Haideți, cu mic, cu mare, să facem școala sclipitoare!

concurs scoala
Share the joy

Haideți, cu mic, cu mare, să facem școala sclipitoare!  

 Necesarul de produse de curățenie pentru un an întreg! Asta garantează brandul ASEVI instituţiei de învăţământ câştigătoare.

Pons Quimicas, care a creat produsele Asevi, are sediul în inima Spaniei și de peste 50 de ani e devotat producției și perfecționării continue a soluțiilor pentru curățenie și împrospătare atât a țesăturilor cât și a locuițelor.

Acum 22 ani produsele Asevi au venit și în România prin Pons RO Prodcom – importator, producător şi distribuitor de detergenţi şi produse de curăţenie – fiind folosite cu loialitate atât de către gospodinele care își doresc curățenia perfectă pentru casa și rufele lor, cât și de companiile care vor soluții complete profesionale pentru curățarea materialelor textile, a pardoselilor sau a spațiilor sanitare.

Și, pentru că echipei Pons îi plac provocările și nu ratează nicio ocazie de a dovedi că produsele ASEVI      pot câștiga orice bătălie împotriva murdăriei, lansează pentru prima oară în România o acțiune de Corporate Social Responsability dedicată tuturor elevilor din școli și licee. Acțiunea lansată zilele concurs scoalaacestea se desfășoară sub forma unui concurs menit să ajute tinerii elevi să înțeleagă cât de importantă este curățenia pentru sănătatea şi dezvoltarea lor personală. Orice școală sau liceu din România se poate înscrie în acest concurs. Iar mecanismul este simplu: cea mai curată sală de clasă / baie câștigă cele mai eficiente produse devotate curățeniei, pentru un an întreg.

Elevii școlilor sau liceelor cu spirit de competiție se pot înscrie pe pagina de Facebook Asevi postând o poză cu sala de clasă sau cu școala și menționând că își doresc să participe la concursul ”Cea mai curată clasă/baie”.

Cu puțină ambiție și încă un strop de perseverență, elevii pot învăța cât de mult contează ca spațiul dedicat studiului / igienei personale să fie unul în permanență curat și împrospătat. Și, în plus, competitivitatea în acțiunile educative este una extrem de importantă pentru parcursul lor în viaţă.

Şcoala care va fi votată câștigătoare pe 18 Decembrie 2017 va primi drept răsplată din partea Pons RO Prodcom produse pentru curățenie suficiente pentru un an întreg.

Așadar, haideți, cu mic, cu mare, să vă transformați școala într-una câștigătoare!

3 Comments on "Haideți, cu mic, cu mare, să facem școala sclipitoare!"

  1. Frumoasă inițiativă

  2. O idee minunata.

  3. Frumoasa initiativa! Succes scolilor care vor participa la acest concurs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*