De unde poţi comandă cea mai bună mâncare în Bucureşti – rapid, delicios şi confortabil

mancare
Share the joy
 • 34
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De unde poţi comandă cea mai bună mâncare în Bucureşti – rapid, delicios şi confortabil

Vacanţa asta mi-am petrecut-o colindând ţară. M-am desfătat cu peisaje feerice, am admirat bogăţia naturii şi am cunoscut oameni faini. Am mâncat clătite pufoase cu miere şi nuci la o cabană în vârf de munte în Bucovina, am băut cel mai dulce vin la o cramă în Maramureş, dar cea mai bună mâncare am mâncat-o comândând mâncare la domiciliu de la un restaurant Otopeni. Judecând după bunătatea care ne-au livrat-o, cred că ocupă cel mai înalt loc în top restaurante Bucureşti.

Ştii că poţi avea meniul zilei în buzunarul tău?

Hai să îţi povestesc cum am ajuns să mă răsfăţ cu cele mai delicioase bucate comandând de la mai multe restaurante bune București.

Ce ai spune dacă cina, prânzul sau gustarea e doar la câteva taste distanţă?

A fost întrebarea soţului când am ajuns după o zi de vizite înapoi acasă. Eram aproape amorţiţi după ce am vizitat Muzeul Militar, am văzut Casa Poporului şi am alergat cu cel mic prin Herăstrău. După o zi plină nu mai vroiam să ne mişcăm nicăieri aşa că am hotărât să comandăm mancare la domiciliu de la foodpanda.

Ei bine FoodPanda.ro este un serviciu care face livrare mancare direct acasă la tine. Este sigurul loc unde poți comanda mancare Bucuresti în altfel de condiții, pentru că spre deosebire de alte servicii de acest gen, unde poţi alege mâncarea doar de la un singur restaurant, FoodPanda face parteneriat cu mai multe restaurante şi pizzerii. Acum nu trebuie decât să îţi compui meniul, chiar dacă e de la mai mulţi furnizori, îl alegi pe acelaşi site şi îl primeşti acasă, la birou sau oriunde te-ai afla, nu doar daca stai alaturi de acel restaurant Otopeni.

mancare BucurestiDe ce sa comanzi mancare la domiciliu?

Pentru că în acest mod economisim timp pe care îl putem petrece cu cei dragi. Timp în care ai putea termina un proiect sau de ce nu, timp în care să citeşti câteva pagini dintr-o carte dragă.

Ai stat peste program la serviciu? Ai prelungit ieşirea cu prietenii sau ai decis să te plimbi puţin după ce ai ieşit de la cinema? Nici o problemă. Aplicaţia de pe telefonul mobil face ca totul să fi mult mai uşor… prânzul sau cină pot ajunge in acelasi timp cu tine acasă. Tu trebuie doar să aşezi masa, restul îl ai asigurat apelând la serviciu livrare mancare de la restaurante bune Bucureşti prin serviciu mâncare la domiciliu de la FoodPanda.

Vrei să îţi impresionezi iubita, soacra sau colegii? Mâncarea livrata la domiciliu de foodpanda este soluţia ideală, poţi alege mâncare pe gustul fiecăruia, de la pizza şi fast food, trecând prin tradiţională bucătărie românească până la sofisticatele preparate chinezeşti, în plus au şi reduceri sau oferă diferite tipuri de mâncare cadou. Asfel că până la sfârşitul lui august ai livrare gratuită pentru comenzi minime de 14,99 lei.

Tu aşează faţa de masă şi faci invitaţiile , de restul se ocupă FoodPanda.

Ţi-e foame? Nu ştii unde poţi comanda mancare Bucuresti? Îţi face cu ochiul o specialitate din bucătăria românească dar, vrei un desert extravagant din bucătăria asiatică? De ce să începi căutările pe diferite site-uri un top restaurante Bucureşti unde poţi comanda mâncare, când meniul perfect se găseşte doar pe FoodPanda.ro. Aici ai o gama variată de produse, toate adunate pe un singur site. Pe mine m-a impresionat. Intră şi convinge-te singur. Vei mânca regeşte, te asigur …

 • 34
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "De unde poţi comandă cea mai bună mâncare în Bucureşti – rapid, delicios şi confortabil"

 1. Si in Iasi avem cateva locatii de unde putem comanda mancare foarte buna.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*