Vitamine Hairfinity – suplimente pentru un păr frumos, puternic și sănătos, review

Hairfinity - vitamine pentru par
Share the joy

Vitamine Hairfinity – suplimente pentru un păr frumos, puternic și sănătos, review

Hey girls,
astăzi vă vorbesc despre sănătatea și frumusețea părului și niște vitamine grozave despre care am auzit ca le folosește însăși Kim Kardashian – Hairfinity vitamine pentru păr.

Cei care mă cunoașteți știți deja cât de importante sunt aceste aspecte pentru mine și cât de mult prețuiesc sănătatea parului de aceea povestea acestor vitamine m-a inspirat sa va povestesc și vouă despre ele.

Când vine vorba de produse pentru îngrijirea părului, întotdeauna ne gândim la produsele cosmetice precum șamponul sau diverse balsamuri , seruri și măști pentru păr, însă niciodată nu ne gândim să hrănim fiul de păr din interior, de la rădăcină, de acolo unde se formează.

Când am fost întrebată dacă vreau să testez vitaminele Hairfinity am fost foarte fericită! De ce? Pentru că acestea aduc un aport suplimentar de substanțele nutritive pentru păr și mai ales pentru ca le văzusem pe Instagram cum le lăudau toate bloggeritele de beauty din SUA.

Mătăsos, strălucitor, cu bucle și cu volum, drept, fin sau prins în coadă… sunt cuvinte care nu au nici un sens pentru mine dacă nu vorbesc despre un păr puternic și sănătos. Iar când anotimpurile se schimbă, părul este vizibil afectat deoarece organismul se străduiește să se adapteze unei noi diete și în general este secătuit de vitamine și minerale pe care dieta de iarnă nu le proporționează eficient.

Eu oricum am grijă mare de părul meu. Prefer să achiziționez produse un pic mai scumpe care să mă ajute să îl păstrez frumos și sănătos. Desigur, odată cu schimbarea sezonului m-am gândit și eu că va cădea mai mult și că își va pierde din strălucire, dar datorită suplimentelor Hairfinity nu a fost așa.

Hairfinity vitamine pentru par

Hairfinity, suplimente pentru un păr sănătos și frumos

Vă spun adesea că suntem ceea ce mâncăm și că o dietă sănătoasă și o hidratare corectă contribuie la starea de bine a organismului care se reflectă într-o piele mai frumoasă, un păr mai sănătos, o privire strălucitoare și fericire cât încape.

Dieta însă poate fi îmbunătățită cu suplimente nutritive care pot fi eficiente împotriva căderii părului. Hairfinity de exemplu va asigura absolut toți nutrienții de care părul are nevoie pentru a-și recăpăta vigoarea și suplețea.

Înainte de a începe să iau suplimentele am tuns vârfurile, pas foarte important în îngrijirea părului de altfel, pe care eu va recomand întotdeauna sa îl faceți la fiecare 2-3 luni.

Pe lângă Hairfinity este nevoie și de o dietă corespunzătoare, bogată în vitamine din grupa B, cu proprietăți importante care întăresc părul și unghiile. Acestea le găsim în pește și ouă, printre altele, dar un complex de vitamine echilibrat va fi un plus de sănătate și frumusețe, deoarece nu putem satisface aportul de vitamine și alți nutrienți esențiali, consumând alimente procesate sau fructe și legume care nu sunt BIO.

hairfinity vitamine pentru par

Ce este Hairfinity – vitamine pentru par

Hairfinity sunt suplimente care oferă organismului toate substanțele nutritive esențiale. Acestea ajută la îmbunătățirea sănătății părului, hrănindu-l din interior, stimulând creșterea și ameliorând sănătatea scalpului. Astfel că atunci când părul își recapătă sănătatea din interior, devine frumos și strălucitor.

Spre deosebire de alte produse asemănătoare, Hairfinity suplimente pentru creșterea părului vă oferă o soluție pe termen lung. Ca majoritatea suplimentelor, acestea nu își fac efectul imediat, ele necesită timp pentru ca organismul să înceapă să le absoarbă și mai ales pentru a vedea o diferență notabilă. Eu în prima săptămână nu am observat nimic, dar capsulele sunt ușor de luat și compoziția este benefică întregului organism, astfel încât am zis… de ce nu?

Ce conțin capsulele de Hairfinity

Complexul Vitamina B – Ajută la hrănirea sănătății scalpului, îmbunătățește creșterea părului și întărește firele de păr. Astfel putem observa o îmbunătățire progresivă în funcție de cât de rapid asimilează organismul nostru toate elementele din aceste capsule.

 • Vitamina B3 – esențială pentru circulația sângelui la nivelul scalpului, ajută la prevenirea căderii părului.
 • Vitamina B12 – ajută la producerea de celule sanguine roșii și favorizează transportul oxigenului în foliculii
 • Vitamina A – ajută la dezvoltarea de sebum sănătos în scalp.
 • Vitamina C – esențială pentru a vă menține pielea și părul proaspete și sănătoase.
 • Vitamina D – reduce pierderea părului.
 • Biotin – Îmbunătățește creșterea părului și apără scalpul împotriva deshidratării, în afară de creșterea flexibilității cortexului părului și producerea de keratină
 • Sulf – un element important pentru producția de colagen și keratină, stimulează creșterea părului
 • Silica – joacă un rol esențial în menținerea elasticității părului și îl face mai strălucitor.
 • Complexul exclusiv CAPILSANA ™ – conține 18 tipuri de aminoacizi esențiali importanți pentru organism pe lângă silica, sulf și colagen hidrolizat. Împreună, aceste substanțe nutritive contribuie la îmbunătățirea sănătății părului oferindu-i suplețe, vigoare, elasticitate și o strălucire de invidiat.

Capsulele sunt destinate doar adulților, se iau câte 2 pe zi, cu o cantitate suficientă de apă. Eu le luam la o oră după gustarea de dimineață. Nu am avut niciun fel de reacții adverse, ba mai mult pielea a căpătat strălucire și unghiile s-au întărit… bonus!

Hairfinity - suplimente pentru par

Odată cu vitaminele am primit și două mostre de șampon și balsam Hairfinity și două flacoane travel size de șampon și balsam Vision Care.

Șamponul Hairfinity pentru volum este un șampon fără sulfați. Acesta curăța delicat, hidratează și îndepărtează impuritățile de pe scalp și șuvițe, fără a afecta procesul natural de hidratare.

Mi-a plăcut mult pentru că lasă părul foarte strălucitor, moale și împrospătat, pregătit pentru a se bucura de efectele Balsamului Hairfinity.

Balsamul Hairfinity este grozav pentru că descâlcește părul și îl hidratează atât cât este nevoie, de la rădăcina și pana la vârfuri, lăsând un păr frumos, sănătos, moale și ușor de coafat.

Ambele produse au o eficacitate dovedită de reducere a ruperii părului cu până la 82%.

Balsam și șampon Vision Care, îngrijire la superlativ

Știm cu toții ca dușmanul cel mai aprig al părului este căldura. Trebuie sa evitați apa prea fierbinte în duș, deoarece afectează rădăcinile. Întotdeauna va spun sa clătiți parul doar cu apă rece pentru a închide cuticulele și pentru a-i da o strălucire suplimentară.

Produsele Vision Care sunt foarte hidratante, curata cu delicatețe și repara parul deteriorat, redându-i frumusețea și strălucirea.

Fabricat în Suedia, șamponul face o spuma delicata și are doar ingrediente de calitate precum provitamina B5, care umple firul de par si proteina din soia hidrolizata care imbunatateste rezistenta parului. Șamponul este complet vegan, pentru un volum de poveste si conserva culoarea, protejează de radiațiile UV si radicalii liberi.

Balsamul este foarte fin si nu încarcă parul. Mie mi s-a parut ca parfumul produselor Vision Care aduce a liliac, iar delicatețe cu care îngrijesc parul este remarcabila.

Utilizat după șamponare, balsamul pentru volum, cu Pro-vitamina B5 oferă substanțele nutritive care hrănesc și închid vârfurile, iar șuvițele vor fi ușoare și strălucitoare.

vitamine Hairfinity

Concluzii după utilizarea vitaminelor Hairfinity și Vision Care

Evident părul se vede mai frumos și mai strălucitor, cred ca voi comanda încă două flacoane pentru o cură completă. Eu de obicei iau suplimente primăvara și toamna, iar Hairfinity chiar au funcționat.

Pentru ca folosesc doar produse de excepție pentru îngrijirea parului, acesta nu prea pică foarte tare, dar era distrus vizibil la vârfuri datorită șuvițelor făcute în ultimul timp.

După terminarea flaconului parul stă mai drept, nu se rupe la pieptănat și vârfurile sunt cuminți, ușor de coafat. Firul de păr pare mai gros, podoaba capilară a căpătat greutate, părul fiind hidratat la maxim și perfect sănătos.

Vitaminele Hairfinity mi-au plăcut și le recomand. Precizez ca am o tipologie normală, nu am probleme de sănătate și acestea nu mi-au cauzat vreo reacție adversă. Totuși femeile însărcinate au contraindicații în a le lua fără a discuta în prealabil cu medicul.

Vitaminele de păr Hairfinity nu sunt concepute pentru un anumit tip de păr, ci sunt potrivite pentru toate tipurile deoarece acționează prin intermediul fortificării celulelor, din interior spre exterior.

Tu ce vitamine pentru păr iei? Ai folosit vitamine Hairfinity?

2 Comments on "Vitamine Hairfinity – suplimente pentru un păr frumos, puternic și sănătos, review"

 1. Mi se pare un produs foarte bun.

 2. Nu am avut ocazia sa le încerc până acum, dar mă tentează!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*