Cat de des trebuie sa schimb salteaua

salteaua
Share the joy

Cat de des trebuie sa schimb salteaua

Astept de mult timp sa imi schimb salteaua. Cea pe care am avut-o imi era comoda, dormeam bine pe ea, dar voiam si eu o saltea noua. Acum au iesit pe piata tot felul de saltele, care mai de care mai comode si mai bune.

Mi-am dat seama de cat poate fi o saltea de comoda abia dupa ce mi-am cumparat o saltea cu spuma de memorie. Credeam ca pana in acel moment dormeam confortabil. Mi-am dat seama insa ca noile saltele sunt mai mult decat confortabile.

Cat de des schimbam salteaua?

salteaua

In mod normal, stiu ca o saltea se schimba o data la 7-10 ani. Insa, eu cred ca depinde mult de modul in care ea a fost folosita. Una e sa fii la munca 8 ore pe zi si sa folsesti salteaua doar cand dormi si alta e sa fii mereu acasa si sa stai mereu in pat. Una e sa ai 70-80 de kilograme si alta e sa ai peste 100 de kg. Saltelele se schimba in general in functie de cat sunt de uzate.

Sunt si persoane care isi schimba saltelele o data la 4-5 ani, deoarece isi permit financiar si vor sa isi cumpere mereu saltele noi, saltele realizate in asa fel incat sa fie deosebit de comode. Ai acum o multime de posibilitati, deoarece sunt o multime de tipuri de saltele. Daca vrei sa vezi cateva modele de top, intra pe Saltele-Online.ro.

Exista si cazuri in care oamenii isi schimba saltelele deoarece sufera de anumite afectiuni. E cazul persoanelor care au probleme cu spatele si au nevoie de saltele mai dure sau a persoanelor care au anumite alergii si au nevoie de o saltea din materiale bio.

Salteaua se schimba in functie de cand crezi tu ca e momentul sau cazul. Nu exista un numar fix de zile sau de ani. Orice persoana schimba salteaua atunci cand considera ca e momentul.

In cazul in care tu crezi ca acum e momentul, intra pe Saltele-Online.ro. Aici gasesti saltele pentru toate gusturile. Preturile sunt foarte accesibile si livrarea se face in cel mai scurt timp.

 

3 Comments on "Cat de des trebuie sa schimb salteaua"

  1. Multumim de sfat.

  2. Cristina Dragomir | martie 2, 2017 at 12:38 am | Răspunde

    noi suntem grasi si o saltea cu arcuri, ieftina, nu rezista mai mult de 2 ani la noi. Acum am luat una din latex cu spuma de memorie. O avem de 3 ani si e ca noua.

  3. Nu-mi schimb salteaua prea des, iar cand schimb o fac pentru a o inlocui cu alta care cica ma face sa dorm mai bine, dar nu-i adevarat. Dorm la fel de prost.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*