Plaje spectaculoase si statiuni de ski deschise tot timpul anului

plaje spectaculoase
Share the joy
 • 155
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Unde găsești plaje spectaculoase în timpul iernii și stațiuni de ski in timpul verii

Chiar dacă pe meleagurile noastre sunt câteva grade sub zero și în unele locuri zăpada este până la genunchi, în alte țări Moș Crăciun se pregătește să vină pe schiuri pe apă.

Petrecerea sărbătorilor de iarnă la plajă cred că ar fi o experiență inedită. Așadar dacă încă nu te-ai hotărât unde faci revelionul poți alege câteva locuri spectaculoase, ideale pentru vacanțe în Spania sau dacă preferi mai aproape, sejururi Bulgaria.

Plaje spectaculoase

În Tenerife puteți petrece vacanța cu familia sau cu cel drag, la un preț mai mult decât rezonabil, deoarece multe dintre cele mai bune lucruri oferite de insulă sunt gratuite.

Tenerife are plaje spectaculoase care se întind pe o lungime de peste 70 de kilometri. Locuri superbe, ideale pentru a face o baie în apă de un albastru pur sau de a face plajă pe nisipurile albe și fine. Muntele Teide te invită să admiri peisajul său care amintește de lună, iar drumețiile prin pădurile de dafini sălbatici și pini majestuoși sunt incitante și pline de aventură. Puteți vizită locurile și cunoaște oamenii, bucurându-vă de unele aspecte ale vieții de pe insulă pe care nu le veți mai întâlni nicăieri. Vremea este superbă, aproape în fiecare zi a anului oferind turiștilor posibilitatea de a face plimbări prin centrele istorice ale diferitelor orașe de pe insulă.

În plus, se spune că cerul din Tenerife este unul dintre cele mai senine din toată Spania, iar cu ajutorul telescoapelor puternice care sunt sunt instalate pe insula se pot observă stelele care se află la mii de ani lumina.

Muzeele din Tenerife sunt deschise în fiecare zi a săptămânii, iar biletul de intrare are un preț aproape simbolic. În fiecare vineri și sâmbăta de la ora 16 și până la ora de închidere, intrarea este gratuită la toate muzeele din Tenerife pentru toată lumea.

În afară de baruri „tapas”, despre care eu v-am mai vorbit pe blog spunându-vă că sunt gustările preferate ale spaniolilor, întreagă insulă este înțesată de restaurante cu mâncăruri tradiționale delicioase și un preț mai mult decât rezonabil.

Iată deci, un loc exotic înconjurat de plaje luxoase unde poți face lucruri deosebite în afară de plajă și baie în apă cea mai limpede din Mediterana.

Spania e înțesată de astfel de locuri: Mallorca, Insulele Canare sau orașe precum Valencia, Madrid sau Barcelona oferă atracții turistice tot anul, care mai de care mai interesante.plaje spectaculoase

Stațiuni de ski

Dacă te tentează ceva mai aproape concediu.ro pune la dispoziție sejururi în Bulgaria, la prețuri de last minute. Fie poți alege una din stațiunile montane, pentru o sesiune de ski de neuitat, fie poți profita de prețurile ofertelor de acum și poți incepe să îți planifici concediul de vara la Nisipurile de aur, Albena sau Sunny Beach care oferă și ele plaje spectaculoase.

Bulgaria este una dintre țările din zona balcanică care are cele mai frumoase coaste cu vedere la Marea Neagră. Una dintre cele mai exotice destinații din Europa, în Bulgaria te poți bucura de plaje în timpul verii precum și ski și zăpadă în timpul iernii, în timp ce arhitectura bogată a clădirilor și bisericilor sale încărcate de multă istorie, mai ales din capitala sa Sofia, unul dintre cele mai vechi orașe din întregul continent și din regiune, te vor încânta cu priveliștea lor tot anul.statiune ski

 • 155
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Plaje spectaculoase si statiuni de ski deschise tot timpul anului"

 1. Ideale locuri pentru concedii.

 2. Daca mi-as putea permite sarbatorile de iarna mi le-as face tot acolo unde este iarna, numai sa fie zapada.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*