Albirea dinților acasă cu pasta de dinți Pearl Drops Pro White

albirea dintilor acasa cu Pearl Drops Pro White
Share the joy
 • 132
 • 2
 •  
 • 3
 •  
 •  

Albirea dinților acasă cu pasta de dinți Pearl Drops Pro White

Cu toții ne dorim să avem dinții sănătoși și albi, iar un zâmbet frumos este ceva la ce râvnește toată lumea, însă acest lucru nu este întotdeauna ușor de realizat. Cu toate acestea, odată cu îmbunătățirea tehnicilor cosmetice dentare, tot mai multe persoane pot beneficia de tehnologia care permite albirea dinților. Aceste proceduri se efectuează doar de către un specialist și întotdeauna la cabinetul stomatologic, fapt care poate îngreuna posibilitatea de a integra aceste tratamente în iureșul cotidianului, tot mai lipsit de timp liber. De aceea in articolul de astazi va vorbesc despre albirea dinților acasă.

Există câteva secrete care te pot ajută să ai o dantură mai albă și mai strălucitoare fără să mergi la stomatolog. Astăzi eu îți dezvălui unul dintre ele: Pearl Drops Pro White .

Pearl Drops Pro White review

Pearl Drops este sinonim cu dinții albi, o pastă de dinți într-un ambalaj inovator care duce albirea dinților acasă la nivelul următor.

Pe blog am deja câteva articole în care am subliniat că puterea unui zâmbet strălucitor poate fi primordială în diverse situații.

Cât de puternic poate fi un simplu zâmbet?

Ei bine poate lumina cu ușurință ziua cuiva sau poate servi drept sursă de vibrații pozitive pentru oricine vă întâlnește.

Despre Pearl Drops

În 1968 un medic dentist care a văzut o oportunitate incredibilă de a schimbă lumea pentru totdeauna, a dezvoltat Pearl Drops Whitening.

Combinând tehnologia superioară și cunoștințele de specialitate, Pearl Drops a reușit să creeze produse care albesc în mod eficient dinții, oferind o îmbunătățire impresionantă frumuseții și sănătății zâmbetului nostru.

Viziunea Pearl Drops este că fiecare femeie să se simtă specială și încrezătoare în fiecare zi, astfel s-a concentrat exclusiv pe dezvoltarea de produse care aduc strălucirea și albirea naturală a dinților, adăugând mai mult farmec și strălucire la zâmbetul nostru.

Pearl Drops Pro White, cea mai eficientă pastă de dinți

Recunosc că nu am mai folosit până acum această pastă de dinți, însă după ce am văzut efectele pe care le are și albirea dinților acasă este atât de simplă, am devenit cel mai mare fan și abia aștept să probez și celelalte variante.

Am testat această pastă de dinți după ce am regăsit-o într-un goodie bag primit la Bucovina Beauty Event. Sincer, nu mi-am imaginat nicicând că o pastă de dinți poate avea astfel de rezultate.

Albirea dinților acasă cu pasta de dinți Pearl Drops Pro White

Cu ajutorul unui amestec unic de agenți de albire, pasta de dinți Pearl Drops Pro White îndepărtează petele și tartrul accelerând albirea cu până la două nuanțe în doar două săptămâni. Pasta de dinți Pearl Drops Pro White oferă o albire a dinților acasă comparabilă cu procedura profesională, fără a merge însă la dentist.

Așadar dacă nu vă place ideea folosirii seturilor de albire dentară cu peroxizi, albirea dinților acasă cu această pastă de dinți ar putea fi cea mai bună, ieftină și mai comodă opțiune.

Pentru a elimina impuritățile, formula pastei de dinți conține mici particule abrazive, fluorură și substanțe de îndepărtare a plăcii pentru a crește puterea în eliminarea petelor. Folosită timp de 2 săptămâni, duce la un rezultat final de excepție: dinții arată mai luminoși, cu o strălucire instantanee, și un alb mult îmbunătățit, dar aveți nevoie de o utilizare constantă timp de 2 săptămâni pentru a observă o diferență reală.Pearl Drops Pro White

Pearl Drops are mai multe tipuri de pastă de dinți, adaptate fiecărui utilizator și fiecarei necesități.

Acestea ne permit printre altele sa îngrijim dinții sensibili și să eliminăm petele de la țigări sau cafea în doar câteva săptămâni, astfel obținem un smalț mult mai alb, cu până la 2-3 tonuri, chiar în confortul casei noastre.

Ce spui? Îndrăznești să îți albești dinții acasă?

Facebook: https://www.facebook.com/PearlDropsRomania/

albirea dintilor acasa cu Pearl Drops Pro White

 • 132
 • 2
 •  
 • 3
 •  

1 Comment on "Albirea dinților acasă cu pasta de dinți Pearl Drops Pro White"

 1. Am avut si eu si mi-a placut foarte mult.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*