Trucuri pentru coafuri perfecte si un par sanatos

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Trucuri geniale pentru coafuri perfecte si un par sanatos

Nu-i asa ca vrei sa afli cateva trucuri pentru coafuri perfecte si un par sanatos?

Pentru un păr spectaculos , care să facă să ne simţim frumoase, elegante şi atrăgătoare , suntem tentate să cheltuim o mulţime de bani. Tratamente cosmetice costisitoare, şedinţe la coafor, timp şi bani aruncaţi aiurea, pentru că o boare de ploaie să ne dea totul peste cap. De aceea astăzi vreau să te învăţ câteva trucuri pentru o coafură perfectă în orice moment al zilei.

Cum se obţine un fir de păr frumos şi sănătos şi coafuri perfecte şi atrăgătoare în fiecare zi? Nu e greu, trebuie doar să ai cu adevărat grijă de părul tău.

Aparatele de coafat trebuie să fie de cea mai bună calitate, așa cum sunt cele de aici.  Se poartă din nou onduleurile lejere. Sunt moderne, întineresc şi se aşează întotdeauna perfect, încadrând faţă într-un mod natural.

Ştiţi, e adevărat că frumuseţea vine din interior. Vigoarea, strălucirea şi sănătatea firului de păr este dată şi de o alimentaţie corectă, un aport optim de vitamine şi minerale şi o hidratare corectă, de aceea un prim pas spre un păr frumos şi coafuri perfecte este o alimentaţie sănătoasă.

Apoi, indiferent de lungimea părului, acesta trebuie periat în toate direcţiile, de cel puţin două ori pe zi. Pieptănatul stimulează circulaţia la nivelul scalpului, îmbunătăţind nutriţia la nivelul rădăcinii, partea vie a firului de păr. Evident periile şi pieptenii trebuesc curăţate periodic, pentru că nu ajută cu nimic periatul părului cu o perie imbacsita de fixativ sau diverse alte produse de styling. Periatul ajută şi la distribuirea sebumului pe toată lungime firului de par, ceea ce îi oferă o îngrijire şi hidratare naturală.

 

aparate coafat

Cosmeticele pe care le folosim trebuie să fie de calitate, fără produşi agresivi şi alergeni. Nu neapărat cele mai scumpe dar, neapărat care se potrivesc tipului nostru de par. Un secret pentru un par mătăsos şi strălucitor este şi folosirea balsamului înaintea şamponului. E truc simplu cu ajutorul căruia vom obţine mai multă hidratare şi o strălucire de neegalat. La sfârşit, clăteşte părul cu apă rece.

Căldura excesivă nu este bună pentru păr, de aceea aparatele de coafat precum cele de aici au grijă de părul tău.

Apa rece închide cuticulele, este revigorantă, stimulează circulaţia şi reprezintă un remediu ideal pentru sănătatea părul tău. Dacă îţi clăteşti părul cu apă rece, cuticulele formează un scut bine închis, făcând firul de păr mai strălucitor şi mai mătăsos, un păr care reflectă mai bine lumina. In plus și acest lucru accelerează creşterea părului! Aşadar nu-ţi fie frică de apă rece.
Foloseşte măşti din produse naturale, pe care le poţi prepară chiar tu însuţi în casă. Ştii care sunt cele mai potrivite, simplu de preparat şi foarte ieftine?

Masca de ou cu bere. Tot ce trebuie să se amestecă un ou cu o jumătate de pahar de bere. Se amestecă bine şi se aplică pe părul umed . Se lasă timp de 20 de minute apoi se clăteşte cu apă rece sau călduţă, în care aţi adăugat câteva picături de oţet alb. Dacă ai părul lung, masează vârfurile cu unt de cocoş.

Sau o mască de avocado şi miere. Aveţi nevoie doar de jumătate de avocado şi două linguri de miere. Cu o lingură se amestecă bine şi se aplică pe părul umed, repartizând bine. Se lasă să stea 15 la 20 de minute şi apoi clătiţi bine cu apă călduţă.

Produsele naturale contribuie la vitaminizarea firului de păr, îi conferă strălucire şi nutriţie. Vei avea un păr spectaculos şi sănătos.

coafuri perfecte

Fii atentă la vopselele de păr pe care le folosești şi la uscător, placă sau ondulator.
Unele vopsele sunt extrem de agresive cu firul de par, alege-le pe cele care sunt fără amoniac sau, foloseşte ceaiuri de plantă longevtatii . Uită de oxigenare şi făcut şuviţe, nici nu mai sunt în vogă şi maltratează firul de par. Dacă tot a venit vara, umblă cu părul lăsat pe umeri, se va decolora natural, de la soare, iar spre toamna vei avea un ombre perfect.
par sanatos

Nu exagera cu utilizarea uscătorului şi foloseşte întotdeauna uleiuri pentru protecție termică când îţi îndrepţi sau ondulezi părul. Foloseste aparate de coafat cu senzor MoistureProtect care utilizează tehnologia cu infraroșu pentru adaptarea temperaturii, părul tău va fi mai sănătos și hidratat în mod natural. Senzorul îţi diagnostichează părul de 30 de ori pe secundă şi adaptează temperatura aparatului pentru a proteja părul tău împotriva supraîncălzirii şi a-i menţine hidratarea şi stălucirea naturală.

Tu cum ai grijă de părul tău, pentru a avea coafuri perfecte și un păr sănătos?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a comment

Your email address will not be published.


*