De unde poți cumpăra un costum de baie întreg cu efect modelator și cupe push-up

costum de baie intreg
Share the joy

De unde poți cumpăra un costum de baie întreg cu efect modelator și cupe push-up

Suntem pe punctul de a intra în a doua lună de primăvară și multe dintre noi așteptăm cu nerăbdare să ne purtăm bikini și costumele de baie preferate. La plajă, piscină sau terasă, cu toate ne dorim să fim cât mai trendy fără să pierdem confortul.

De altfel am putut observa un trend care a început anul trecut și care va acapara rapid toate tendințele din următoarele vacanțe: costume de baie dintr-o singură bucată. În plus, cu un costum de baie modern poți merge puțin mai departe și va fi foarte simplu să combini cele mai speciale pareo, cu o fustă sau orice tip de pantaloni.

Costumul de baie întreg, un must have al acestei veri

Ca să fiu sinceră nu mi-am închipuit niciodată că voi scrie despre un costum de baie întreg de pe canapeaua din sufragerie, dar fiind situația dată, cu toate bazinele închise și carantina impusă, astăzi vă povestesc despre minunatul meu costum de baie de la Plaja Biz fără să mă pot lăuda cu el pe un pătrățel de nisip măcar, cu toate ca l-am comandat cu intenția vădită de a merge la înot cu cel mic.

Simbol al relaxării, temperaturilor ridicate, activităților în aer liber și sportului, costumele de baie pentru femei sunt versatile și se adaptează tendințelor momentului, sporturilor nautice, dar și diferitelor anotimpuri cu activități de tot felul, graţie noilor modele apărute.

Esențiale vara, dar și pe tot parcursul anului dacă ne place înotul, yoga sau gimnastica, costumele de baie sunt îmbrăcămintea perfectă pentru acel moment când vrem să ne lăsăm corpul mângâiat de razele soarelui, vrem să ne odihnim în hamacul din grădină, să strălucim pe plajă sau lângă marginea piscinei.

Deși în trecut era o piesă nesemnificativă, folosită strict pentru concediile la mare, astăzi costumul de baie a devenit un articol vestimentar esențial în garderoba oricărei femei.

În colecția expusă pe site-ul Plaja Biz vei găsi o infinitate de modele de costume de baie pentru femei. Trebuie doar să alegi modelul care nu te va scoate din zona de confort și care te va face să te simţi specială.

Costumul de baie din două piese, de exemplu, este ideal pentru femeile fără complexe sau care doresc să obțină un bronz perfect. Cu un costum de baie din două piese corpul este mai expus, iar personalitatea este reafirmată din cap până în picioare. Să fiu sinceră când am comandat costumul meu de baie m-am gândit că toată vara o să merg cu cel mic la piscina din oraş și nu am nevoie de un costum din două piese, cu toate că pe site multe modele mi-au captat atenția.

Când alegeți costumul de baie ideal, încercați să-l achiziționați pe cel cu care vă simțiți cel mai confortabil și, de ce nu, pe cel cu care arătați cel mai bine. În mod normal, trikinii, bikini sau cei ce au o cupă foarte mică, se pot deplasa de la locul lor în timpul înotului sau al jeturilor de apă dacă mergi la un SPA. Prin urmare este mai bine să optați pentru costume de baie dintr-o singură piesă dacă nu mergi la plajă, ci alegi un loc de relaxare în oraş.

costum de baie intreg

Costume de baie o piesa modelatoare Manila

Cu un design ingenios ce camuflează părțile pe care am vrea să le ascundem, dar accentuează talia, subliniind decolteul, al meu costum de baie întreg este superb! Are un design perfect care stilizează silueta şi se mulează acolo unde trebuie pentru a menține aspectul nostru feminin și girly în orice circumstanță. Modelul meu este fără spate, din material de calitate, plăcut la atingere și cupe care oferă fermitate bustului.

Dacă ești mai degrabă modestă sau vrei să-ți afișezi curbele feminine fără a arăta prea mult, modelul de costum de baie modelator este un clasic dintr-o singură piesă care te va face să te simți în siguranță în timp ce alergi pe plajă sau în timpul sesiunilor de înot, dar poate fi folosit și la sesiunile de gimnastică sau saună.

Costum de baie întreg

În 2020, urmărește tendințele și fii un starter al modei atât în ​​oraș, cât și pe plajă. Toate stilurile și atitudinile sunt permise: retro, surf, chic, pin-up, dar mereu de cea mai bună calitate. În magazinul online Plaja Biz găsești costume de baie cu imprimeuri frumoase, moderne, cu dungi, polka sau motive florale. Printre atât de multe culori și modele, cea mai mare provocare va fi să alegeți pe cel pe care îl vei afișa la următoarea petrecere lângă piscină.

Costumele de baie sunt confecționate din materiale cu uscare rapidă și bumbac pentru a crește gradul de confort atunci când sunt purtate. Măsurile se potrivesc perfect, iar modelul costumului meu este identic cu fotografia afișată pe site.

Costum de baie întreg

Pe acest site fiecare femeie își va putea găsi aici costumul de baie ideal pe care îl va pune în geanta de fitness sau în valiza de vacanță.

Nu mai aștepta! Indiferent unde vei alege să petreci concediul de vara aceasta Plaja Biz te invită să te scufunzi în catalogul de produse și să-ți alegi costumul de baie care te avantajează cel mai mult.

costume de baie plaja biz pareri

2 Comments on "De unde poți cumpăra un costum de baie întreg cu efect modelator și cupe push-up"

  1. Frumos articolul! Se apropie vara si trebuie sa stim ce costum de baie ni se potrivește!

  2. Un costum frumos,mi-ar place și mie unul.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*