Bulgaria, plaje si oferte pentru toate gusturile

Share the joy

Bulgaria, plaje si oferte pentru toate gusturile

Astăzi va invit să călătorim, să descoperim comori arhitecturale şi să ne rezervăm vacanţa pentru Paşti, o mică escapadă de îndrăgostiţi sau chiar să planificăm concediul de vară.

Am vizitat câteva ţări europene dar, prin ţările vecine doar am trecut. Anul acesta vreau să merg în vacanţă, undeva mai aproape de casă. Şi pentru că toate prietenele şi cunoştinţele au fost în Bulgaria, trezindu-mi invidia cu fotografiile din concediile lor, acele locuri aş vrea să le văd si eu anul acesta.

Bulgaria are o istorie bogată având un trecut peste care au pășit armate de persanii, grecii, romanii, otomani sau bizantini, fapt ce a determinat apariţia unor perle arhitecturale pe care trebuie să le vizitaţi măcar o dată în viaţă.

O vizită la vecinii de peste Dunăre nu îţi va oferi doar un bronz de invidiat dar, descoperi treptat secretele păstrate de o istorie bogată şi frumoasă, biserici misterioase în peşteri, peisaje superbe de îţi taie răsuflarea, mănăstiri fermecătoare, sate pitoreşti şi chiar bijuteria coroanei, mormintele tracice.

Desigur, dincolo de toate acestea, această zona este presărată de plaje de nisip fin, scăldate de pe Marea Neagră.

Daca va doriți un sejur în aceasta regiune, acum este momentul sa începeți sa va uitati după oferte Bulgaria. Preţurile sunt mai mici dacă achiziţionaţi pachete de vacanţă în această perioadă. În plus aveţi de unde alege, mai târziu când toată lumea îşi stabileşte perioada concediului, va fi mai dificilă alegerea şi preţurile vor creşte considerabil.

Plaje pentru toate gusturile si toate buzunarele

Plajele din Bulgaria sunt superbe, temperaturile sunt excelente toată vara, iar apele marii sunt mult mai calde decât la noi care suntem spre nord.

Staţiunile de aici îşi deschid porţile pentru toţi călătorii, atât pentru cei care caută all inclusive sau staţiuni de vacanţă luxoase, cât şi pentru tinerii mai petrecăreţi care vor distracţie, discoteci şi cluburi elegante. Şi pentru familiile care călătoresc cu cei mici sunt plaje urbane mai liniştite şi relaxante cum ar fi Varna sau Burgas.

Plajele din Bulgaria sunt din ce în ce mai căutate, devenind o alternativă excelentă la alte destinații. Agenția Filadelfia Turism , de exemplu, oferă cele mai avantajoase sejururi, în locații de 5 stele, călătorie cu autocarul, începând de la doar 95 euro.

Două dintre cele mai mari oraşe şi porturi importante din Bulgaria sunt Varna şi Burgas atrăgând milioane de turişti în fiecare an.

Coasta Bulgariei promite că are tot ce este necesar pentru a satisface gusturile întregii familii. Pe o rază de câţiva kilometri sunt aglomerate cele mai bune plaje şi peisajele montane cele mai incredibile . Cine vrea să meargă în drumeţii pe munte, să practice diferite sporturi şi alte activităţi cum ar fi observarea păsărilor dar şi să se bucure de hoteluri luxoase şi plaje luxuriante în acelaşi concediu, atunci Bulgaria este destinaţia ideală .

Combinația dintre plajele largi cu vestitul nisip auriu, marea caldă și o bună corelare între preț și calitate au adus destinațiile turistice din Bulgaria, printre primele zece destinații în preferințele turiștilor europeni.

În clasamentul celor mai bune plaje de pe Vechiul Continent, vestitele Nisipuri de Aur pot concura lejer la premiul pentru cea mai bună plajă din lume și chiar sa îl câștige.

Așadar profitați de ofertele avantajoase Bulgaria si „Bucurați-vă de nisipul alb și o băutură în barurile improvizate de pe plajă, situate de-a lungul întregii coaste” .

 

2 Comments on "Bulgaria, plaje si oferte pentru toate gusturile"

  1. Cristina Dragomir | ianuarie 27, 2017 at 5:11 pm | Răspunde

    N-am ajuns niciodata intr-o vacanta in strainatate. Nu am eu bani de cine stie ce destinatii scumpe, dar in Bulgaria mi-as permite sa merg.

  2. Foarte frumos litoralul bulgaresc. Frumos si curat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*