ADORATIE si DIAMANT, familia olfactiva Chypre

Share the joy

ADORATIE si DIAMANT, familia olfactiva Chypre

Toate parfumurile sunt catalogate după familii olfactive. Fiecare familie are caracteristici speciale, dar între notele care le compun, adesea sunt întâlnite arome comune mai multor familii. Insă unele familii de parfumuri sunt oarecum aparte. Cu toate că au aceleaşi componente de bază, felul în care este creat parfumul şi solvenţii care ajută la dizolvarea esenţelor combinate îl ridică deasupra celorlalte, dându-i un rang superior.

Astăzi va vorbesc despre familia olfactivă Chypre by Lambre. Numele provine de la provincia Cipru, care în franceză, patria parfumurilor, se pronunţă Cyprus şi se referă oarecum la chiparos. Se crede că această familie olfactivă a fost numită după locul de naştere a Afroditei, zeiţă iubirii – de aici şi numele categoriei uşor derutant, care reprezintă un amalgam de plante aromatice, fructe suculente şi flori exotice care se găsesc pe acea insulă. Aromele chypre sunt calde şi uscate şi aproape toate sunt construite în jurul unei baze lemnoase: acorduri de mosc, bergamotă, licheni, paciuli şi labdanum (o plantă răşinoasă, originară din Grecia) fiind cele care fixează aceste parfumuri.

LAMBRE ne oferă două parfumuri în aceasta familie olfactivă, ADORATIE nr. 8 si DIAMANT nr. 22. Două parfumuri fine, extravagante dintr-un amestec de note florale orientale, fructe suculente si baze lemnoase, recomandate pentru utilizare în timpul zilei.

chypre parfum

ADORATIE, Apa de parfum by Lambre no.8 pentru femei

Un parfum de caracter, senzualitate, amestec de naturaleţe şi uşurinţă. Un suflu de seducţie subtilă, esenţă de feminitate care emană atracţie deosebită, magnetism. Potrivit pentru femeia seducătoare, captivantă şi fermecătoare, jucându-se cu ispita purtând parfumul senzual care te face să o adori.

Nr.8 mi-a plăcut mult, un parfum perfect construit care începe cu note proaspete, citrate, de portocală amară şi bergamot , învăluite în dulceaţă suculentă a coacăzelor negre, apoi se ajunge la o inimă mai aromată, un buchet proporţionat din petalele proaspete de trandafir pătimaş, crin elegant şi iasomie voluptoasă, toate unite de dulceaţă intrigantă a prunei. Amestecul se aşează pe un fond lemnos, cu note clasice de chihlimbar, arome orientale de lemn de cedru şi mosc alb, presărat cu miresme deosebite de patchouli şi vanilie.

Un parfum voluptos, minunat, uşor de purtat în zile răcoroase şi senine, pentru a atrage privirile oriunde mergi.

DIAMANT, Apa de parfum by Lambre no.22 pentru femei

Nr. 22 este un parfum vibrant şi strălucitor că începutul unei noi zile. O esenţă crudă, proaspătă fructată te invadează chiar de la primele note de ieşire, datorată pulpei suculente de lychee, portocală şi lămâie. Notele de vârf sunt luxuriante, de fructe delicioase, fără a fi prea dulce însă.

Notele de inimă sunt intense, de petale înflăcărate de trandafir, iasomie şi patchouli. Un vârtej extravagant , floral, care te atrage în braţele sale.

Notele finale sunt extrem de luminoase , picante, cu o notă de masculinitate, miresme bogate, de vanile de bourbon se desfăşoară nestingherite printre clasicile lemnoase de vetiver şi mosc alb.

Un parfum inspirat de libertatea de a-ți trăi visele. Parfum exotic, care caută extinderea simțurilor, purtându-te pe aripile sale diafane, dincolo de granițele imaginației.

Ambele parfumuri se găsesc pe site în format de 2, 8, 20 și 50 ml. Mostrele încă vi le puteți comanda gratis.

parfum lambre

chypre parfums

Be the first to comment on "ADORATIE si DIAMANT, familia olfactiva Chypre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*