Afla cum poti reduce consumul bateriei la smartphone

Share the joy

Sunt persoane care au anumite fobii legate de telefoanele mobile. Pe doua dintre acestea le am si eu – mi-e frica sa nu imi scap telefonul din mana si sa ii sparg ecranul si mi-e frica sa nu raman fara baterie intr-un moment in care am mare nevoie.

Am incercat de-a lungul timpului sa aflu cum pot face pentru a sta linistita din aceste doua puncte de vedere.

Pentru a nu-mi mai face griji pentru momentele in care as putea scapa telefonul din mana, mi-am cumparat o husa Huawei P9 Lite . De unde am cumparat-o? De la catmobile.ro, magazinul meu preferat de accesorii GSM. Pe acest site am gasit o multime de modele de huse Huawei P9 Lite, fapt pentru care am avut de unde alege.

Telefonul meu e un Huawei P9 Lite Auriu si nu imi doream orice husa, ci o husa care sa il puna in valoare cu adevarat. Din prima clipa mi-a atras atentia husa G9 Lite NILLKIN Sparkle Flip Gold. Mi s-a parut a fi ceea ce aveam eu nevoie. Husa era construita in asa fel incat sa ofere protectie pe intraga suprafata a telefonului, inclusiv pe ecran. Nu am mai stat pe ganduri si am comandat-o. Cand a ajuns comanda am fost extrem de incantata. Telefonul meu arata minunat cu aceasta husa. Initial, mi s-a parut a fi o husa putin rigida, insa in 2-3 zile mi-am dat seama ca nu e deloc asa. Husa e antiaderenta, are un design fin si elegant si imi ofera acces usor la porturi, butoane si senzorul de amprenta.

Daca si tu cauti huse telefoane de calitate, intra pe catmobile.ro .

In privinta problemei legate de baterie, am invatat sa evit sa fac o serie de lucruri care pot duce la consumul bateriei mai rapid. Acestea sunt: dezactivez conexiunea Wi-Fi atunci cand nu folosesc Internetul, am setat luminozitatea ecranului astfel incat sa fie ajustata automat in functie de intensitatea luminii, nu folosesc animatii de background, nu folosesc reteaua 4G cand bateria aproape se termina, inchid aplicatiile pe care nu le folosesc, etc.

In plus, telefonul pe care il am imi permite sa activez modul economic, mod care ma ajuta sa consum minimul de baterie.

Tu cum iti protejezi telefonul si cum faci pentru a consuma cat mai putina baterie?

husa

Be the first to comment on "Afla cum poti reduce consumul bateriei la smartphone"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*