirea dintilor la clinica este un pas foarte important în menținerea zâmbetului sănătos și frumos.

Albirea dintilor este un tratament stomatologic, nu este un tratament pur și simplu estetic, care se poate face oriunde. Adică este un tratament prin care se poate schimba culoarea dinților și care trebuie să fie efectuat de către un medic dentist care vă poate spune ce condiții prealabile de sănătate dentară trebuie să îndepliniți.

Unul dintre factorii principali care întunecă culoarea dinților este trecerea timpului și obiceiurile nesănătoase. Pe de altă parte există alimente și băuturi care influențează culoarea dinților atât înainte cat și după albire, dar de fapt ce influențează cel mai mult sunt măsurile de igienă inadecvate.

Astfel ar trebui să se evite băuturile care pătează și alimentele cu mulţi coloranţi, mai ales dacă imediat după masă nu poate fi efectuat periajul.

Așadar dacă vrei un zâmbet alb și strălucitor sau să ai grijă de dinții copilului tău, fă cel puțin o vizită la dentist și împreună cu acesta vei alege tratamentul adecvat. Specialiștii de la Clinica Stomatologică Trident vă oferă servicii de o calitate ireproşabilă şi tratamente la cele mai înalte standarde, folosind materiale şi instrumente de ultima generaţie, consumabile de unică folosinţă şi proceduri de sterilizare eficiente. Clinica este dotată cu o sală specială de sterilizare, care permite efectuarea manoperelor specifice în condiţii de maximă igienă.

Tu când ai fost ultima dată la stomatolog?

 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Prima vizita la dentist, albirea dintilor la clinica si sigilarea maselelor la copii"

 1. O chestie foarte faina cu sigilarea dintilor la copii.

 2. Nu stiu alte mame cum sunt dar pentru ca eu am avut mari probleme cu dantura am avut grija ca baiatul meu sa nu aiba aceleasi probleme. Igiena dentara si vizita la dentist a devenit o rutina.

 3. Este bine sa-i invatam pe copii nostri de mici sa fie obisnuiti cu vizitele la medicul stomatolog, sanatatea orala este esentiala.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*