Universul magic al parfumurilor Lambre

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Parfumul este cel mai luxos accesoriu, purtat cu eleganță, te învăluie în mister și atrage ca un magnet.

Creierul se joacă subtil cu sentimentele noastre, făcând ca cel mai ascuțit simţ, care să graveze o amintire,  să fie mirosul.  Uneori simțim o adiere și brusc ni se face dor, adulmecăm cu nesaț și ni se face pofta sau o umbră diafană de parfum ne aduce în minte imaginea cuiva drag.

Pentru mine, parfumurile sunt magie pură. Ma fascinează maeștrii parfumieri ce reușesc să țină prizoniere toate aromele naturii, să le împletească armonios și sa ni le ofere nouă, sub formă de parfum. De aceea astăzi vreau să vă povestesc despre niște arome luxuriante, amețitoare și profunde: parfumurile Lambre.

lambreLambre este un brand nou de parfumuri. Numele companiei vine de la o piatra de chihlimbar pe care fondatorul sau, un ofițer polonez, stabilit în Franța, a găsit-o pe plaja înainte de a pleca în misiune. Întrebat de ce aceste parfumuri sunt asa de speciale , răspunde ca zâna chihlimbarului l-a ajutat să găsească formula, care cuprinde toate parfumurile din Franța și sa o împletească cu aroma de chihlimbar, găsit pe țărmul mării .

Astăzi voi începe o serie de articole prin care va voi prezenta aceste parfumuri. Toate parfumurile Lambre sunt de o calitate excepțională, aroma păstrându-se pe piele pana a doua zi. Rar am întâlnit parfumuri care sa tina atât de mult și care sa păstreze intacte toate notele olfactive. Desigur nu vibrez cu toate dar, sunt atât de elegante și sofisticate încât cu greu le-as putea rezista.

Parfumurile acestui brand au fost special create pentru a instala armonia, cu noi însăși , cu natura, cu cel de lângă noi. Aproape fiecare parfum, are pereche, un el și o ea într-un echilibru perfect.

Complet aleatoriu, astăzi va prezint parfumurile X si Y, urmând ca în săptămânile următoare sa va încânt cu toată gama exclusivista de parfumuri și sa va ajut sa va faceți o idee în momentul în care doriți sa comandați. Daca totuși nu va puteți hotărâ, pe site este o promoție în care va puteți comanda absolut gratis o mostra de parfum.

 

x lambre

X by LAMBRE  se găsește pe site în doua variante Apa de toaleta pentru bărbați 50 ml și mostra de 2 ml.

După cum știți parfumurile sunt clasificate în familii olfactive codificate după notele și acordurile care le compun. Fiecare parfum are o baza, aromele profunde care fac acel parfum sa dureze și fixează celelalte note, de mijloc și de vârf.

X by LAMBRE face parte din familia lemnoasa-citrice,  profund masculina, având ca note de baza: mușchi, patchouli si lemn de guaiacum.

Patchouli este o planta cu aroma puternica și miros profund de mosc, ce conferă acestui parfum o aura de mister și bogăție. Lemnul de guaiacum are aromă balsamică și persistentă ce combină note pământii, florale și de fum, fiind folosit pentru fixarea aromelor de mijloc, condimentate: iasomie, frunze de dafin și condimente picante.

Parfumul iasomiei are efect calmant și liniștitor dar este și afrodisiac, aducând armonie în cuplu. Pe el se așează notele de vârf, proaspete si revigorante: grapefruit, note oceanice și mandarine.

X by LAMBRE este un parfum pentru un bărbat de succes, încrezător și activ pregătit să cucerească lumea, înconjurat de femei frumoase.

y lambre

Y by LAMBRE este un parfum dulce și feminin, un parfum pentru o femeie romantica și ingenua. Un parfum ușor de purtat, care împletește armonios notele florale cu cele citrice.

Baza acestui parfum este formată din lemnul de santal, mosc și ambră. Lemnul de santal emană un parfum oriental, senzual și seducător. Ambra este fixatorul acestui parfum, fiind unul din cele mai scumpe ingrediente din industria parfumeriei este baza pe care se așază notele florale, dulci de  iasomie, galbenele și trandafir.

Notele de vârf sunt proaspete cu  tonuri citrice de lămâie, lime și  grapefruit.

Un parfum elegant pentru o femeie irezistibilă, plină de energie.

Aduse împreună , parfumurile se completează unul pe altul și închid cercul, emanând prospețime, seducție și mister. Arome surprinzătoare, pentru tineri îndrăzneți , siguri pe ei  și dornici de succes.

x-by-lambre-apa-de-toaleta-pentru-barbati-50-ml y-by-lambre-apa-de-parfum-pentru-femei-50-ml

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a comment

Your email address will not be published.


*