Curaprox black is white – cea mai bună pastă de dinți pentru un zâmbet mai luminos

review pastă de dinți Curaprox black is white
Share the joy

Curaprox black is white – cea mai bună pastă de dinți pentru un zâmbet mai luminos

Dintotdeauna igiena a fost unul dintre cei mai importanți factori de care trebuie să ținem cont pentru că organismul nostru să aibă o sănătate înfloritoare. O igienă riguroasă ne va feri de boli transmisibile care uneori pot crea adevărate probleme de sănătate și este un sprijin neprețuit împotriva infecțiilor.

În topul obiceiurilor de igienă personală pe primul loc este spălatul pe dinți, la egalitate cu spălatul mâinilor. Aceste simple gesturi sunt primordiale și chiar dacă societatea modernă le respectă aproape din instinct, unele produse ne pot ajuta să ducem ritualul de îngrijire la alt nivel.

De aceea astăzi îți voi vorbi despre o altfel de pastă de dinți: Curaprox black is white, o pastă de dinți a cărei formulă conține carbon activ și este atât de eficientă încât efectul de albire se observă de la prima utilizare.

pastă de dinți Curaprox black is white pareri

De ce se pătează și se îngălbenesc dinții?

Desigur, dacă nu ar există o cauză, nu ar fi un efect, iar îngălbenirea și pătarea dinților se datorează în mare parte alimentației și viciilor precum tutunul, ceaiul și cafeaua, vinul roșu sau alte băuturi colorate, dar și anumitor antibiotice care afectează în mod direct dentina.

Știm cu toții că smalțul dintelui este cel mai dur țesut din organism, însă acesta nu este viu, astfel că organismul nostru nu îl poate repara atunci când se erodează sau uzura datorată unor ticuri precum scrâșnitul din dinți, rosul unghiilor sau „ronțăitul” obiectelor de scris produce daune ireversibile.

Băuturile carbogazoase consumate zilnic și periajul într-un mod greșit sunt alte obiceiuri care duc cu pași siguri spre o dantură îngălbenită, pătată și predispusă la carii.

Periajul incorect de exemplu, produce o erodare agresivă a smalțului dentar în care apar pori și crăpături ce rețin și lasă să treacă spre dentină particulele de coloranți din alimente și băuturi, iar acțiunea acidului din sucuri subțiază și el smalțul dentar, periclitând serios sănătatea și frumusețea dinților.

Eu beau foarte multă cafea. Chiar dacă nu consum vin sau sucuri acidulate decât ocazional, cafeaua este unul dintre principalii factori şi în cazul meu, care duce la pătarea dinților, iar dantura mea nu a scăpat de o nuanță gălbuie care îmi umbrește uneori zâmbetul.

Pe blog vă vorbesc adesea despre diverse produse pentru îngrijire orală, însă de departe Curaprox sunt cele mai bune și nu doar că ajută la o îngrijire adecvată ci aduc beneficii pe care alte produse similare nu le pot oferi.

Black Is White pasta de dinti review

Cum albim dinții acasă cu pastă de dinți Curaprox black is white

Curaprox black is white este o pastă de dinți specială. Carbonul activ din formula sa îndepărtează petele de pe dinți readucând frumusețea și strălucirea acestora.

Despre carbon activ știm cu toții că are o capacitate de adsorbție enormă. Folosit inițial ca un dispozitiv medical, acesta este rezultatul arderii în anumite condiții a cojii de nucă de cocos.

Particulele de carbon activ din pasta de dinți Curaprox black is white sunt extrem de fine și au un coeficient de abraziune extrem de redus, însă capacitatea de adsorbție a acestui ingredient transformă această pastă de dinți neagră în cel mai eficient instrument de albire dentară.

Noutatea este că nu va deteriora smalțul dinților prin albire și odată ce începeți să utilizați cu regularitate acest produs puteți să vă lăsați pradă obiceiurilor alimentare pentru că petele vor dispărea cât ai clipi.

În plus conține fluor 1450ppm , enzime și nano-hidroxilapatita ce lasă dinții acoperiți de un strat protector împotriva cariilor, contribuind totodată la întărirea smalțului.

Black Is White pasta de dinti review

Curaprox black is white review

Am descoperit de curând pastele de dinți Curaprox și am rămas surprinsă de felul în care acestea curăță și îngrijesc dantura. Pe lângă faptul că au un aspect super drăguț și arome diferite, sunt și foarte eficiente.

Curaprox black is white nu iese din acest tipar, produsul făcând parte din gama premium de îngrijire orală, fiind foarte apreciat în toată lumea.

Ambalajul este cu adevărat elegant și mai degrabă pare o cremă de față dintr-o gamă exclusivistă, decât o pastă de dinți.

Orificiul de expulzare a pastei de dinți este mai mic decât la tuburile obișnuite, astfel dozarea este practică și cei 90 ml produs cred că durează destul de mult, cantitatea necesară fiind de mărimea unui bob de mazăre.

Față de alte produse pe bază de carbon activ, această pastă de dinți nu are un aspect dezgustător, din contra, la fel că toate pastele Curaprox încercate de mine, conține particule sidefate, albăstrui, care o transformă într-o pastă de dinți cu adevărat drăguță… chiar dacă este neagră ca smoala.

Curaprox Black Is White pasta de dinti review

Totuși, în pofida faptului că este neagră, aceasta se transformă într-o spumă alb-gri la spălare și are o aromă grozavă. Pasta de dinți negră este special concepută pentru a ne proteja dinții de petele noi apărute în timp ce le elimină pe cele vechi astfel încât să nu strice rezultatele de albire dacă bem cafea sau alte băuturi colorate.

Aroma este mentolată, cu o notă delicată de citrice, de fapt de lime, ce lasă o respirație proaspătă și o senzație răcoritoare inegalabilă. Dacă nu ar fi vorba de pastă de dinți ași spune că este delicioasă!

Formula ei conține ingrediente active eficiente care contribuie la sănătatea orală și carbon activ ce albește dinții. Nu conține SLS și triclosan, detergenți care pot avea un efect negativ asupra mucoasei cavitații bucale.

Efectul de albire este observabil de la prima utilizare. La un periaj de 3 minute, pot spune că veți obține dinții cu o nuanță mai albi și un zâmbet cuceritor instantaneu. Chiar nu mai utilizasem de ceva vreme un produs pentru albirea dinților, cele 3 cești de cafea pe care le consum în mod obișnuit în fiecare zi își cam făcuseră o carte de vizită, așa că pastă de dinți cu carbon activ mi-a readus nuanța albă de care sunt atât de mândră.

Față de alte produse cu carbon activ, pasta de dinți Curaprox oferă o lejeritate maxima în utilizare și nu rămân deloc particule negre care să te oblige să te clătești mai mult pe dinți sau să simți nevoia să te speli din nou. Din contra, poți folosi Curaprox black is white la fel ca orice altă pastă de dinți.

Periuță de dinți Curaprox negru+negru

periuta de dinti Curaprox

Împreună cu pastă de dinți Curaprox black is white am primit și o periuță Curaprox neagră 5460. De fapt cele doua formează chiar un KIT de îngrijire orală.

Așa cum va spuneam și într-un articol trecut, numărul acesta reprezintă numărul de filamente din capul periuței.

  • Periuțele de dinți Curaprox 5460 sunt ultra soft, moi și delicate și extrem de eficiente în eliminarea plăcii dentare.
  • Perii nu sunt din nylon ca la periuțele obișnuite, ci din filamente Curen® foarte fine, cu diametrul de doar 0,10 – 0,15 mm.
  • Capătul compact face posibil periajul chiar și în zonele dificile, iar perii moi transformă aceste periuțe în cei mai buni prieteni ai persoanelor cu gingiile sensibile.

Periajul cu periuțele de dinți Curaprox se face prin „măturare” pentru a evita erodarea smalțului dinților și nu prin frecare, așa cum obișnuim să facem majoritatea dintre noi, grăbiți spre rutina zilnică.

Curaprox este un brand elvețian ce propune soluții inovatoare în igienă orală, cele mai cunoscute fiind periile de dinți speciale a căror filamente sunt alcătuite dintr-un material omologat ce nu reține umiditatea și nu se deformează. Toată gama de produse Curaprox ajută la păstrarea stării de sănătate a dinților, dar contribuie în mod eficient și la prevenție.

Mai multe despre acestea puteți afla de pe pagina oficială de Facebook Curaprox România.

Tu ce produse folosești pentru albirea dinților?

Curaprox Black Is White pasta de dinti review

Be the first to comment on "Curaprox black is white – cea mai bună pastă de dinți pentru un zâmbet mai luminos"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*