Wash&Go, trucuri pentru un păr frumos și sănătos în orice anotimp

Share the joy
 •  
 • 1
 •  
 • 1
 •  
 •  

Wash&Go, trucuri pentru un păr frumos și sănătos în orice anotimp

Hello ladies,
astăzi va vorbesc despre doua produse Wash&Go și câteva trucuri pentru un păr frumos și sănătos.

Schimbările climatice între anotimpuri, trecerea bruscă de la cald la rece sau invers, ne afectează în mod inevitabil părul. În timpul verii căldura și expunerea la soare îl usucă și îl face să își schimbe culoarea, iar în timpul iernii umiditatea și lipsa vitaminei D oferită de razele soarelui îl pot face lipsit de volum și strălucire, tern și sensibil, făcându-l să cadă mai ușor.

Atunci când vine vorba de îngrijirea părului știm cu toții că depinde de noi dacă vrem ca părul nostru să arate frumos și strălucitor indiferent de sezonul în care ne aflăm, așa că astăzi îți prezint câteva produse care te vor ajută să ai un păr de invidiat în orice anotimp.

Wash&Go, un păr frumos și sănătos

Nu am mai folosit produse de la Wash&Go din timpurile adolescenței, asta până vara trecută când am primit un set format dintr-un șampon, o crema și un balsam, despre care v-am povestit deja. Tot vedeam diverse reclame, dar fie îmi cumpărăm altceva… nu mă întrebați de ce, fie primeam un alt produs și uităm o perioada de ele.

Ei bine, anul acesta reîntâlnirea cu Wash&Go s-a întâmplat la Bucovina Beauty Event și a fost una extrem de plăcută. Fiecare fată a primit cate un șampon și un balsam de păr de la Wash&Go și ne-am amintit cu drag de anii adolescenţei când aceste șampoane ne-au scos de multe ori din încurcătură.

În pachetul meu am găsit un șampon cu extract de iasomie și un balsam de păr cu lavandă.

Produsele hidratează și lasă părul suav, mătăsos și strălucitor, ușor de pieptănat și aranjat. Scalpul rămâne curat, iar părul se revigorează pe toată lungimea, recăpătându-și sănătatea , elasticitatea și frumusețea.

Iarna când îndesam părul sub căciulă sau sub glugă, părul tinde să se încarce și sa aibă o imagine dezolanta. Vara este și mai rău, parul deshidratându-se ars de soare…

În plus utilizarea produselor de styling și a plăcilor, ondulatoarelor și uscătoarelor de păr, afectează sănătatea podoabei capilare. Iar dacă la toate astea adăugăm diferența de temperatura între casele noastre unde aerul este uscat cu temperaturi în jur de 21-22 grade și vântul și umiditatea de afară, completăm un scenariu îngrozitor pentru părul nostru.Wash&Go, trucuri un păr frumos și sănătos în orice anotimp

Sampon Wash&Go pentru par normal cu extract de iasomie, 750ml

Wash&Go s-a lăsat inspirat de ingredientele naturale și a creat un nou șampon îmbogățit cu extract de iasomie. Apt pentru toate tipurile de păr, îl hidratează și îl învăluie într-un parfum încântător.

Floarea de iasomie, parfumata și elegantă, a fost folosită dintotdeauna pentru a înfrumuseța părul. Uleiu extras din floarea de iasomie oferă multiple beneficii podoabei capilare.Acesta poate fi considerat un balsam natural care ajută la întărirea rădăcinilor, oferind suplețe fiecărei șuvițe, un păr superb, voluminos și plin de viaţă.

Balsam pentru par Wash&Go pentru toate tipurile de păr cu extract de levănțică-180ml

Balsamul cu extract de levănțică este apt pentru toate tipurile de păr, lăsându-l moale și ușor de descurcat, îmbunătățind în același timp și volumul natural, oferindu-i un parfum de levănțică suav și liniștitor.

Știm cu toții ca levănțica este celebrata pentru proprietățile sale calmante și pentru parfumul său minunat. Acest balsam aduce în parul tău un parfum special care îți aduce aminte de nesfârșitele câmpuri de levănțică.

Trucuri pentru un păr frumos, cu 100% volum Wash&Go

Ca regulă generală, ingrijirea parului cu oricare produs din gamele Wash&Go, lasă părul usor de pieptanat, cu volum natural, fără a mai fi nevoie de produse sau aparate de styling.

Îîndepărtarea vârfurilor la fiecare 4-6 săptămâni este absolut necesară, indiferent de anotimp, astfel varfurile vor fi sanatoase si imbracate in balsamul Wash&Go vor avea volum, devenind elastice și strălucitoare.

În ceea ce privește spălarea părului, șamponul și balsamul trebuie aplicate mai întâi pe palme, nu direct pe scalp, astfel nutrienții fiecărei loțiuni vor fi mai bine utilizați.

Ideal dacă puteți păstra masca pe păr măcar 10 minute. Eu așez peste părul impregnat cu mască, o cască de duş, iar deasupra pun un prosop cald. Astfel toți nutrienții sunt mai bine absorbiți, iar parul hrănit și îngrijit.

Frecvența de spălare recomandată este de 3 până la 4 ori pe săptămână pentru a evita pierderea uleiurilor naturale secretate de pielea scalpului, însă produsele Wash&Go îngrijesc părul și scalpul cu delicatețe, astfel că puteți spală părul mai des fără a afecta PH-ul și fără a agresa scalpul.

Uscătorul de păr trebuie utilizat la o distanță de 20 de centimetri de scalp pentru a minimiza efectele căldurii extreme asupra zonei capilare, iar placa sau ondulatorul trebuie folosite doar după ce ați aplicat un ulei sau orice alt produs care protejează părul împotriva acțiunilor termice.

Wash&Go este o gamă low cost. Produsele se găsesc în toate supermarketurile si magazinele de profil, la prețuri excelente. Așadar nu ai nici o scuză să nu le încerci.

Voi folosiți produse din gamele Wash&Go? Care vă plac cel mai mult?

Mai multe informații despre produse și promoții poți găsi pe washandgohaircare.com si pe pagina oficiala Wash&Go Romania.

 •  
 • 1
 •  
 • 1
 •  

2 Comments on "Wash&Go, trucuri pentru un păr frumos și sănătos în orice anotimp"

 1. Si eu tot sampon si balsam Wash&Go folosesc.

 2. Nu am mai folosit de mult aceasta marca pentru ca mi-am tot cumparat altele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*