3 destinatii turistice din Europa, ideale să-ți petreci concediul din vara aceasta

destinatii turistice Filadelfia Group
Share the joy
 • 12
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 destinatii turistice din Europa, ideale să-ți petreci concediul din vara aceasta

Dacă încă nu ai planificat vacanţa pentru această vară sau vrei să afli câteva locuri noi unde să reîncarci bateriile într-un city break astăzi îţi dau 3 idei grozave pe care le-am trecut si eu in agenda mea din aceast sezon, locaţii ideale pentru a lua o pauză de la cotidian şi pentru a scrie cele mai minunate file de vacanţă în jurnalul călătoriilor tale.

Cele mai populare destinatii turistice tind să fie puţin aglomerate în această perioadă, dar sunt şi alte locuri la fel de superbe în care poţi alege să îţi petreci câteva zile de concediu, unde temperaturile sunt plăcute şi cu ajutorul Filadelfia Turism poţi planifică călătoria perfectă.

Barcelona, destinatii turistice Spania

Fără doar şi poate Spania este pentru mine pe primul loc. După cum ştiţi jumătate din viaţă mea am petrecut-o acolo. Sunt multe oraşe frumoase, încărcate de istorie, artă şi cultură, dar Barcelona ar putea fi ideală pentru următoarea vacanţă.

În general când vorbim de Spania lumea se gândeşte la coride, plajă în Tenerife şi cluburi de noapte, dar Barcelona, dacă ajungi să o cunoşti, poate fi locaţia perfectă pentru concediul de vară.

Faimosul Cartier Gotic, gastronomia mediteraneeană bazată pe fructe de mare, districtul la modă Barceloneta, capodoperele sale arhitecturale , cum ar fi Sagrada Familia sau Casa Batllo sunt etichete emblematice pe care să le adaugi fotografiilor tale de vacanţă.

casa batlo

 

Algarve , destinatii turistice Portugalia

Sudul Portugaliei oferă un loc ideal pentru a călători în lunile călduroase de vara. Aici am rezervat si eu prin Filadelfia Group, concediul meu din aceasta vara. Nu doar că vă veţi întoarce cu un bronz perfect, dar veţi descoperi locuri uimitoare unde să vă petreceţi vacanţa în fiecare an. Vremea bună din această perioadă atrage turiştii pe coastele scăldate de apele calde ale oceanului .

Veţi găsi peisaje de coasta uimitoare că Capul San Vicente, în apropiere de Sagres, apele limpezi şi plaje de nisip auriu cum ar fi cele de la Tavira, Albufeira sau Vilamoura. În Lagos, Sagres şi capitala, Faro, vă veţi bucură de locuri cu file importante din istoria batrânei Europe..

De exemplu, în Sagres puteţi merge pe jos pentru cetatea să din secolul al XV – lea, în apropiere de Faro, în Estoi sunt ruinele române de Milreu sau Palatul Estoi, unul dintre cele mai bune exemple de arhitectură rococo din secolul al XIX – lea. Aici se poate amesteca cultura şi plaja pentru următoarea vacanţă în portughezul Algarve.

Faro este cel mai mare şi mai important oraş din Algave. Ca şi în restul coastei, plajele curate cu nisip incredibil de fin ocupă un loc important în lista lucrurilor de făcut în Faro. Însă oraşul antic, oferă iubitorilor de istorie cele mai frumoase locuri de vizitat, poate din întreagă Portugalie.

În Faro sunt atâtea locuri de văzut, pentru fiecare, încât nu mi-ar ajunge doar un singur articol. Am încercat însă să va tentez doar cu cele mai importante obiective în care întreagă familie poate petrece clipe de neuitat.

Nu pot să nu amintesc de Parcul Natural Ria Formosa. Un loc magnific care adăposteşte în peste 17 mii de hectare de natură virgină, diverse specii pe cale de dispariţie. Aici se păstrează cabane portugheze cu stilul de viaţă de la începutul secolului. Putem admira fauna şi flora mediteraneeană în toată splendoarea ei, nealterată încă de tumultul civilizaţie.

Algave

Mykonos, Santori, Creta, destinatii turistice Grecia

Leagănul civilizaţiei Europei, uneia dintre cele mai importante părţi ale antichităţii este Grecia. Această găzduieşte un patrimoniu istoric, artistic şi monumental de excepţie. Capitală sa, Atena, este o mărturie vie a splendorii elenistice din timpul lui Pericle.

Însă Grecia nu este cunoscută doar pentru relicvele trecutului. Insulele greceşti, paradisuri naturale autentice sunt împrăştiate prin apele Mediteranei. Mykonos, Santori, Creta… atrag cu cele mai exotice destinatii turistice.

Dacă în această vară te gândeşti să vizitezi Grecia, cu Filadelfia Turism nu vei da greş. Coasta grecească este una dintre cele mai căutate în fiecare an de către turişti. Acest lucru se datorează serviciilor de înaltă calitate şi diversităţii plajelor sale. Puteţi găsi toate tipurile de resorturi cu servicii all inclusive, astfel încât să puteţi profită din plin de zilele libere, indiferent dacă mergeţi în vacanţă cu familia sau alegeţi o călătorie corporată.

Dacă sunteţi un iubitor de istorie şi cultură Grecia, una dintre ţările cele mai încărcate de vestigii ale istoriei şi care a avut influenţă asupra întregii lumi, te aşteaptă în această vara să vizitezi fabuloasele sale situri arheologice, monumente şi să înveţi despre cultură antică atât de fascinantă.

Dacă vrei să te bucuri de o vacanţă şi relaxare totală tot Grecia este una dintre cele mai uimitoare destinatii turistice din lume. Unul dintre lucrurile de care cu siguranţă te vei îndrăgosti aici va fi gastronomia. Bucătăria grecească se caracterizează printr-o dietă mediteraneană. Se utilizează multă brânză, iaurt, sos grecesc şi o mulţime de condimente, care te vor cuceri complet. Nu-i aşa că sună fantastic?

Ei bine, atunci ce mai aşteptaţi pentru a rezerva călătoria de vacanţă din vara această? Aceste 3 destinatii fac parte din portofoliu cele mai mari agenţii de turism din România: filadelfiaturism.ro, alături de multe alte destinatii turistice ideale să-ți petreci concediul.

Despre Filadelfia

Transport, cazare, rezervări, vacanţe complete planificate cu Filadelfia Group sunt mai ieftine decât cu orice alta agenție , iar dacă faci rezervările din timp poți beneficia de reduceri şi oferte mai mult decat avantajoase. Serviciile oferite de Filadelfia ofera avantajul că pot fi obţinute la un preţ excelent, mai ales dacă rezervările sunt făcute cu ceva timp înainte.

Indiferent ce destinaţie ai alege, dacă îţi planifici din timp călătoria cu Filadelfia, aceasta va fi perfectă. Un agent turism îţi va fi de ajutor în organizarea vacanţei, oferind sfaturi şi servicii complete, de la transport până la cazare şi masă. Filadelfia ofera ghizi de calatorie care te vor ajuta să vizitezi acele locuri secrete din locaţia vacantei tale.

destinatii turistice Filadelfia

Filadelfia Group este cea mai mare agentie de turism cu experienţă în transportul internaţional cu autocarul şi avionul, precum şi cu asigurarea serviciilor complete de cazare şi masă. Totodată în cadrul agenţiei poti opta doar pentru servicii de transport până la o anumită locaţie din itinerariul acesteia şi să alegeţi cazarea şi programul vacanţei după cum doriţi. Un serviciu ideal pentru călătorii corporate sau călătorii spre orice locaţie, cum ar fi rudele sau prietenii care locuiesc în afară ţării.

 • 12
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "3 destinatii turistice din Europa, ideale să-ți petreci concediul din vara aceasta"

 1. Frumoase destinatiile dar raman in tara.

 2. Destinatii minunate unde inca nu am ajuns.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*