Albirea dintilor, procedura care redă strălucirea zâmbetului tău

albirea dintilor
Share the joy
 • 98
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Albirea dintilor, procedura care redă strălucirea zâmbetului tău

Astăzi putem spune că trăim într-o lume schimbătoare și foarte expusă, unde imaginea personală și felul în care ne percep cei de lângă noi are o importanţă deosebită. Oriunde întorci privirea, fie în paginile revistelor, la tv sau în reclamele stradale, vedem doar zâmbete sănătoase, minunate, albe și perfecte.

Cred că v-am mai amintit pe blog că studiile indică faptul că oamenii cu un zâmbet perfect şi luminos sunt percepuți că fiind mai atractivi, zâmbetul frumos asigurându-le indirect o parte din succes. Vestea bună este că obținerea unui zâmbet frumos și strălucitor este la îndemână oricui și recăpătarea încrederii mult mai ușor de atins doar cu albirea dintilor.

Din punct de vedere estetic tratamentele de albire a smalțului dentar au un impact deosebit asupra zâmbetului, transformând imaginea acestuia radical, fiind în prezent cele mai căutate tratamente de estetică dentară.

Trebuie să fim conștienți că este normal ca dinții să prezinte semnele trecerii timpului, indiferent ce produse de îngrijire a acestora folosim, de aceea vizita la o clinică dentară pentru un control de rutină și un tratament de albirea dinților este necesară cel puțin odată pe an. Dacă vă gândiți la toată uzura la care sunt supuși dinții noştri zilnic, la obiceiurile alimentare nesănătoase și vicii precum fumatul, vinul roșu, cafeaua sau ceaiul negru care pigmentează smalțul, nici nu e de mirare că „perlele” zâmbetului nostru își pierd strălucirea. Cu toate acestea, cu îngrijiri de igienă orală de bază și un mic ajutor profesional, vă puteți recâștiga un zâmbet sănătos și strălucitor precum al actorilor de cinema.

Cel mai bun loc pentru a porni spre o dantură perfectă și pentru dinții albi este cabinetul stomatologic draristide.ro unde cu cele mai noi tehnici de albirea dintilor veți recăpăta strălucirea zâmbetului.

In ce constă un tratament albirea dintilor?

Pentru albirea dintilor se utilizează produse profesionale specifice, aplicabile numai de medicii stomatologi. Acestea produc o reacție chimică pe suprafața dintelui, eliminând petele superficiale, protejând în totalitate smalțul și readucând culoarea albă a dintelui. Aceste reacții sunt produse de geluri de peroxid de hidrogen care sunt activate în contact cu dintele sau efectul lor este îmbunătățit de lămpi cu lumină LED pentru a obține o acțiune mai rapidă și mai puternică.

Albirea dinților la clinică durează în medie 2 ore și constă în:

 • detartraj
 • periaj profesional
 • fluorizare
 • albirea propriu-zisă:
  -aplicarea barierei gingivale pentru a proteja gingiile
  -aplicarea gelului cu peroxid
  -activarea acceleratorului de albire cu lampă LED

Rezultate sunt vizibile și foarte satisfăcătoare din prima sesiune, tratamentul fiind extrem de eficient.

albirea dintilor

Tratamente estetice dentare la cabinet stomatologic Bucuresti

Tratamentele estetice dentare, precum ar fi un implant dentar, albirea dinților, punea dentară, obturații sau bijuterii dentare, ar putea fi ceea ce căutați, mai ales că se apropie sărbătorile și cu toții ne dorim o imagine impecabilă şi un zâmbet frumos.

Implantul dentar este astăzi una din cele mai fiabile soluții de înlocuire a unui dinte sau a unei masele pierdute. Implantul dentar este total nedureros, se efectuează cu anestezie locală, iar plasarea sa este rapidă și sigură. Medicul stomatolog va fi cel care va face recomandările necesare și va urmări evoluția post implant. Astfel într-un timp scurt și fără sa fie afectați dinții învecinați, estetica și sănătatea bucală își recapătă strălucirea şi funcționalitatea.

La cabinetul draristide.ro toate materialele compozite estetice sunt de cea mai bună calitate, de ultimă generaţie, utilizate pentru îndepărtarea petelor și repararea dinților afectați de probleme. Echipa de o înaltă calificare este specializată în implant dentar și tratamente de albirea dinților pentru ca fiecare pacient care apelează la serviciile acestei clinici să obţină rezultate fantastice într-un timp foarte scurt, așa că nu ezitați să vă recăpătați zâmbetul și încrederea în sine şi treceţi-le pragul cu încredere.

La clinica draristide.ro prima consultație este gratuită iar serviciile de asistență stomatologică sunt într-o zonă de preț accesibilă, fără a face rabat de la calitatea actului medical.

Experți în estetică și albirea dentară cu garanția zâmbetelor care îi susțin, medicii stomatologi de la draristide.ro sunt pregătiți să vă redea zâmbetul cu tratamente personalizate în funcție de nevoile fiecăruia, pentru a obține cele mai bune rezultate și un zâmbet perfect.

 • 98
 •  
 •  
 • 1
 •  

3 Comments on "Albirea dintilor, procedura care redă strălucirea zâmbetului tău"

 1. Multumesc pentru sfaturi.

 2. Daca nu ai dinti frumosi, curati albi, oare iti mai vine sa zambesti? Nu cred si de aceea e bine sa avem grija de dantura noastra.

 3. Un zambet sanatos iti poate deschide multe usi! Multumesc pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*