Bioten are grija de tenul tău, cremă de faţă cu ingrediente naturale

Bioten crema fata
Share the joy

Bioten are grija de tenul tau, crema de fata cu ingrediente naturale

Hello, ladies!
Ce cremă de față mai folosiți acum ca vara se apropie de sfârșit și tenul nostru trece prin diverse schimbări datorită temperaturilor în scădere?

Astăzi vin cu o recomandare de produse foarte bune la prețuri accesibile, ideale pentru a începe să ai grijă de tenul tău, chiar dacă nu îți permiți produse de lux.

Bioten este prezent pe piață din România de cel puțin 10 ani, iar în urmă cu ceva timp au lansat o nouă gamă de creme pentru ten, din care participantele la Bucovina Beauty Event au primit câte un sortiment.

Așadar în articolul de astăzi vă vorbesc despre două produse din această gamă, ideale pentru un ten normal sau mixt.

Bioten cu uleiuri prețioase pentru ten normal/mixt

Bioten este un brand inspirat din simplitatea naturii, ce ne oferă soluții pentru a întreține pielea delicată a tenului. Precious Oils îmbină bogăţia uleiurilor fine cu ingrediente specifice nevoilor fiecărui tip de ten.

Folosite din timpuri străvechi, uleiurile sunt sursă binecunoscută de frumuseţe şi izvor de confort pentru piele.

Bioten cu uleiuri prețioase pentru ten normal/mixt

Crema de față Bioten Precious Oils respectă nevoile tenului cu ingrediente naturale, ce redau starea de bine şi sănătatea pielii tale. Uleiurile preţioase naturale Bioten din noile creme pentru faţă sunt recunoscute pentru proprietățile lor nutritive și de îngrijire a pielii:

  • Uleiul de Argani protejează și hidratează tenul
  • Uleiul de Macadamia bogat în acizi grași esențiali omega, asigura elemente nutritive oferind astfel senzația de piele fină

Uleiul de Migdale cunoscut pentru proprietățile sale nutritive și emoliente, catifeleaza tenul lăsându-l radiant și suplu.

Bioten cu uleiuri prețioase pentru ten normal/mixt

Crema hidratantă de zi cu miere și cimbrișor pentru ten normal/mixt

Crema hidratantă pentru ten normal şi mixt de la Bioten echilibrează şi păstrează sănătatea și frumusețea pielii, datorită complexului de uleiuri preţioase, extractului de miere şi panthenolului.

Uleiurile preţioase hrănesc şi hidratează intens pielea, în timp ce mierea are acţiune tonifiantă şi remineralizantă.

Panthenolul este vitamina B5 utilizată în cosmetologie şi are capacitatea de a reţine apă în stratul superior al epidermei, rezultând o piele mai bine hidratată şi mai elastică.

Bioten Crema hidratantă pentru ten normal/mixt

Mierea, despre care vă vorbesc foarte des pe blog este un agent nutritiv natural ce contribuie la menținerea echilibrului optim de hidratare și la întărirea protecției naturale a pielii. Totodată, pentru că are în compoziția sa o varietate de vitamine și minerale, asigură tenului elasticitatea și hrănirea necesară.

Cimbrișorul are proprietăți antioxidante recunoscute și purifică tenul. În același timp, ajută la păstrarea unui aspect sănătos al tenului.

Cu o textură specială, crema hidratantă Bioten se absoarbe ușor și asigura hidratare profundă și îndelungată putând fi utilizată și că bază pentru machiaj.

Crema hidratantă de zi cu miere și cimbrișor pentru ten normal/mixt

Adresate segmentului de vârstă 25-30 ani, cred că aceste creme pot deveni primii pași spre îmbătrânirea prematură și apariția ridurilor, pentru că nu-i aşa, niciodată nu este prea devreme sa ne răsfățam și să ne îngrijim pielea tenului, protejând-o de toți factorii nocivi și ajuntand-o cu produse care să o hidrateze și să o hrănească corespunzător.

Ambele produse au o textura ușoară, se absorb rapid în piele, lăsând tenul catifelat fără senzația de piele grasă.

Fiecare recipient aduce 50 ml produs și este sigilat cu folie protectoare. Cutiile de carton au inscripționate toate datele importante, mod de utilizare și ingrediente.

Prețul unei cremelor Bioten este în jur de 15 lei, în funcție de magazinul de unde le achiziționați.

Voi cunoașteți aceste creme?

Care este preferata voastră?

http://biotencosmetics.com/

Be the first to comment on "Bioten are grija de tenul tău, cremă de faţă cu ingrediente naturale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*