Pudra din cărbune activ BetterSmile pentru albirea dintilor, review

Albirea dintilor cu pudra din cărbune activ
Share the joy
 • 92
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pudra din cărbune activ BetterSmile pentru albirea dintilor, review

Bună draga mea, astăzi vreau să îți vorbesc despre un produs extraordinar care m-a făcut până și pe mine să exclam WOW: Pudra din cărbune activ BetterSmile.

Acest produs l-am primit în testare, dar mi-a plăcut atât de mult încât voi achiziționa pachetul cu 3 periuțe și 3 pudre pentru ca fiecare din casă să aibă setul său pentru un zâmbet alb și strălucitor.

Pentru mine sănătatea orală și frumusețea dinților este deosebit de importantă. Uneori mă surprind admirând… sau din contra cutremurându-mă atunci când privesc zâmbetul interlocutorului meu, de aceea copilul meu urmează o igienă riguroasă și primește educație strictă pentru a păstra un zâmbet frumos care îi poate aduce succes în viață.

În casă la mine se folosesc tot felul de produse pentru sănătatea orală. Avem cu toții 2 tipuri de periuțe electrice, irigator, pastă de dinți specială și ață dentară, dar pudra din cărbune activ BetterSmile este de departe cel mai eficient produs pe care l-am folosit până acum, pentru că nu doar curăță foarte bine dinții, ci îi și albește rapid, fără efecte adverse.

Astăzi, pentru albirea dinților sunt în mare vogă tratamentele dentare. Cu toate acestea, unele sunt realizate cu produse invazive care duc la deteriorarea învelișului dinților, deteriorare care este ireversibilă. În plus diverse băuturi și alimente pătează smalțul dinților, după care este necesară o nouă albire, dar folosind un produs natural și neinvaziv, nu doar că ajungeți să aveți dinții mai albi, dar aveți grijă și de întreaga sănătate orala.

Pudra din cărbune activ BetterSmile review

Cum se pătează dinții

Știm cu toții că dinții sunt acoperiți de smalț. Acesta este ușor poros (la nivel microscopic), iar ceea ce mâncăm „aderă” și umple aceste orificii minuscule. Prin urmare, dacă bem vin roșu sau mâncăm afine de exemplu, rămânem cu pete violet pe dinți. Acest lucru nu este o problemă pentru că ne spălăm dinții petele se îndepărtează, deoarece nu mâncăm afine și nu bem vin tot timpul.

Cu toate acestea, există alimente și băuturi pe le consumăm în mod repetat și care pătează dinții, astfel încât în cele din urmă smalțul capătă o nuanță galben sau maroniu, foarte inestetică.

Băuturile colorate, ceaiul și cafeaua sunt unii dintre factori principali din acest lanț. De asemenea, fumatul și igiena orală precară, influențează negativ culoarea și sănătatea dinților.

Remedii pentru albirea dinților

Până acum am folosit bicarbonat sau sare, lucru complet greșit pentru că acestea sunt foarte abrazive și erodează smalțul dinților. De altfel, ori de câte ori merg la stomatolog îmi atrage atenția că sunt foarte agresivă cu îngrijitul danturii și cariile apar exact din cauza că smalțul dinților este mai poros datorită acțiunii acestor produse.

Când am primit Pudra din cărbune activ BetterSmile am fost extrem de fericită. Pentru mine este primul produs de acest gen și impresia care mi-a lăsat-o chiar după prima utilizare a fost super WOW.

Albirea dintilor cu pudra din cărbune activ

Eu îl folosesc acum de 2 ori pe săptămâna, după ce în prima săptămână l-am folosit zi de zi, iar fiul meu de 11 ani se spală pe dinți cu pudra din cărbune activ BetterSmile o singură dată pe săptămână. Produsul este 100% natural și nu îl afectează cu nimic. Îl supraveghez mai mult din instinct și pentru că nu vreau să-mi împrăștie pudra prin toată baia.

Pudra din cărbune activ BetterSmile – păreri

Despre pudra din cărbune activ BetterSmile nu știam nimic până zilele trecute când am văzut-o întâmplător într-o postare pe Instagram. Mi-a atras atenția, mai ales că fiul meu are câteva pete pe dinți pe care nu am reușit să le îndepărtez cu nicio pastă de dinți și chiar mă gândeam să îi fac o programare pentru un periaj la stomatolog.

Am primit un Kit pudra din cărbune activ + periuță din bambus care au fost puse la treaba imediat și tot imediat am putut să văd primele rezultate.

Alături de pulberea de cărbune activ BetterSmile, am primi GRATUIT și o periuță din bambus special concepută pentru acest tip de periaj. Periuță pe care o folosește copilul, eu folosind o perie de dinți normală.

Kit pudra din cărbune activ + periuță din bambus

Dar ce este pudra din cărbune activ și de ce funcționează?

Despre cărbunele activ am mai vorbit pe blog când v-am povestit despre celebrele măști negre care elimină impuritățile mai bine decât orice altă mască pentru ten.

Cărbunele activ este un produs foarte absorbant și are utilizări multiple în sfera cosmetică, dar mai ales în domeniul medical.

În general, cea mai cunoscută proprietate este eliminarea toxinelor. Pentru această proprietate se utilizează în cazurile de detoxifiere și se numește cărbune digestiv. Când este ingerat, acționează ca un burete ce reține substanța nocivă și este eliminat din corp fără efecte secundare.

Tot cărbune activ se găsește și în filtrele pentru apă potabilă, pentru că are capacitatea de a absorbi toate toxinele pentru ca mai apoi apa să devină bună de băut sau in filtrul hotelor extractoare, pentru ca retine fumul și uleiul, purificând aerul.

Capacitatea de absorbție a cărbunelui activ este impresionantă, cuprinsă între 20 și 90 la sută din propria greutate, acest procent variind în funcție de lemnul din care este obținut acest cărbune activ.

Pudra din cărbune activ BetterSmile este din cocos. Atunci când este folosită în periajul dinților, acesta absoarbe taninii, acei pigmenți care se găsesc în diferite alimente și băuturi precum cafeaua sau ceaiul.

pudra din cărbune activ pentru albirea dintilor

Kit pudra din cărbune activ + periuță din bambus, review

Eu sunt o mare amatoare de cafea. O beau simplă, neagră și cât se poate de fierbinte. Rezultatul acestei adicții este o dantură cu o nuanță ușor îngălbenită și pe alocuri smalțul crăpat pentru că în combinație cu sare sau bicarbonat, lichidele fierbinți sensibilizează și distrug smalțul dinților.

Pudra din cărbune activ BetterSmile este foarte fină, întocmai ca o pudră liberă pentru make-up. Nu are niciun gust accentuat, ba din contra are o aromă foarte plăcută. De altfel puștiul meu chiar a remarcat că are gust mai bun decât pasta de dinți.

Pudra din cărbune activ BetterSmile NU pătează. La mine nu a ajuns pe haine sau pe covorașul din baie, dar cu siguranță chiuveta, degetele și prosopul nu au rămas pătate.
NU pătează nici piesele de porțelan, plombele sau fațetele dinților. Așadar dacă aveți și coroane dentare, puteți folosi fără nicio grijă pudra din cărbune activ BetterSmile.

Modul de utilizare este foarte simplu. Peria se umezește ușor și se atinge cu ea pudra din cărbune activ din cutiuța BetterSmile.

Va sfătuiesc să nu agitați cutia înainte și să ridicați capacul cu grijă pentru că pulberea este foarte,foarte fină și se împrăștie foarte ușor.

Cărbunele activ se lipește de periuță și împreună cu apa formează o pastă. După 2-3 minute de periaj se clătește gura abundent și se spală cu pastă de dinți obișnuită.

pulbere de carbune activ BetterSmile

Pudra din cărbune activ BetterSmile – rezultate

 • Se albesc dinții folosind Pudra din cărbune activ BetterSmile?
 • Da!!! Se albesc!

Am observat schimbări de ton progresive de la o zi la altă. Nu am avut nicio reacție adversă, nu rămâne praf de cărbune pe dinți și nu mi s-a pătat pielea sau smalțul dinților.

Pudra din cărbune activ BetterSmile este o alternativă ecologică și sănătoasă pentru îngrijirea dinților. Desigur această pudră de cărbune nu trebuie folosită în loc de pastă de dinți, ci ca un pas premergător al rutinei de îngrijire a danturii.

Este un produs complet natural conceput pentru absolut toate persoanele, fără a cauza efecte adverse și pentru rezultate rapide, BetterSmile recomandă să folosești pulberea de cărbune activat BetterSmile o dată pe zi, timp de 14 zile. Apoi o poți folosi ori de câte ori simți nevoia.

Eu am folosit-o prima săptămână zilnic, apoi am trecut la două periaje pe săptămâna cu această pudră.

Rezultatele sunt cu adevărat WOW și le puteți observa de la prima utilizare. Dinții rămân frumoși, strălucitori, fără impurități care să adere la suprafața lor. Rămâi cu o senzație fresh deosebit de plăcută, iar periajul ulterior cu pastă de dinți preferată îndepărtează și ultimul fir de pudră.

Mi-a plăcut foarte mult, o voi recumpăra și o recomand pentru rezultate cu adevărat vizibile.

 • 92
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Pudra din cărbune activ BetterSmile pentru albirea dintilor, review"

 1. Multumim pentru recomandare, foarte interesant.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*