Rejuvenare facială cu IPL, cea mai simplă cale de a șterge anii de pe faţa noastră

Rejuvenare facială cu IPL NomasVello Suceava
Share the joy

Rejuvenare facială IPL, cea mai simplă cale de a șterge anii de pe faţa noastră

Începând de la o anumită vârstă, uneori mai devreme decât ne-am fi gândit, semnele de îmbătrânire a pielii încep să fie mai evidente pe fața noastră. Petele, ridurile de expresie și pierderea elasticității sunt primele simptome vizibile ale trecerii timpului, care afectează în egală măsură și femeile și bărbații.

Deși este încă un subiect tabu și aproape nimeni nu recunoaște că apelează la tratamente cosmetice, adevărul este că tot mai mulți oameni se supun procedurilor din cabinetele de estetică pentru a încetini și a opri îmbătrânirea feței.

Dacă te gândești să faci ceva pentru tine, ceva care să te facă să te simți bine în pielea ta, dacă vrei să fii mulțumită de imaginea pe care ți-o întoarce oglinda, astăzi te invit alături de mine în lumea magică a tratamentelor cosmetice de ultima generație de la NomasVello Suceava.

Sunt mai multe tehnici și tratamente pentru întinerire facială. De la chirurgia plastică practicată acum mulți ani, la tratamente cu lumina laser, botox sau diverse vitamine etc. însă de departe cea mai performată este rejuvenarea facială IPL, o procedură revoluționară din cabinetele cosmetice NomasVello.

După cum știți, de-a lungul verii v-am mai povestit despre vizitele mele la cel mai modern salon cosmetic din Suceava. Aici efectuez epilarea definitivă IPL și ocazional fac tratamente de curățare cu ultrasunete și energie galvanică, ProSkin. Aceste tratamente sunt complet nedureroase, neinvazive și se pot efectua și pe pielea bronzată. Acum câteva săptămâni v-am povestit cum m-am epilat imediat ce m-am întors de la mare chiar dacă aveam pielea foarte bronzată, însă procedurile de rejuvenare sunt recomandate în anotimpul rece, când expunerea la rezele soarelui este minimă.

Ce este rejuvenare facială cu IPL

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ajutând la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei și petelor ( melasme și lentigo-uri ).

Rejuvenarea facială ajută la restaurarea aspectului tineresc și proaspăt, pierdut de-a lungul anilor. Această vizează redesenarea texturii pielii și a structurilor sale astfel încât rezultatul să fie armonios și natural.Rejuvenare facială cu IPL

Rezultatele sunt vizibile după primele ședințe, dar tratamentul complet presupune 6 – 8 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 21 de zile.

Întinerirea facială are ca rezultat eliminarea semnelor care îmbătrânesc, iar pielea capătă aspect proaspăt, devenind netedă și luminoasă, nu neapărat cu aspectul de piele întinsa precum rezultatul chirurgiei plastice tradiționale, dar cu siguranță sănătoasă și frumoasă.

Cui se adresează tratamentele de rejuvenare facială cu IPL

Tratamentul constă în aplicarea impulsurilor de lumină pe piele, care transmit căldură la nivelul zonei tratate, ceea ce ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc microfibrele din alcătuirea dermului și epidermului.

Rejuvenare facială cu IPL

Indicații rejuvenare facială cu IPL:

  • Lentigo-uri (pete de bătranețe);
  • Melasme (pete);
  • Riduri de expresie sau profunde;
  • Pierderi de tonus;
  • Hiperpigmentări;
  • Pierderi de elasticitate;
  • Acnee

Be the first to comment on "Rejuvenare facială cu IPL, cea mai simplă cale de a șterge anii de pe faţa noastră"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*