Keratina Lichidă ANIAN, un boost de sănătate pentru părul degradat, review

Keratina Lichidă ANIAN
Share the joy

Keratina Lichidă ANIAN, un boost de sănătate pentru părul degradat, review

Hello ladies,
astăzi vă povestesc câte ceva despre un produs pe care mi-l doream de foarte multă vreme și sunt foarte fericita ca îl am acum: Keratina Lichidă ANIAN.

Deoarece întotdeauna am avut părul bine trecut de umeri, în casa mea nu au lipsit niciodată produse de îngrijire a pielii scalpului și a podoabei capilare. Începând de la tot tipul de șampoane, uleiuri sau produse de styling precum și tot felul de fiole tratament, toate și-au făcut loc în rutina mea de îngrijire zilnică. Unele produse au fost cu adevărat eficiente, în timp ce altele au fost departe de promisiunea făcută pe etichetă. Eu am un păr normal, cu ușoare tendințe de îngrășare, fapt pentru care nu am avut experiențe neplăcute, doar dezamăgiri că nu am avut rezultate wow.

După cum v-am povestit în ultima lună, la Bucovina Beauty Event am avut mulți sponsori care au dorit să ne fie alături. Printre aceștia au fost și TrioDeluxe Cosmetics, a căror produse eu le cunosc deja și le îndrăgesc foarte tare.

Astăzi vă povestesc despre Keratina lichidă produsă sub marca ANIAN, un brand spaniol despre care eu v-am mai vorbit pe blog. Aceste produse cosmetice sunt realizate de Laboratoarele Forenqui Spania și majoritatea sunt concepute pe baza unor rețete și ingrediente naturale sau compuși care au aceleași efecte ca cele naturale.

Pentru că mi-am decolorat părul în primăvară, vârfurile sunt puțin arse și se electrizează foarte repede, făcând coafura să pară neîngrijită, orice i-aș face. De când m-am decolorat folosesc uleiuri și seruri pentru vârfuri și din când în când mai chinuiesc șuvițele cu placa, pentru a le cuminți puțin. Așadar Keratina lichidă mi-a mers direct la suflețel… că să spun așa și am început să o folosesc chiar din prima seară.Keratina Lichidă ANIAN

Keratina Lichidă ANIAN, prezentare

Acest produs este pe baza de ingrediente chimice, identice cu cele din structura firului de păr, care acționează cu o intensitate cu atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat.
Keratina Lichidă ANIAN repară și revitalizează părul deteriorat și previne apariția mătreții.

Cum se utilizează Keratina Lichidă ANIAN

Modul de utilizare este destul de simplu. În principal pulverizarea produsului pe tot părul curat, uscat cu un prosop după ce ați ieșit de la duș și împrăștierea acestuia pe toată lungimea firului de păr cu un masaj delicat. În final uscarea vârfurilor cu un uscător face componentele active se se lipească de fiecare fir de păr, îmbrăcându-l într-o „mantie” protectivă.

Desigur că există un truc pentru că părul să arate cu adevărat strălucitor, plin de viață și volum.

Părul trebuie să fie spălat cu un șampon care curaţă profund și se utilizează balsam de păr cu clătire. Dacă până acum vă spuneam că ultima clătire a părului trebuie să fie cu apă rece pentru a închide cuticulele, când utilizați Keratina Lichidă ANIAN, la acest pas puteți folosi apă caldă. În acest mod cuticulele firului de păr rămân deschise și toate ingredientele active penetrează stratul cuticular, fixându-se pe cortex, stratul mediu ce asigură fermitatea, culoarea și textura părului.

Masați cu multă grijă firele de păr pentru a distribui uniform Keratina lichidă, apoi uscați părul. Căldură va face ca produsul să se fixeze pe fiecare fir, oferind strălucire și sănătate podoabei capilare.

Keratina Lichidă ANIAN

Keratina Lichidă ANIAN, păreri personale

Acțiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizează strălucirea mătăsoasă, naturală a părului, revigorandu-l și dându-i volum, astfel încât să arate radios și sănătos.

La prima spălare de observă cum părul devine mai ușor de pieptănat, nu se mai încurcă și nu se mai electrizează. Senzația de păr catifelat, lucios ca un voal de mătase, discret parfumat, te va însoți până la următoarea spălare.

Cu toate acestea pentru obținerea unui păr strălucitor, ca cel pe care îl vedem în reviste, procesul este lent și implică dedicare și îngrijire. Dar dacă aveți răbdare și aplicați Keratina Lichidă ANIAN corect, rezultatele cu adevărat vizibile apar după prima lună de utilizare. Părul capătă vigoare, stratul cuticular devine extrem de strălucitor, iar părul prinde volum și o unduire naturală care atrage toate privirile.

Produsul mi-a plăcut foarte mult, îl folosesc împreună cu Șampon Tresemme cu Keratină, un șampon ce reduce încrețirea părului și o neutralizează până la 48 – 72 ore și un balsam de par colorant. Dar despre acesta o să vă vorbesc într-o postare viitoare.

Keratina Lichidă ANIAN

Având în vedere că este un produs fără clătire, nu se încarcă părul pulverizând prea mult produs și întotdeauna se usucă părul cu uscătorul cu aer cald.

Keratina ANIAN, nu pătează, nu este uleioasă și vine într-un recipient transparent de 250ml, echipat cu pulverizator.

Înainte de a folosi produsul trebuie să îndepărtați siguranța.

Foresan WC + Foresan Deluxe

Nu pot să mă abțin și să nu vă aduc aminte de produsele de curățenie pe care le puteți cumpără de pe site. Vă recomand Domi Amoniacal, un produs pentru uz general, cel mai bun din câte cunosc eu, elimină eficient orice tip de murdărie, lăsând suprafețele curate, lucioase, degresate și dezinfectate și desigur odorizantele pentru baie și casa Foresan WC + Foresan Deluxe.

Odorizantele sunt produse concentrate și doar câteva picături elimină mirosurile neplăcute, parfumează și purifică aerul din încăperi.

Eu folosesc o dischetă demachiantă pe care pun câteva picături și șterg obiectele porțelanate din baie, apoi păstrez discheta pe etajeră peste noapte.

Foresan WC + Foresan Deluxe.

Odorizantul se găsește în două variante, mie îmi plac foarte tare ambele, fiecare cu aria lui de utilizare.

Foresan WC: Miros Fresh pentru camera de baie
Foresan Deluxe: Miros Floral pentru odorizarea încăperilor, interiorului mașinii, etc

Instrucțiuni de folosire:
  • W.C. și băi: câteva picături în colțuri, în suportul pentru peria de toaletă.
  • Dulapuri și etajere pentru pantofi: câteva picături pe un suport vată, carton, plus și așezați-l în interior.
  • Pardoseli: se toarnă un capac în găleată cu apă pentru clătire.
  • Odorizant general: îmbibați suporturile celulozice sau turnați câteva picături într-un bol cu apă.
  • Animale domestice: câteva picături în spații afectate de mirosuri.
  • Găleata gunoi: câteva picături combat mirosurile reziduurilor zilnice.

1 Comment on "Keratina Lichidă ANIAN, un boost de sănătate pentru părul degradat, review"

  1. Valeria Chertes | iulie 26, 2018 at 1:24 am | Răspunde

    Un produs bun din cate am citit .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*