100% VOLUM cu Wash&Go pe bază de extracte de fructe, pentru toate tipurile de păr

Wash&Go
Share the joy

100% VOLUM cu Wash&Go pe bază de extracte de fructe, pentru toate tipurile de păr

Finalul verii mi-a dat ocazia perfectă pentru un refresh, i-am oferit părului un look spectaculos… iar cum un păr frumos, strălucitor și plin de volum poate fi îngrijit doar cu noile șampoane de la Wash&Go am probat și eu două dintre variantele din portofoliul lor.Wash&Go

Pentru concediu eu am avut șampoanele în noul ambalaj, mai mic și mai practic ca niciodată.

Le-am folosit timp de 2 săptămâni și consider că își merită pe deplin renumele de Wash&Go.

Mi-a placut parfumul și felul în care părul se usucă după utilizarea lor, capătând volum şi strălucire. Eu am un păr normal, nu e pretențios, însă e foarte lung și greu de aranjat, de aceea acest tip de șampon care îl lasă mătăsos și ușor de pieptănat, îmi place foarte tare.

Pentru că Wash&Go a creat formula pentru toate tipurile de păr, cu extract de fructe, ideală ȋn orice anotimp, dar mai ales când mergem în vacanţă sau în câte o escapadă la sfârșit de săptămână, când placa de păr sau uscătorul nu își găsesc loc în valiză, astăzi vă vorbesc și despre el un picuț, de fapt vă las câteva rânduri dintr-un comunicat de presă draguț.

Prospețime și vitalitate

Inspirat de proprietățile revitalizante ale fructelor, Wash&Go cu formula Volume Plus este potrivit pentru toate tipurile de păr (fin, mediu sau gros), energizând şuviţele de la rădăcină până la vârf şi asigurând extra-volum mai multe zile.

Cocktailul vitaminizant pe bază de extracte din portocale, struguri, căpşune şi lămâie curăță în profunzime și îngrijește delicat scalpul şi firele de păr, conferind prospețime și suplețe.

Parfumul fructat al gamei trezeşte simţurile, iar senzaţia fresh şi mirosul revigorant rămân imprimate ȋn fiecare mişcare a şuviţelor.

Wash&Go

Formula Volume Plus şi acţiunea produselorWash&Go Fruity

Produsele Wash&Go sunt potrivite pentru ȋntreaga familie, iar noua formulă Volume Plus, creată pentru păr frumos, viguros şi cu volum, este inspirată din puterea ingredientelor naturale şi este potrivită pentru toate tipurile de păr.

Spuma delicată curăţă scalpul şi, astfel, procesul de ȋngrijire ȋncepe. Pentru rezultate optime, hairstyliştii recomandă şamponarea de două ori – prima acţiune degresează, a doua şamponare curăţând eficient şi lăsând părul frumos şi pregătit pentru următoarea fază, aplicarea balsamului.

Wash&Go 100% VOLUM cu extract de fructe curăță părul, lasându-l mătăsos, strălucitor și plin de volum.

Șampon Wash&Go cu extract de fructe 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu extract de fructe 750 ml – 18,9 lei

Tu care variantă o folosești?Wash&Go

2 Comments on "100% VOLUM cu Wash&Go pe bază de extracte de fructe, pentru toate tipurile de păr"

  1. Am cumparat chiar zilele trecute sampon de la Wash&Go.

  2. Aceste produse pot intra cu succes in categoria ieftine si foarte bune.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*